Za pesjanarje > Oprema

Posoda proti polivanju vode

(1/3) > >>

Lunette:
Kako rešujete problem, ko imaste ''vodne pse''? Našim gre več vode ven iz posode kot pa dejansko po grlu  >:( Menjamo pa pod pa nebi rada, da toliko polivajo kot so dosedaj.
Obstaja kakšen res učinkovit sistem?

sasha:
Eni ful pohvalijo tole:  ;)
http://www.pasji.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=6_15&products_id=623

katajuska:
Manj polivanja je tudi, če posodo z vodo dvigneš, tako da se pes ne sklanja več toliko

ninci:
Moji štirje polivajo na polno. In tam kjer je stala posoda z vodo nam je že laminat napihnilo. ::) Z roadrefresherjem je polivanja in pocejanja iz gobcev veliko manj, škoda samo ker ne obstaja kakšna 4 ali 5L velikost, ker pri 4ih velikih psih tako lahko vodo menjam non stop. ::)

Lunette:
Dvignjena posoda No-Go. Niti nam ni pomagala (vsaj pri mojih ne  ::) ), niti je ne morem dovolj dvignat, ker potem tamale dve ne moreta pit  :P (plečka cca 30cm)

Tale road refresher sem že gledala...samo res je to malo premalo  :-\ Sej za enega bi še šlo, pa mu pač parkrat doliješ. Naši pa to spijejo tak hiter, da je potem vseeno, če jih iz pipe napajam  ;) Drugače pa izgleda super!

Iščemo naprej  :) Pogoj je nerazlivna, dovolj velika (vsaj 3 l ali več), po možnosti keramična (ali vsaj BPA free plastika)... ravno prav zakomplicirana da mi bo všeč  :D
Nekaj bomo že našli, če pa ne, bomo pa izumli.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo