Komu čestitati na razstavi

rožica · 20331

ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
Odgovori #60 : 28 Julij 2006, 16:28:02
 ;D Sky ma kako sva si podobna 8) Pa tudi to, da se z razstavnim psom full več ukvarjaš kot z tistim, ki je "samo" član družine je "malo" za lase privlečeno. Jah mogoče ga malo večkrat skopaš, pa pozo mora trenirat, pa... koliko je pa za psa samega to kvalitetno preživet čas z lastnikom je pa  :-X ::) Pes je v prvi vrsti ČLAN!! in sigurno mu čas ko se podim z njim po travi in se skupaj namakava v blatu več pomeni, kot česanje dve uri dnevno in stanje pri miru, da bo izpadel najlepši :P

Lp nina







LIZA

  • *
    • Prispevkov: 1.016
    • Točke: 10
  • Aaron
Odgovori #61 : 28 Julij 2006, 17:06:16
Tudi moja številka razstav se vtrajno in počasi približuje 100. Na vsaki razstavi dobivam in dajem čestitke. Zakaj? Na prvi razstavi nisem poznala nikogar. Nobody. Ninguno. Z Lizo sva zmagali v junior handlingu. Čestitala nama je sodnica. Bilo je prvič, da mi je kdo zares čestital. In to sem izkoristila in tudi sama čestitala sotekmovalcu iz starejše starostne skupine, ki naju je na koncu premagal. Za ostale nevem, ampak jaz se počutim 100-krat bolje, ko nekomu čestitam. Še posebno če vem, da si je zaslužil dobro uvrstitev. Pa zdaj ni pomembno, ali je to na razstavah ali pa kje drugje. Samo z razstav imam trenutno pač največ izkušenj. Sem pa sama doživela že zelo različne stvari. Nemalokrat se tisti, ki so za menoj brez besed obrnejo stran, včasih me še pozdravljajo ne več. Sem se že navadila, za take se ne menim preveč. Nekateri čestitajo zelo prisiljeno. Tudi to je veliko bolje kot nič. Največ pa mi pomeni, ko mi nekdo zares čestita s pogledom v oči in takim pravim "Čestitam!". V tistem trenutku je čisto postranskega pomena ali človeka poznam ali ne. V vsakem primeru mi pomeni ogromno. Veliko imam prijateljev, ki mi čestitajo, morda pa bo koga presenetilo, da sem veliko prijateljev spoznala preko čestitanja. Ali sem jaz čestitala njim, ali oni meni. Na naslednji razstavi smo se spet videli, se pozdravili, izmenjali nekaj besed in tako dalje.
Pred nedavnim sem bila na razstavi v Szombathelyu. Po lepi uvrstitvi v junior handlingu mi je čestitalo več sotekmovalk, posebno mi je pa v spominu ostala res prisrčna čestitka tekmovalk iz Madžarske. Obe čestitali, obe objeli in pohvalili kot da se že od nekdaj poznamo. Izmenjale smo si naslove in spet je moj krog poznanstev širši.
Ker vem, koliko čestitka pomeni meni, še toliko raje čestitam naprej. Res se zgodi, da včasih pozabim iz takih ali drugačnih razlogov, se pa trudim, da se to dogaja čimmanjkrat.
V vsak rezultat je vložena določena mera truda. In vsaka, tudi najmanjša čestitka nekaj pomeni. Verjetno nisem edina...

Sky&ninci: nevem, se jaz že večkrat sprašujem, če imam čudnega psa...možno, da se je vrgel po meni  ;D ;D ;D Najbolj zanimivo je to, da imam res občutek, da na razstavah resno uživa. Lahko ga enkrat prideta pogledat, samo obvezno mu morata zaploskat, drugače se ne bo hotel kazat  ;D ;D :P Šalo na stran...Lizo sem nehala razstavljat zato, ker razstav, čisto preprosto, ne mara. Aaron me je pa na prvi razstavi vrgel na rit, ker se je kazal kot maneken. In takšen je še vedno. Nikjer drugje, samo na razstavah hodi tako ponosno. In po dveh letih in malo čez petdeset razstav se še kar ni naveličal. Očitno mu je v krvi  :)
Kolikor opažam, nekateri psi, pa naj se sliši še tako smešno, uživajo na razstavah. Nekaterim je res čisto vseeno. Če citiram Sky-a, jim visi dol. Tretja skupinica je pa tistih, ki razstav ne marajo. Razlogi so različni, moje mnenje pa je, da je take kužate res veliko boljše peljati na sprehod kot pa na razstavo. Jih pa poznam zelo malo takih, ki res ne bi marali razstav. Zaenkrat samo eno, ki mi leži tule pri nogah...


SKY

  • *
    • Prispevkov: 2.404
    • Točke: 4
Odgovori #62 : 28 Julij 2006, 17:16:57
Citiraj
Sky&ninci: nevem, se jaz že večkrat sprašujem, če imam čudnega psa...možno, da se je vrgel po meni     Najbolj zanimivo je to, da imam res občutek, da na razstavah resno uživa. Lahko ga enkrat prideta pogledat, samo obvezno mu morata zaploskat, drugače se ne bo hotel kazat     Šalo na stran...Lizo sem nehala razstavljat zato, ker razstav, čisto preprosto, ne mara. Aaron me je pa na prvi razstavi vrgel na rit, ker se je kazal kot maneken. In takšen je še vedno. Nikjer drugje, samo na razstavah hodi tako ponosno. In po dveh letih in malo čez petdeset razstav se še kar ni naveličal. Očitno mu je v krvi  
Kolikor opažam, nekateri psi, pa naj se sliši še tako smešno, uživajo na razstavah. Nekaterim je res čisto vseeno. Če citiram Sky-a, jim visi dol. Tretja skupinica je pa tistih, ki razstav ne marajo. Razlogi so različni, moje mnenje pa je, da je take kužate res veliko boljše peljati na sprehod kot pa na razstavo. Jih pa poznam zelo malo takih, ki res ne bi marali razstav. Zaenkrat samo eno, ki mi leži tule pri nogah...

O.K. dopuščam možnost,da Aaron res uživa v razstavah-ampak po moje bi enako užival,če bi skupaj divjala nekje zunaj.
Ne gre za to,da psi razstav ne marajo-večina jih seveda čisto dobro prenaša,ampak to jaz pripisujem temu,da so veseli,ker so s svojimi lastniki in se le ti z njimi ukvarjajo.

In sem prepričan,da npr. ti Lana,ne bi hodila na razstave,če bi tebi bile mrzke,pa čeprav bi Aaron še tako užival.
Predvsem gre tukaj za uživanje lastnikov.
Nekateri seveda uživate v tem,ko predstavite psa,v pripravah,druženju...,drugi so tam zato,ker so neke vrste ksebicionisti,spet tretjim je to dobra reklamna poteza.

Recimo Lana,ti si imela srečo-ti obožuješ razstave in dobila si psa,ki se rad razstavlja in je v tem dober(no,tudi ti si v tem odlična),ampak tudi,če bi Aaron bil isti kot Liza,bi ti se še naprej ukvarjala s hendlanjem(sem prepričan9.

Še enkrat-nikakor ne obsojam razstav,celo zelo rad si kakšno pogledam in veliko si tudi jih,ampak da se psi razstavljajo iz ljubezni do njih je pa malo za lase privlečeno.


Lp

IF IT`S NOT A BORDER COLLIE, IT`S JUST A DOG!


LIZA

  • *
    • Prispevkov: 1.016
    • Točke: 10
  • Aaron
Odgovori #63 : 28 Julij 2006, 17:21:24
Točno tako Sky  :)
Sem pa napisala obrazložitev samo v toliko, da ne bi prišlo še do kakšne pomote pa še tako sem ponosna na Aarona, ker se je ta vikend odrezal tako krasno  ;D ;D
Kaj bi mi brez naših pesjanarčkov, ne? :)


andreja

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 7.101
    • Točke: 28
  • vedno z mano
Odgovori #64 : 28 Julij 2006, 17:28:58
Ta stavek je tudi mene nasmehnil.
Moja je tam zato ker mora, in ji prav nič ni všeč, če je zraven voda, ona pa ne sme vanjo ali pa če strašim okrog s krtačo. Kar zmanjša se  ::)
Če pa samo pri sosedih zasliši kakšen sprej se kar iz preventive začne po tleh valjat, ker jih totalno ne prenese.
Upam, da bo konec z njimi čimprej in da bova obe delali stvari, ki jih imava rajši, na razstave pa prišli samo kot obiskovalki in malo znance pozdravit.

Mislim pa da razstave spet niso tako nekoristne in so dobre za predstavitev pasem in izmenjavo mnenj, druženje... Tu se pa po moje konča. Za kakšno večjo ali manjšo korist pasmi niso. To bi morali biti vzrejni pregledi, kjer bi se moralo kontrolirat tudi karakter in še množico drugih stvari. Zdravje se upam. Še nisem bila na nobenem...
In za zmago se je res treba potrudit, razen če nisi sam v skupini hi hi hi  :P

Sem pa mnenja, da je pes lahko še tako lep in krasen, ampak če na razstavi ne uživa ne bo zmagal... Ker vsi zmagovalni psi, ki sem jih do zdaj vidla res uživajo v tem.

Čestitke pa res nikoli niso odveč  :P

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P


andreja

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 7.101
    • Točke: 28
  • vedno z mano
Odgovori #65 : 28 Julij 2006, 17:31:07
Liza, kje ste pa bili?

Si pa res vztrajna, da takole neumorno šibaš z razstave na razstavo! Vsaka čast!

Jaz sem vedno čisto zgubljena  :-[

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P


meta

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 920
    • Točke: 25
Odgovori #66 : 28 Julij 2006, 18:59:05
V vsakem primeru mi pomeni ogromno. Veliko imam prijateljev, ki mi čestitajo, morda pa bo koga presenetilo, da sem veliko prijateljev spoznala preko čestitanja. Ali sem jaz čestitala njim, ali oni meni.

Tako nekako sem jaz spoznala Lano ;D

Sem pa jaz tudi vesela, da mi čestitajo. Na pri razstavi je bila to prvo sodnica potem mi je bilo pa kar malo smešno ko je vzrediteljica prišla do mene in mi čestitala. Ko pa sva z Atro dobili BIS najmlajši so mi pa vsi s flati čestitali. Mi je bilo kar malo nerodno, ker sploh nobenega takrat še poznala nisem :-[ Zdaj pa na vsaki razstavi čestitam tistim, ki so z mano v razredu (to je tako ali tako vedno ena in ista hrvaška psička Kiara) pa potem seveda ko se gre za BOB si čestitamo, ker se lastniki flatov v Sloveniji kar poznamo in še z Sanjo (vzrediteljico iz Hr. - psarna Black Wind of Varaždin). Imam pa "slabe" izkušnje z Italjani. Letos ko je bila razstava na Hrvaškem sta bila na izboru za BOB poleg Atre še it. psica in pes. BOB je dobil pes in ko sem želela čestitat se je tista gospa kar stran obrnila in isto zdaj ko je bila v Portorožu razstava :-\ Ni kaj eni so pač malo smotani...

Drugače pa menim, da se spodobi čestitati sotekmovalcem (pa tudi če te premagajo ;))!

Lp, Meta & Atra

Flatcoated Retriever - once you are owned by one, you understand

http://www.freewebs.com/atra-flat-coated-retriever


~Lunca~

  • Gost
Odgovori #67 : 28 Julij 2006, 21:26:41
Se strinjam z napisanimi. Meni osebno je zelo lepo, če mi kdo ponudi roko (čeprav jo ponavadi prej sama ;)). Tudi z Lizo se strinjam, da s tem postane krog poznanstev večji in večji. Je pa res, da smo Slovenci nekako zavisten narod, ki ne privoščimo drugim. Vendar upam da so taki le nekateri. Čeprav včasih odvihraš nekako žalosten iz ringa, ker tvoj pes ni zmagal in s tem pozabimo čestitat sotekmovalcem.
Primer iz Oberwarta letos-pri bernijih. Bila lastnica s psom (prihaja redko na razstave). Vedno je za vsakega za ploskala in če je bilo le možno tudi čestitala. In s tem, ko ni gledala na svojo zmago pač pa na prijaznost, se ji je ta prijaznost obrestvovala. Njen pes je dobil CAC, CACIB in BOB :)
meta...za italijane pa sem tudi že jaz slišala (ne pa doživela ;)), za takšno ignoracijsko obnašanje. Kaj hočeš, tudi takšni obstajajo. Egoistični. Samo še vseeno bolje čestitat, pa čeprav te en čukast pogleda. Iz tvoje strani je tako imenovano vest čista ;)



Lilit

  • Picko in Packo
  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 5.669
    • Točke: 23
  • Wapi, Grin
Odgovori #68 : 28 Julij 2006, 23:29:36
Se strinjam, da je lepo in spodobno, ce cestitas zmagovalcu.

Samo po drugi strani, zakaj bi moral cestitat za vsako ceno, ce se pac ne pocutis ??? so boljse torej zlagane in hinavske cestitke, samo da so cestitke ??? in zakaj bi moral nekoga izsiljevat, da ti cestita - koliko je potem to vredno ???

ps. Zanimivo, jaz sem imela z Italijani (ok z eno samo) precej presenetljivo izkusnjo - njen pes je premagal mojega za PRM in je rekla "sorry". Jaz sem skoraj padla na rit... ;)

battito animale


andreja

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 7.101
    • Točke: 28
  • vedno z mano
Odgovori #69 : 29 Julij 2006, 15:05:38
Nacionalnost se tudi meni zdi, da nima veze. Ljudje so si različni. Pa tudi užaljenost zganjat do nekoga, ki ni čestital je otročje malce...

Jaz sem bila v Portorožu prvič na razstavi, oz. sem prvič peljala psičko v ring. Sem bila kar precej zgubljena, ker se je vse tako hitro odvijalo. V bistvu se totalno nič ne spomnim, če mi je kdo čestital ali če sem jaz komu.  :-[

S to Italjanko smo imeli tudi lušen pogovor. V bistvu nam je prišla povedat, da njene psičke, ki je bila konkurenca naši, ni na razstavi.

In z eno drugo Italjanko z neapelsko mastinko sem mela tudi en zanimiv pogovor, čeprav sem najprej njeno psico prekrstila v samca hi hi  ::)

In hinavščine tudi jaz ne prenesem. Bolje nič kot pa samo da je.
Se čisto strinjam z Lilit.

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P


Gasika

  • *
    • Prispevkov: 12
    • Točke: -15
Odgovori #70 : 29 Julij 2006, 16:42:04
Tokrat bom povedala drugače in želela bi ,da moj mail ostane na forumu;

Zanimivo je, da smo imeli tri dni samo debato komu,kdaj ,zakaj,kdaj..čestitati ZA razstavni
uspeh ( tako bi moral biti tudi naslov tega pogovora,saj nismo nikdar govorili samo " komu čestitati NA razstavi?)sedaj,ko pa sem prenehala pisati in je napisala Liza svoj komentar,in še ostali, pa kar naenkrat ni nobenega komentarja s strani Scythe?Moji posi so govorili točno o tem kar je napisala Liza!( in mislim,da vsak ki je prebral celo debato-to točno ve)Torej,Scythe -a se kar naenkrat vse strinjaš? A si še prepričana,da se nisi namenoma spravila name??

Lep pozdrav!
Gasika




Gasika

  • *
    • Prispevkov: 12
    • Točke: -15
Odgovori #71 : 29 Julij 2006, 20:50:39

Spet cenzura?????????

Zakaj že???

Ninči- daj napiši prosim definicijo tvojega foruma in na prvo stran kdo ga sme uporabljati -kdo ne -kajti tudi če si moderator-Nisi brez napak-žal ,kritike pa tudi ne znaš sprejemati-za moderatorja-žalost :-[

Pa opozorilo sem dobila-to prvič vidim na forumu-še v vrtcih jih ne delijo več :D

Brez veze....



trigi

  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 2.357
    • Točke: 5
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #72 : 29 Julij 2006, 21:00:22
Izven teme ... upam da prvič in zadnjič:

Da ne bo pomote... cenzuro sem naredil jaz... ker imam že počasi dosti takega pisanja.
Lahko si pogledaš poslanstvo in pravila ... in verjetno boš ugotovila da si nikakor ne želimo ljudi ki izzivajo konflikte.
Želimo si prijetnega pogovora, večinoma zabavo in prijetno druženje ... če se bomo poleg tega kaj naučili, toliko bolje.
Sigurno pa ne bom gledal da nekdo samo išče kje se bo z kom prepiral ... take čaka odstranitev iz foruma ali pa vsaj veriga.

Sedaj pa je na tebi Gasika da se odločiš... želiš prijetno druženje ali prepir?

Lp, Črt




Gasika

  • *
    • Prispevkov: 12
    • Točke: -15
Odgovori #73 : 29 Julij 2006, 23:12:42
Nič osebnega, vendar nekako ne vidim smisla v tem, kajti kako bi nekomu, ki me sploh ne pozna, moja čestitka kakorkoli koristila?   Po moje mu še mar ni.

Ah  Scythe  ::)  in Rožica ::) vidim da se bosta morali naučiti še ogromno stvari v življenju!!Čestitka ni nikoli in nikjer pogojena s poznanstvom -je le vljudna in zelo lepa gesta , s katero dokažete tudi svoj odnos do sebe in drugih!"Kako bi mu koristila" ???- sploh ni pomembno ali mu koristi ali ne-pomembno je kaj mu pomeni!!!Nekatere stvari ne stanejo nič -pomenijo pa ogromno.! !!! :)

Lep pozdrav!
Gasika

je bil mogoče moj prvi pos povod za prepir????Osebno mislim da NE!
Torej,kdo ga je začel?
Žal je smisel foruma tudi v tem,da se o kateri stvari NE strinjamo,in tudi take stvari nas bogatijo,mar ne?!( poglejte si samo neške doge?)

Daleč od tega da se mislim prerekati in obmetavati s stvarmi-imam bolj pomembne stvari v življenju,

Mislim,da bom v bodoče sodelovala samo še na tujih forumih,-pa ,da ne bo pomote-se tudi pošteno " obdelajo" pa nihče ne
joka in še manj zameri-ravno obratno-še vedno so zelo dobri prijatelji!Brez cenzure se da veliko več naučiti o kinologiji,kot če vsi pišejo samo pozitivne stvari- ideala pač ni,face it-žal!( poglejte si samo neške doge?)

Želim vam prijetno druženje še naprej-pa predvsem brez prepirov :P

Lep pozdrav!
Gasika



search.and.rescue

  • Gost
Odgovori #74 : 12 Avgust 2006, 14:02:22
Zakaj na razstavo?
Zato da ti sodnik oceni psa. Za to oceno tudi plačaš (ne ravno malo).
Meni osebno se gabi ocena sodnika, ki jo sestavljajo trije kratki stavki. Primer: lepo nastavljen vrat, dobro razvito mišičevje, usklajeno gibanje.
Če se odločiš za vzrejo pričakuješ mnogo več. Tudi slabosti.
Potem se po kakšnih petih razstavah vsedeš za mizo, preštudiraš ocene, pogledaš psa in imaš neki milimalen približek tistega kar je.

Komu čestitati?
Tistemu, ki te premaga? Zakaj že, jaz ne pridem na tekmovanje. Ne vem, kako ostali gledate na te stvari. Čestitam znancem, ker vem da so veseli. In to ne po emailu - temveč osebno na kraju dogodka.

Kako na razstavo?
Čimbolj mirno in vedno z malce treme, da se potrudiš.



Nemški_o

  • *
    • Prispevkov: 19
    • Točke: 0
Odgovori #75 : 12 Avgust 2006, 14:46:04
Lep pozdrav vsam sodelujočim v debati!

Prvo bi se ustavil pri odgovorih, zakaj in komu čestitati na razstavi?
Preprosto zato, ker ti ti nalaga bonton, olika in pa vzgoja do ljudi! Velikokrat opazim da mlajši razstavljalci, ki še nimajo večjo kilometrino v ringih preprosto pozabljajo na te človeške odlike, pa tudi nekateri starejši so prevzeli negativno obnašanje.
Tudi če zmagam v ringu rade volje čestitam ostalim, ki so se uvrstili za menoj in jim s tem dam vedeti da spoštujem njihov dosežek.
Ocenjevalni listi, so včasih popisani in psa ocenjujejo do potankosti, ko ima sodnik dosti časa, pravzaprav manjše število psov za sodit, ko pa je gužva so pa seveda napisane ocene krajše in ne se začudit ko se vam bo zgodilo da bo opis prazen in bo samo obkroženo kaj je vaš pes dosegel. To se tudi rado zgodi ko je slab deževen dan, razstava pa je na prostem.

