Psarna 'Kralj' lova - Nemški kratkodlaki pričarji in Angleški koker španjeli

ninci · 7999

ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
Ime na forumu: amandaa
Ime psarne: Psarna 'Kralj' lova
Vzreja: Nemški kratkodlaki pričarji in Angleški koker španjeli
E-mail: [email protected]
Telefon: 041 209 964 (Silvo) & 031 495 460 (Amanda)
Spletna stran: http://kennelkraljlova.wix.com/kralj-lova
Facebook: https://www.facebook.com/KennelKraljLova?ref=hl


V naši psarni se trudimo vzrejati zdrave, vesele ter predvsem zadovoljne in ustrežljive Nemške kratkodlake ptičarje in Angleške koker španjele. Naš dom, ki je lociran na Ptuju 'olepšujeta' dve psički - Ira (NKP) in Ada (AKŠ). Vzrejamo mladiče, ki ustrezajo FCI standardom pasme. Aktivno se ukvarjamo z lovom; obe naši psički sta lovsko uporabni. Ira se aktivno udeležuje lovskih tekem, kjer je dosegla že veliko zavidanja vrednih rezultatov. Ada se bolj aktivno udeležuje agility tekmovanj, kjer pravtako zelo hitro napreduje. Z obema predstavnicama psarne se udeležujemo tudi razstav po vsej Sloveniji. Ira je že zaprla svoj šampijonat, in s tem pridobila naziv - Prvak Slovenije v lepoti - SLO CH, Ada je ta naziv že odprla, in hitro drvi po stopinjah starejše (nekrvne) ''sestre''.
Mladiče oddajamo v roke ljudem za katere se prepričamo, da bodo psi pri njih živeli vsaj tako dobro kot pri nas, ali bolje. Prednost pri izbiri mladičev dajemo aktivnim lastnikom, ki se ukvarjajo bodisi z lovstvom, agilitijem, ali kakšno drugo kinološko disciplino.
 
Našo spletno stran sproti prenavljamo. Na njej lahko izveste vse kar vas zanima v zvezi z našimi psi, tekmovalnimi disciplinami. Glavni lastnik psarne - Silvo Kralj je tudi inštruktor lovskih psov, in bo vesel vsakršne prošnje za pomoč.