Dolgodlaki škotski ovčarji - D leglo of the Windy Lands

Blue Pearl · 1879

Blue Pearl

  • *
    • Prispevkov: 1.076
    • Točke: 0
  • The Pearl of my heart!
16. 4. 2016 se je v psarni Of the Windy Lands rodilo naše D leglo. Parili smo iz Anglije uvoženo lepotico Nyxi (SLOjCH, CROjCH, WINTER j winner '15, SLO winner '15 Gemheid Light of my Life) s čudovitim mladim Italijanskim samčkom Piafom (SLOjCH, CROjCH, ITALjCH, LUXjCH, WCjW 15', SLO j winner, Amsterdam j winner, Benelux j winner, jBIS One Extraordinary Blu di Cambiano) ki je trenutno eden najuspešnejših razstavnih samčkov v tem delu Evrope. Oba starša imata čudovit, nežen, crkljiv značaj, v sebi pa združujeta kri najboljših psarn (Wicani, Steadwyn, Cambiano, Corydon, Van M).

Imamo dva prečudovita blue merle samčka, eno zelo lepo blue merle samičko, dve krasni trikolor samički in enega lepega trikolor samčka.
Na voljo je še trikolor samček Dazzling Raven Knight - Leo in blue merle samček Diamond Glow - Lin.

Vsi mladički so dm n/n ali n/a, kar pomeni, da ne morejo zbolet za boleznijo odpovedi kolkov. Nekateri bodo tudi cea carrier po mami. Oba starša imata zdrave, A kolke.

Mladički odraščajo v ljubečem družinskem domu, bodo večkrat razglisteni, cepljeni, pregledane bodo imeli oči, v nov dom bodo odšli dobro socializirani (vzgajamo jih po programu 'puppy culture'), navajeni na kliker in povodec, sobno čisti, s potnim listom, igračko in unikatnim povodcem.

Za vse informacije mi pišite na [email protected], za več informacij o starših pa nas obiščite na spletni strani http://www.windylands.eu. Mladički se oddajajo le v ljubeč družinski dom, kjer bodo živeli z vami v hiši kot družinski člani. Z bodočimi lastniki želimo ohraniti stik in smo vam v času psičkovega življenja vedno na voljo na nasvet in pomoč. Redno prirejamo tudi piknike in srečanja, na katere so lastniki naših kužkov lepo vabljeni.








Starša: