Kamp Kamne

Opis: Kamp Kamne je prijeten manjši kamp, v mirnem okolju voden v družinskem krogu kjer se počutiš res domače. V kampu je v poletnem času na voljo manjši bazen, igrišče za košarko, igrišče za tenis, miza za namizni tenis ter piknik prostor. Možen je najem bungalovov, apartmajev ter možnost kampiranja. Predvsem pa je kamp, kjer so psi lepo sprejeti in zaželjeni.

Lokacija: Kamp Kamne se nahaja na Gorenjskem pri vasi Dovje in Mojstrana. Nahaja se 4 km od Karavanškega predora, smer Kranjska Gora, na desni strani ob glavni cesti. Gledano iz smeri Kranjske gore se nahaja 15 km stran v smeri Jesenic na levi strani. Kamp se nahaja v neposredni bližini Karavank ter bližini Julijskih Alp, zato je idealen za ljudi, ki si želijo izleta v gore.

Naši vtisi :

V omenjenem kampu smo preziveli 5 dnevni dopust in imeli smo se fantastično. Predvsem smo bili navdušeni nad sprejemom našega pesjana, ki kljub velikosti (novofundlandec) ni predstavljal problema in so ga lastniki navdušeno crkljali. Imajo tudi urejen pasji wc in v okolici je veliko poti in travnikov kamor lahko psa pelješ na vsakodnevni sprehod. Kamp je manjšega obsega, v mirnem okolju, zato tudi ni pretirane gneče. Mora pa biti pes v kampu pod nadzorom in na povodcu, saj je bilo vsaj v času našega bivanja psov kar nekaj. Je pa tudi idealen prostor za okoliške izlete. Mi smo prehodili Mojstrano, Kranjsko goro, šli pogledati v Vrata ter Planico in se sprehodili do Tamarja. Bili smo navdušeni in se bomo ob prvi priliki sigurno še vrnili.

Avtor članka: Lili Šintler (Nelly)

Avtor fotografij:
Lili Šintler (Nelly)