Za pesjanarje > Oprema

HURTTA Collection

(1/367) > >>

trigi:
Jaz osebno sem se čisto navdušil nad opremo finskega proizvajalca Hurtta (http://www.hurttacollection.com/) in je že v planu prvi uvoz njihove opreme  ;D ;)

Me pa seveda zanima če kdo že pozna (ali še bolje, ima izkušnje) s to znamko. Spletna stran in slikice izgledajo odlično, ampak videz lahko vara  :-\

Drugače pa me seveda zanima, kaj se vam zdi zanimivo v njihovem programu, kaj od tega pogrešate v Sloveniji?

Lp, Črt

Chiba:
Men se ovratnice kr dopadejo.  :)

botticelli:
uuuuu nore zadeve imajo :)

Moj predlog, predvsem kvalitetne tople obleke za pse na 4 tace.
Potem super se mi zdijo te podložene ovratnice iz umetnega krzna, pa še pralne so ! Pa tudi navadne podložene ovratnice so super, tega pri nas še nisem zasledila.

No to je meni padlo v oči in se mi zdi da bi bilo res fajn da se da kaj takega dobiti tudi pri nas :)

Katja :):
oj Črt!
sem pogledala njihovo stran in sem, tako kot ti, navdušena  ;D sicer še nisem slišala zanje... so mi pa všeč ovratnice. sama ma istrsko goničko, ki precej vleče na sprehodu in se mi zdijo njihove zadeve vsekakor veliko boljše kot tisto kar imam trenutno doma  :)

meni bi že lahko prepričali v nakup  :-[

rapgirl:
Meni pa je oprsnica (http://www.hurttacollection.com/hurtta.jsp?page=products&cat=accessories&item=harnesses) dobra, ker je pdložena. Sem jo videla že pri nekaterih agilitayših, pa nisem nikoli imela priložnosti vprašati, kje so jih kupili. Sicer so malo drugačne, ampak so narejene na podoben način in podložene! Jaz tako iščem že celo večnost!

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo