Youtube kanal o mojih psih

Bretonski.pticar · 6933

Bretonski.pticar

  • *
    • Prispevkov: 58
    • Točke: 0
: 13 Februar 2016, 21:48:24
Pozdravljeni še enkrat, pesjanarji!

Joj joj in pa enkrat joj sploh nisem vedela, kam naj uvrstim to temo s tem verjetno prvikrat prebranim čudnim naslovom. Potem sem ugotovila, da pod kategorijo razno, pa so se pojavile težave pri podkategorijah. Torej, če vas tale tema zelo moti tu jo takoj zbrišem ali pa prestavim, samo ne vem kam  ???

Torej, da preidemo k bistvu, tu imam za vas eno vprašanje, pa verjetno se vam bo zdelo smešno, ampak me res zanima. Torej. Nekateri verjetno poznate Gone to the snow dogs ali pa Cooperja od TmarTn2-ja. No, na youtubu se pojavlja veliko psov, mačk, ker jih njihovi lastniki predstavljajo, kar lahko ne-lastnikom, ki bi radi na primer kupili psa tega pasme, veliko pove in svetuje. Zanima me, če bi bilo nesmiselno, da bi tudi jaz poizkusila z nečim takim, ker nekatere pasme se težje najde, na primer Srednjeazijskega ovčarja, ki ga imamo mi. S tem bi rada pomagala drugim, ki jih zanima kaj o tem psu itd. Kaj pa pravite vi, izkušeni lastniki psov, mislite da bi šlo?

Lp,
Bretonski.pticar

I am suspicious of people who don't like dogs, but I trust a dog that doesn't like a person.
-Bill Murray


Bretonski.pticar

  • *
    • Prispevkov: 58
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 17 Februar 2016, 19:09:59
No, očitno se vam to ne zdi zanimiva ideja  :( :'( , ampak vseeno, poskusiti ni greh. Channel je že narejen, imenujem se KennieJanne 33, zaenkrat pa imam uploadan le en videoposnetek od Dogs 101, z katerim sem se precej namatrala, saj sem sama naredila slovenske podnapise, tako da če vas zanima, je dobrodošlo, da si pogledate. Če se bo kdo zanimal, pa z veseljem naredim tudi druge pasme. Hvala vam.
Lp,
Bretonski.pticar

I am suspicious of people who don't like dogs, but I trust a dog that doesn't like a person.
-Bill Murray