Psicke so si po karakterju zelo podobne. Vse zo zelo razigrane, radovedne in iscejo pozornost. Izstopa samo ena, ki pa je res energijska bomba, ki vsaki dan najde nekaj novega za uspicit. Je absdolutni vodja krdela. Zmeraj prva odkrije kaj novega, prva raziskuje nova mesta, itd.
Ta druga je mogoce malo bolj razigrana od April Mist. Kaze tudi dobre delovne sposobnosti. Rada se igra, sledi cloveku, na novih mestih ne "zmrzne",...
Zakaj favoritka? hm...kaj pa vem. Od zacetka mi je bila najbolj simpaticna, ker je bila najmanjsa in najlazja. Takim ponavadi posvecas posebno pozornost. Ampak je kasneje super napredovala. Tudi kar se tice fizicnega izgleda mi deluje malenkost bolje od prejsne, ceprav ima April boljso glavico, kar pa ne pomeni, da ima ta slabo. Ima lepo, nezno glavo. Vsec mi je ker je zelo kompaktna v telesu. Vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Sta pa obe super psicki, ki bosta nekoga neizmerno osrecili

Odpoved rezervacije....eni so si po pogovoru premislili...ene pa je doletela bolezen v druzini...tako da je stanje, taksno kaksno je

Ce bi obdrzal tega ne bi storil zato, ker je katera ostala. Da ne bom nic obdrzal sem se odlocil ze na zacetku. Rad bi videl kaksno bo to leglo, kaj lahko pricakujem v prihodnjem. Zato bo naslednje leglo predvidoma cez 1,5 do 2 leti. Da vidimo, kako se bodo mladicki razvili. Kaj so pomanjkljivosti, kaj prednosti, da vem katero vzrejno kombinacijo uporabit v prihodnje. Sem pa seveda imel tudi trenutke, ko sem hotel eno obdrzat. Ampak "clovesko" srce je govorilo eno, kinoloska "pamet" pa drugo. Bo pa pa se nam cez priblizno 2 leti definitivno pridruzila nova psicka.

Ostali, ki so ze v svojih domovih, pa se imajo super. So se prilagodili novim zivljenjem oz. so si novo zivljenje prilagodili sebi. haha

LP, Marko