Čokoladni labradorci - psarna Soulpatcher's

popo · 41477

popo

• *
Odgovori #30 : 11 Junij 2008, 11:47:28
hehe. potem bi se vsaj med sabo zamotili :)

Nekaj zanimanja je, ampak nic kar bi mi odgovarjalo  ::)
Se ena fotka male April:

Lp, Marko

sasha

• *
Odgovori #31 : 11 Junij 2008, 14:27:01
Cuker mali :-*

Glavico ma pa cist tako kot moja :)

sasha

• *
Odgovori #32 : 11 Junij 2008, 20:41:51
Popo cist si me zasvojil s temile cokoladkami :D

Ko bos imel naslednje leglo bo zihr ena moja ;) ;D :-[

m_tejch

• *
Odgovori #33 : 11 Junij 2008, 21:16:48
moja tut :o!!!čist resno, čez kakšni dve leti računam na še enega kužona ::)

sasha

• *
Odgovori #34 : 11 Junij 2008, 21:24:11
m_tejch saj jaz tudi resno mislim ;)

m_tejch

• *
Odgovori #35 : 11 Junij 2008, 21:29:29
sej me že kar nekaj časa obtrkava želja za še enega, samo sedaj sem se nekako res odločila da v bližnji prihodnosti, ko bojo malce boljši pogoji kot sedaj se mi sigurno še eden pridruži, samo o spolu se moram še odločit pa vidit kako bo z Lorisovem zdravjem takrat ::)
ampak Marko nas je pa res čisto zmešal s telimi čudovitimi fotkami čokoladk, skoraj ne mine dan da nebi obiskala Soulpatcher-jeve strani :-[

popo

• *
Odgovori #36 : 12 Junij 2008, 00:15:56
Em...mogoce usoda? ::)
Zaradi nove odpovedi rezervacije na voljo se ena psicka. Torej sta na voljo dve psicki:
V petek bosta dopolnili 9 tednov.

Ena je ze na prejsni strani. Tukaj pa je se moja favoritka:

SOULPATCHER'S ABSOLUTE DELIGHT

skoraj ne mine dan da nebi obiskala Soulpatcher-jeve strani :-[
Hehe, na spletni strani zadnje case ni kaj za videt. Vmes je bilo bil dez, potem so ze odhajali, tako da ni nic kaj novih fotk. Bo pa jih zato tukaj vec. Zdaj ko je manj mladicev  je veliko bolj zabavno  :D

lp od soulpatcherjev

sasha

• *
Odgovori #37 : 12 Junij 2008, 08:59:51
Popo jaz bom nehala tole temo brat :P Da ne bom na koncu res se kaksno domov pripeljala :)

Kaksen karakter ima pa tale mala pikica? Pa zakaj je tvoja favoritka? :)

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #38 : 12 Junij 2008, 09:10:12
Popo, ta druga je čudovita  :-*

Me pa zanima, kakšni so razlogi za odpoved rezervacije.  :-\

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

sasha

• *
Odgovori #39 : 12 Junij 2008, 09:14:07
Meni je tadruga tudi bolj vsec :-*

Me pa tudi zanimajo razlogi za odpoved..si ful ne znam predstavljati, kaj se mora zgodit, da spremenis svoje mnenje..

Popo upam da ju cimprej spravis v nove domove..zdaj sta ravno prave starosti, da se zacneta ucit stvari :)

p.s. bos v primeru, da ju ne bos mogel oddati oz da ne bos nasel primernih posvojiteljev obdrzal kaksno doma?

popo

• *
Odgovori #40 : 12 Junij 2008, 09:31:26
Psicke so si po karakterju zelo podobne. Vse zo zelo razigrane, radovedne in iscejo pozornost. Izstopa samo ena, ki pa je res energijska bomba, ki vsaki dan najde nekaj novega za uspicit. Je absdolutni vodja krdela. Zmeraj prva odkrije kaj novega, prva raziskuje nova mesta, itd.
Ta druga je mogoce malo bolj razigrana od April Mist. Kaze tudi dobre delovne sposobnosti. Rada se igra, sledi cloveku, na novih mestih ne "zmrzne",...

Zakaj favoritka? hm...kaj pa vem. Od zacetka mi je bila najbolj simpaticna, ker je bila najmanjsa in najlazja. Takim ponavadi posvecas posebno pozornost. Ampak je kasneje super napredovala. Tudi kar se tice fizicnega izgleda mi deluje malenkost bolje od prejsne, ceprav ima April boljso glavico, kar pa ne pomeni, da ima ta slabo. Ima lepo, nezno glavo. Vsec mi je ker je zelo kompaktna v telesu. Vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Sta pa obe super psicki, ki bosta nekoga neizmerno osrecili  8)

Odpoved rezervacije....eni so si po pogovoru premislili...ene pa je doletela bolezen v druzini...tako da je stanje, taksno kaksno je  :-\

Ce bi obdrzal tega ne bi storil zato, ker je katera ostala. Da ne bom nic obdrzal sem se odlocil ze na zacetku. Rad bi videl kaksno bo to leglo, kaj lahko pricakujem v prihodnjem. Zato bo naslednje leglo predvidoma cez 1,5 do 2 leti. Da vidimo, kako se bodo mladicki razvili. Kaj so pomanjkljivosti, kaj prednosti, da vem katero vzrejno kombinacijo uporabit v prihodnje. Sem pa seveda imel tudi trenutke, ko sem hotel eno obdrzat. Ampak "clovesko" srce je govorilo eno, kinoloska "pamet" pa drugo. Bo pa pa se nam cez priblizno 2 leti definitivno pridruzila nova psicka. :)

Ostali, ki so ze v svojih domovih, pa se imajo super. So se prilagodili novim zivljenjem oz. so si novo zivljenje prilagodili sebi. haha :D

LP, Marko

sasha

• *
Odgovori #41 : 12 Junij 2008, 09:37:33
Tvoj zadnji stavek mi je pa tako znan :o ;) Se mi zdi da nas nasi pesjanarji tako hitro okol obrnejo, da se tega sploh ne zavedamo :)

Obema zelim super domove (sej vem da bos dobro izbral), ce bi imela pogoje in pa finance bi sla ena takoj k meni ;D

Enega  :-* obema od Zare :)

Chance05

• *
Odgovori #42 : 12 Junij 2008, 11:12:30
... se že bo našel pravi dom za teli dve frajli, brez skrbi Marko  :)
mam enega, ki bi rad rumenega samca ... a ga prepričam da si pravzaprav zares želi čoko psice ?   :D

Black is beautiful ... and it goes with everything!

popo

• *
Odgovori #43 : 12 Junij 2008, 20:55:33
Hehe, Tina, ce ti bo ratalo, ti kar...  :P
Ce je tvoj je sigurno zanesljiv.  :D

Chance05

• *
Odgovori #44 : 13 Junij 2008, 08:17:39
 ;D
o zanesljivosti pa raje ne bi ...  :-\
črna zver pošilja velkega  :-* Trixy .... in upa na kako veselo norenje v bližnji prihodnosti  :)

Black is beautiful ... and it goes with everything!

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #45 : 13 Junij 2008, 14:15:17
Meni je pa druga lepsa. Laicno mnenje :D

Upam, da se bo za obe nasel dober dom.

(Moja mama pravi, da bo imela cokoladno labradorko... ampak baje sele, ko se bom jaz z mojimi dvemi odselila. Mogoce ce se potrudim in se odselim takoj... :P :D :D :D)

battito animale

sasha

• *
Odgovori #46 : 17 Junij 2008, 17:44:57
Popo kako ste kaj? Kaj novega pri vas?

So ze vsi odsli v nove domove?

Pa se kaksno novo slikico nam privosci ;)

popo

• *
Odgovori #47 : 18 Junij 2008, 00:54:33
Zdravo.

Pri nas je vsak dan nekaj novega ;)
Te dni se ze ucimo osnove poslusnosti. Je bil velik sok da se skakanje v obraz, grizenje, odvezovanje vezalke, vec ne tolerira :D
Tudi na prvo voznjo smo ze sli (no ja, prvic so se peljali pri 3 tednih), ki je potekala brez problema. Atvo je super fajn. Sploh, ko mi umazejo sipe. hehe
Tudi prinasamo ze. Veliko je individualnega dela z mladici. Navajajo se na povodec, sprehode, itd.

Zaenkrat so pri meni se 3 mladicki. 1 fantek gre v nov dom v soboto, 1 psicka do konca tedna, 1 dama pa ostaja pri meni dokler ne najdem primernega lastnika.
Tako da je ena deklina se zmeraj na voljo!

Slikice bodo tudi kmalu  :P

sasha

• *
Odgovori #48 : 18 Junij 2008, 09:53:17
Katera pa ostaja pri tebi? (do oddaje mislim ;D)

No, nic ne sparaj na slikicah ;)

Enga  :-* vsem tamalim in taveliki cokoladki :D

popo

• *
Odgovori #49 : 18 Junij 2008, 12:13:16
Em...na novo zgleda obe  :-[
No, pa saj ni problema. Meni bo v veselje. Bo ze prisel primeren lastnik.  ;)

Zadnja pa bo definitivno sla Absolute Delight.

sasha

• *
Odgovori #50 : 18 Junij 2008, 12:27:42
Em...na novo zgleda obe  :-[

A spet al kaj? :-\

Ne dvomim, da bo slej ko prej vsaka nasla super lastnike ;)

Lauri

• *
Odgovori #51 : 20 Junij 2008, 18:50:32
Zdravo vsem!
Ne me prosim obtoževat,kajti jaz sem tista,ki je lepotičko Absolute delight prva izpustila iz rok!
Stvar je taka,da je babi zadela kap... Upam,da me razumete,da bi bila mala prikrajšana dokler imamo 24ur na dan skrb nad nekom drugim v hiši!
Po 10 dneh odkar smo se domenli da nebo šlo,sem nekako prišla k sebi,res sem se zaljubila v malo in imela sem velike namene z njo...
..da bi se preizkusili na kaki razstavi,PNZ...Vse sem že kupila... :'(
Dans sem priklopla tel.k sm mogla v službo,sicer pa me je sam jok in depresija! Res bi potrebovala tole Soulpatcherko!
Ni mi lahko in upam da bo Marko našel prave lastnike zanjo!
Jaz pa bom mogla počakat na kako drugo leglo :( ... V jeseni bi nam najbrž že zneslo,najkasneje pa prihodnjo pomlad...
Ampak sem tok navdušena nad Markovim delom, da bom najbrž kar počakala (če mi bo še zaupal in če bom sploh lahko čakala).
Upam da bom imela priložnost vidt Absolute delight ali katero drugo psičko iz legla na kaki razstavi...

Lep pozdrav vsem in srečno z vašimi ljubljenčki!

P.S. Marko,tebe pa tako ali tako še kaj kontaktiram!

Laura

sasha

• *
Odgovori #52 : 20 Junij 2008, 20:32:27
Lauri zakaj bi te obtozevali. Mislila si na dobro psicke in ne na svoje zelje, kar po mojem mnenju steje ;)

Marko bo pa ze nasel prave lastnike zanjo :D

Ocitno se bomo pa kar zagrebli za naslednje leglo :o Najboljs da jo kar zdej vzamem ;D :P ::)

Lauri

• *
Odgovori #53 : 20 Junij 2008, 21:03:52
Sasha,hvala :)
Najbolj bi tamalo privoščila nekomu kot si ti...glede na prebrano v teh temah :)

popo

• *
Odgovori #54 : 22 Junij 2008, 12:25:43
Lauri: Nazalost v taksnih situacijah ne mores nic. Vcasih se pac usoda poigra z nami. Meni je tudi zal, da so se stvari tako obrnile...
Bosta pa tamali sigurno sli v dober dom. Zaenkrat pa sotajata pri meni.
Danes je sel od doma se zadnji falot, tako da sta ostali se dve deklini. Uzivamo pa sto na uro. Malo se kopamo, ucimo povelja, igramo, prinasamo, hodimo na sprehode, vozimo z avtom,...Vglavnem, zelo je pestro ;D

Tukaj pa sta dve navihanki, ki sta na voljo:

SP's Absolute delight

in

SP's April Mist

Drugace pa me zdaj, ko se ta dogodivscina bliza koncu, vedno bolj daje nostalgija. Ce se samo spomnim, da se je vse zacelo tako:

in tako

LP, Marko

sibila

• *
  • still more white...
Odgovori #55 : 22 Junij 2008, 13:07:33
Kako čudoviti psički!Labradorci so mi že od nekdaj všeč,ampak ti čokoladni pa so res noro dobri.Čeprav do pred kratkim še vedela nisem da obstajajo...Pa kakšne lepe očke imata!Želim jima super dober dom! :)

Rinchy

• Moderator
Odgovori #56 : 22 Junij 2008, 13:18:42
Krasni punci sta, sploh prva (SP's Absolute delight)  mi je zelo všečna. Želim jima, da bi našli dobre in vestne lastnike :)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

popo

• *
Odgovori #57 : 23 Junij 2008, 11:36:33
Hvala za lepe besede!
Tebi Rinchy pa hvala za super spletno stran. Ce nebi stran bila tako super, tudi slike ne bi prisle do izraza  ::)

Drugace pa je pri nas ze precej prazno. Vceraj nas je zapustila April Mist, ki se je preselila v Prekmurje. Malo tezav je bilo ker zdaj more gücat in ne vec govorit  :P Tako da je mala Absolute delight zdaj sama z mamo, ki jo gnjavi sto na uro (Trixy tamalo, ne tamala mamo)  :o

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #58 : 23 Junij 2008, 12:32:41
Vceraj nas je zapustila April Mist, ki se je preselila v Prekmurje. Malo tezav je bilo ker zdaj more gücat in ne vec govorit  :P
A res?  :o Kam pa točno (lahko na ZS, če seveda dovolijo)? Bi jo prav rada spoznala, Sammy pa se javi za socializacijo, ima že ogromno izkušenj z mladiči. ;) Čeprav mi ne güčamo, Sammy pa tudi ne, ampak mislim, da ne bi bilo komunikacijskih težav. :P

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

sasha

• *
Odgovori #59 : 23 Junij 2008, 12:38:28
Aaaaaaaaaa, sam se Absolute delight je ostala? :o Pa se prav si imel da bo sla tazadnja.. Kaj zanimanja tudi zanjo?

Popo super, bo Trixy naucila tamalo kaksno bedarijo :)