Coton de Tulear, novo leglo 30.1.2014

badgers69 · 764

badgers69

  • *
    • Prispevkov: 8
    • Točke: 0
: 03 Marec 2014, 11:57:01
Samček Ilveskosken I Garfild od Radovne in samička Pippi the Snow Queen od Radovne, sta v teh mrzlih zimskih dneh zopet poskrbela, da nam ne bo zmanjkalo veselja.

6 čisto belih kepic - 3 samčke in 3 samičke - je prineslo belo zimsko jutro 30.1.2014.

Če iščete štirinožca z radoživim temperamentom, ki bo privabljal poglede zaradi svoje lepote; ki se ponaša z edinstveno dlako, mehko kot bombaž ( ki ne odpada, je antialergijska in nima pasjega vonja niti kadar je mokra ); ki ne bo zahteval veliko aktivnosti a bo užival tudi na daljših sprehodih; ki ima rad otroke in neskončno uživa v vaši družbi; ki je potrpežljiv, nevsiljiv, hitro učljiv ter kljub majhnosti dober čuvaj....potem je ta redka pasma ravno prava za vas.  ;D

Mladički bodo rasli z nami in bodo vajeni vseh šumov v gospodinjstvu. Ob oddaji bodo veterinarsko pregledani, cepljeni, mikročipirani in razglisteni. Prejmejo tudi rodovnik in potni list.
Primerni za oddajo: v začetku aprila ( v 9. tednu starosti )

Vse informacije dobite na naši spletni strani http://www.coton-leglo.si ali po telefonu 040/431-679 ( Barbara ) oz. elektronski pošti [email protected] Z veseljem odgovorim na vaša vprašanja.

Sprejemamo rezervacije. Možno plačilo na obroke.

Garfild:


Pippi:


Samček: