KD Ljubljana

Trdonja · 29522

KD Ljubljana

  • *
    • Prispevkov: 41
    • Točke: 0
Odgovori #30 : 08 Avgust 2014, 10:53:51
V Kinološkem društvu Ljubljana smo že začeli z vpisi v tečaje, ki se bodo začeli 1. septembra!

Vpisi bodo potekali v društvenih prostorih v času uradnih ur – ob ponedeljkih in četrtkih od 17.00 do 19.00 ure.
Lahko se prijavite tudi preko našega elektronskega naslova [email protected]. Lahko pa nas tudi, v času uradnih ur, pokličete na telefon 01 257 61 11.

Pasji mladički se nam lahko pridružijo v tečaju Vzgoja mladega psa , kjer bodo mladički in njihovi lastniki navezali kontakt, psički se bodo naučili, da je prijetno sodelovati z vodnikom, pravilnega obnašanja in druženja z vrstniki in še veliko zanimivih stvari.

Pasji pubertetniki v starosti 8 mesecev do enega leta se lahko pridružijo Mali šoli , kjer se naučijo osnov lepega obnašanja v urbanem okolju, hoje brez vlečenja povodca, počakati na mestu sede ali leže, razvijajo igro z vodnikom in se pripravljajo na Osnovno šolo.

Psi, ki so starejši od enega leta in imajo ustrezno predznanje se lahko vpišejo v Osnovno šolo, kjer se psi in vodniki pripravljajo za opravljanje izpita za psa spremljevalca po programih KZS - izpit ISP-A oz ISP-BBH.

Poleg teh osnovnih tečajev, se nam lahko s svojimi psi pridružite tudi v tečaju Zabavne poslušnosti, kjer bodo psi poleg utrjevanja osnovnih vaj polušnosti spoznali tudi osnove agilityja, Rally Obedienca, trikce, predvsem pa bodo koristno in zabavno preživeli čas s svojim vodnikom.

Vpišete se lahko tudi v tečaj Agilityja , mogoče vedno bolj popularnega Rally Obedienca , se odločite za nadaljnevanje šolanja po IPO programu  (sledenje, poslušnost, obramba) ali pa v Enoti reševalnih psov . Poleg tega, se nam lahko s svojimi psi pridružite tudi v tečaju Zabavne poslušnosti, kjer bodo psi poleg utrjevanja osnovnih vaj polušnosti spoznali tudi osnove agilityja, Rally Obedienca, trikce, predvsem pa bodo koristno in zabavno preživeli čas s svojim vodnikom.

Več o tečajih si lahko preberete na http://kd-ljubljana.si/pasja-sola-solanje .

Pridružite se nam!



KD Ljubljana

  • *
    • Prispevkov: 41
    • Točke: 0
Odgovori #31 : 12 Avgust 2014, 10:41:25
Ste videli naš napovedni film "Pasji bonton - Trailer" ?

Vas zanima "Kako je prav"? Ne zamudite jutri novega filma na YouTube kanalu KD Ljubljana ...



KD Ljubljana

  • *
    • Prispevkov: 41
    • Točke: 0
Odgovori #32 : 13 Avgust 2014, 10:09:05


KD Ljubljana predstavlja 10 pravil za prijeten sprehod s psom v filmu PASJI BONTON!





KD Ljubljana

  • *
    • Prispevkov: 41
    • Točke: 0
Odgovori #33 : 04 Avgust 2015, 15:52:36
Vpis v jesenske tečaje KD Ljubljana so se že pričeli!

Vpisi potekajo v društvenih prostorih, v času uradnih ur – ob ponedeljkih in četrtkih od 17.00 do 19.00 ure.
Lahko se prijavite tudi preko našega elektronskega naslova [email protected] . V času uradnih ur, pa nas lahko  pokličete tudi na telefon 01 257 61 11.

Tečaji se pričnejo v torek, 1. septembra 2015, z razdelitivjo v skupine.

Več o programih šolanja in vse ostale informacije najdete na naši spletni strani. Vse aktualne dogodke pa lahko spremljate tudi na naši FB strani.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!