Lakeland (jezerski) terierji Danatera

Keka · 5496

Keka

  • *
    • Prispevkov: 274
    • Točke: 1
: 19 December 2017, 20:53:35
Najstarejša slovenska psarna lakelandskih terierjev ima novo T leglo. Če si želite jezerčka, ki bo lepo socializiran ob odhodu v vaš dom, spremljal ga bo paket dobrot in koristnih stvari za kužke, še najbolj pomembno pa je, da vam bo Natalija vedno na voljo za nasvete, trimanje in karkoli v zvezi z vašim kužkom, skratka ona je tisto na kar pri nakupu psov ljudje ne dajejo vedno na prioritetno listo - vzrediteljica na katero se zaneseš. Danatera terierji so uspešni tudi na razstavah, čeprav to ni njihov primarni cilj - so predvsem zvesti sopotniki v gorah, na morju, doma, prijetni družabniki in zelo učljivi štirinožci (za tiste, ki bi radi delali s psom ali tekmovali v različnih pasjih športih). Vsi, ki rezervirate mladička pri Danateri, ga potem lahko, dokler je v leglu, tudi redno obiskujete, se z njim spoznavate, takrat ko vas ni zraven pa Natalija pridno s fotoaparatom beleži njihovo rast in napredek, tako da imate kasneje tudi lep spomin na čas, ko je vaše pasje veselje raslo pri mami.
Kaj se dogaja pri Danateri lahko spremljate na Facebook strani (iščite pod Danatera ali Talija Gajari) - novičke so tako o dogajanju v novem leglu kot o dogodivščinah starejših Danaterinih kužkov, na katere Natalija nikoli ne pozabi in je vedno vesela, če se lastniki oglasijo vsaj s fotografijami.
Tale lepotec je še na voljo - ja, črn jezerček bo. Jaz sem se naučila, da so ta črni pasji zlodeji tudi najbolj prisrčni, a na koncu barva niti ni pomembna ;)