Molitev potepuškega psa :(

mimi89bu · 7007

mimi89bu

  • *
    • Prispevkov: 228
    • Točke: 0
  • Smisel zivljenja je imeti pasjo ljubezen.
: 16 April 2012, 00:47:21
Dragi Bog, prosim Te, da nocoj ne pada sneg, prosim Te, da me nihče namerno ne udari, ne z nogo, ne s kamenjem in dragi Bog, sploh pa ne z avtom. Videl sem včeraj tistega črnega prijatelja, ki je rad tekal za avtomobili in skakal po gumah, ležal je negiben zraven avta, mislim da ga je nekdo povozil.
Zjutraj sem videl tudi Belo, z mladiči je hodila okrog nekih prevrženih smeti, oni vsi skupaj tesno eden zraven drugega. Jaz sem star in niti sebi ne morem več poiskati hrane. Vse se je spremenilo.. Pride mi, da se ubijem, to pasje življenje je res grozno.
Dragi Bog, prosim te da zaspim, spet so tista vrata škripala in slišali so se jezni koraki. Nikjer ne najdem miru.. Želodec imam bolj ali manj prazen, oglodal sem neko kost, ki je padla iz vreče smeti. Boli me želodec, a moral sem nekako lakoto prelisičiti. Zmrzjeno je, ampak jaz sem tudi žejen. Prav brezsmiselno, ne vem če je sploh še sreča biti živ.
Nikogar ni, ki bi se ustavil in me pobožal, utujen sem od vsega sovraštva.. Bojim se sploh zbuditi, še en dan nesigurnosti pred menoj in nikjer, nikjer ljubezni v ljudeh.
Dragi Bog, pomagaj meni in mojim bratom, da se naspimo, da prezimimo, da nas ne tepejo, ne zažigajo, ne režejo,.... da, da, da... Razočaran sem nad ljudmi, ampak vem Bog, oni se niso nikdar razočarali nad nami.. Pomagaj nam Ti, dragi Bog, pomagaj mi vsaj, da zaspim. Ni važno, če sem lačen, žejen, brez hiše in doma :(

Jokam. Zadnje čase me vse zgodbe, povezane z živalmi, vržejo iz tira in potem celo noč razmišljam, kako bi jim lahko pomagala in jočem. Sploh se ne morem umirit.  :'(  Najraje bi izklopila računalnik in ga nikoli več vklopila, da ne bi kaj takega mogla prebrat. Ampak to bi le pomenilo, da bežim pred realnostjo.
Prosim, ljudje, pomagajte zapuščeni, potepuški, bogi živalci. Meni se srce trga. Vem, kako je, ko ti pes uide. Sem že doživela, žal.  :'(  Držim pesti za vse živali, da najdejo prave ljudi.

Mimi*