Sneguljčica in 8 palčkov?

 V tej pravljici je že od vsega začetka vse narobe. Štirje palčki, čisto majhni mucki, ki so komaj odprli oci, so bili najdeni zapakirani v plasticni vreči v kanti za smeti. Rosno mlada mama muca je bila odložena na drugem koncu Gorenjske, s štirimi mladicki, za drugim kontejnerjem za smeti. Mama muca je sprejela tudi ostale 4 pastorke. Je nežna, crkljiva in prijazna mucka, ki komaj čaka, da jo kdo poboža. Mladički in mama muca bodo nove, varne domove iskali v sredini meseca julija, ko jih bo njihova mama naučila vsega, kar mali muc potrebuje za življenje.
 Vsi malčki so zdravi, lepi in bodo pred odhodom v nove domove tudi prvič cepljeni proti nalezljivim boleznim. Dva od malčkov bosta nosila posledice človeške krutosti celo življenje. Mali Mižek in črna mucka Brundica bosta vedno na pogled »drugačna«. Mižek vidi na oba očesa, vendar mu enega delno prekriva tretja veka,

Brundica pa na eno oko ne bo videla nikoli več.

Malčka sta razsposajena, igriva in vesela mladička, ki ju njihova posebnost prav nič ne ovira pri njunih vragolijah.

Ravno nasprotno. Od vseh malčkov sta najbolj navezana na človeka. Njuna posebnost je vidna le nam, ljudem in zato bosta težko našla svoje nove domove…  kljub temu pa ostaja upanje, da se bo nekje našel nekdo, ki bo v njiju videl nekaj več in ki bo imel dovolj veliko srce, da bo v svoj dom sprejel koga od malih posebnežev… Ste to vi?
Njihova zgodba z aktualnimi informacijami se odvija na forumu PeSjanar.Si

Več slik pa lahko najdete v spletnem albumu: http://ostrzek.moj-album.com/album/7764486/

Kontakt:
031/376-991, Kranj ali
m.ostrzek@email.si