Apartmaji Zdovc

Apartmaji od zadaj.jpgApartmaji Jureta Zdovca se nahajajo v začetku vasice Ribčev Laz. Od Bohinjskega jezera, trgovine, restavracij, pošte in še raznih rekreativnih prostorov so apartmaji oddaljeni le nekaj metrov, ampak vseeno dovolj da ne slišimo hrupa in lahko v miru uživamo na oddihu. V bližini je tudi gondola ki lahko vas in vašega kosmatinca zapelje na Vogel.Psi: Majhni in veliki so z doplačilom dovoljeni v spodnjih apartmajih. Nekaj metrov stran je gozd v katerem so tudi travniki in se lahko pes znori, prav tako je ob apartmajih trava kjer se lahko zabava, če pa naredi kakšen kupček se ga seveda pospravi.

Na Voglu.jpgNevarnosti:
Če vaš kuža ni ravno najboljši v odpoklicu naj bo ves čas na vrvici, saj je v bližini precej turistov in nekaterim psi niso tako všeč, prav tako ima veliko ljudi s sabo svojega psa. Tudi v gozdu ob apartmajih se najde kakšen sprehajalec in tudi kakšna druga žival – mi smo med drugim srečali konja.

V Bohinjskem jezeru.jpgKako smo se imeli?
Skupaj s Tysem smo tam preživeli nekaj dni in se imeli super. Vsak dan smo se odpravili na sprehode, saj je v bližini ogromno čudovitih poti. Tyson se je redno tudi namakal v jezeru in užival v čisti vodi. Prav tako je spoznal kar nekaj psov in tudi druge živali. Ko smo prihajali domov s sprehodov je bil vedno tako utrujen da je kar nekaj časa dremal na kavču.

Nasveti:
Tys na postelji.jpg– Če se boste odpravili na daljši sprehod vzemite s seboj vodo in imejte vašega pesjana cel čas na očeh.
– Če bo pes poležaval na kavču bi bilo fino, da tega zaščitite s kakšno rjuho, da ni potem tako umazan.
– Po vsakem sprehodu psa celega preglejte (zaradi klopov, če ima kakšno poškodbo ki med sprehodom ni bila vidna,…).

Za konec še naslov in telefonska številka:
Apartmaji Zdovc
Ribčev Laz 138
4265 Bohinjsko Jezero
Tel.: +386 (0)4 5723 594

Pa veliko užitkov in ne pozabite fotoaparata!


Tekst in slike: Maša Faleskini (Mašy)