LP



search.and.rescue

  • Gost
Odgovori #76 : 12 Avgust 2006, 21:15:21


Ocenjevalni listi, so včasih popisani in psa ocenjujejo do potankosti, ko ima sodnik dosti časa, pravzaprav manjše število psov za sodit, ko pa je gužva so pa seveda napisane ocene krajše in ne se začudit ko se vam bo zgodilo da bo opis prazen in bo samo obkroženo kaj je vaš pes dosegel. To se tudi rado zgodi ko je slab deževen dan, razstava pa je na prostem.

LP


Razumem, da so včasih pogoji za delo lažji, včasih težji. Ampak stroški so enaki. Jaz ne grem po naziv, temveč po oceno.
V Ljubljani je za moje mišljenje sodnik sodil korektno, ker je kljub precejšni gužvi narekoval cel list. Pohvalno.



pia_in_co.

  • *
    • Prispevkov: 35
    • Točke: 0
Odgovori #77 : 26 September 2006, 18:48:03
Heh, bolj kot tole berem, bolj se mi zdi tema nesmiselna. Ali pa se samo meni zdi samoumevno da tistemu, ki nas premaga oz. sodelujocim cestitas? Jaz vedno cestitam, pa se sem zadovoljna s sodnikovim izborom ali ne. Pac, prvo kot prvo nam tako narekuje bonton, drugic pa smo se vednar sami odlocili in placali za sodnikovo mnenje.

Revolution of Beauty Chinese Crested's
http://www.revolutionofbeauty.tk/


meta

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 920
    • Točke: 25
Odgovori #78 : 26 September 2006, 21:27:30
Heh, bolj kot tole berem, bolj se mi zdi tema nesmiselna.

Mogoče je bolj naslov teme zgrešen...ker v temi pišemo bolj o svojih izkušnjah iz razstav (niso vsi tako 'pridni', da bi čestitali ;)) in o temu kaj si sami mislimo o takem obnašanju.

Zate ne vem...samo meni se ni samo enkrat zgodilo, da ko sem ponudila roko za čestitam so me prav grdo odignorirali  :-\ in se mi ni zdelo prav (pa mi je to dvakrat ista Italijanka naredila). Se mi pa zdi prav, da čestitaš, če dobiš naslov ali pa če greš domov samo z oceno.

Lp, Meta & Atra

Flatcoated Retriever - once you are owned by one, you understand

http://www.freewebs.com/atra-flat-coated-retriever


bolha

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 994
    • Točke: 25
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
Odgovori #79 : 26 September 2006, 21:34:45
Ups, mene ste pa zdaj s to temo spomnili, da sem pozabila čestitati 1. in 2. uvrščenemu v Katovem razredu. :-[ Pa sem cel dan ljudem čestitala za dobre rezultate, takrat mi je pa ušlo, pa ne zanalašč.
Lp


meta

  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 920
    • Točke: 25
Odgovori #80 : 26 September 2006, 21:39:48
Ti ti bolha  :P

Priznam, da sem tudi jaz na razstavi v Dugem Selu kar gledala kot neumna, ko sem bila na stopničkah kar nekaj časa, pa mi je šele kasneje kapnilo, da bi bilo mogoče dobro čestitat  ::) Samo je pa res, da sem se tam kar malo neprijetno počutila, ker sem imela občutek kot da tam nismo kaj pretirano zaželjeni (predvsem iz strani drugih razstavljalcev). Se mi zdi, da sva bili takrat samo Lana in jaz dol od slovenskih predstavnikov in niso bili tam nič kaj zadovoljni, ko smo stopničke pobirali  :-\ Sem tudi na tej razstavi doživela ignor  :(

Lp, Meta & Atra

Flatcoated Retriever - once you are owned by one, you understand

http://www.freewebs.com/atra-flat-coated-retriever