nov slovenski kinoloski prirocnik MASAZA PSOV

Breda Kralj · 6410

Breda Kralj

  • *
    • Prispevkov: 3
    • Točke: 0
Morda vas bo zanimalo: cez tri tedne oz. konec julija 2008 bo izšla nova kinoloska knjiga Masaza psov, prva slovenska vsestranska knjiga o masazi psov avtorice Brede Kralj. Knjiga obsega 248 strani, ima 4 poglavja in je zasnovana kot delovni zvezek z 395 fotografijami. Uvod h knjigi je napisal Joze Vidic. Knjiga je razdeljena v stiri poglavja: o masazi psa, uporaba rok, masazni stili in masaza v praksi.

Knjiga je ze v predprodaji in dosega zavidljiv odziv, skrbnikov psov saj ima prirocnik izrazito uporabno noto.
Knjiga masaza psov ne bo dostopna v nobeni od slovenskih knjigarn, naklada knjige pa je 1500 izvodov.
Trgovinska cena knjige je 39 eurov, ce pa jo narocite preko avtorice po emailu [email protected] pa se vam prizna 10 % popust in placana poštnina. Ob prednarocilu po emailu navedite tocen naslov, svoj email in vir od koder ste prejeli ponudbo. Takoj ko bo knjiga izdana vam bom poslala potrditveni email na katerega boste potrdili ali zavrnili narocilo knjige.

Hvala za pozornost
Breda Kralj



Urška

  • *
    • Prispevkov: 2.619
    • Točke: 10
Odgovori #1 : 22 Julij 2008, 18:50:21
To knjigo sem danes prejela na dom, kot zahvalo za to, da sta moja psa sodelovala kot fotomodela. Moram priznati, da me je knjiga prijetno presenetila, predvsem pa sem še vedno pod vtisom videnega in določene prijeme vsakodnevno prakticiram pri mojem črnuhu, sploh tiste za ogrevanje in za raztezanje pred in po napornih treningih.

Po videnem mislim, da gre za knjigo, ki sodi v roke vsakega ljubitelja psov. Izredno praktična z barvnimi fotografijami, kjer so prikazani in razloženi vsi prijemi, s katerimi se lahko sami lotite masaže svojega psa. Knjigo toplo priporočam!  :-*


maja72

  • Gost
Odgovori #2 : 04 Avgust 2008, 09:44:29
Pred nekaj dnevi sem tudi jaz prišla do svojega izvoda Bredine knjige Masaža psov. Knjiga me je popolnoma očarala v vseh pogledih – vsebinsko pokriva mnogo več tem, kot sem pričakovala, narejena pa je tako profesionalno, da se lahko kosa s tujmi priročniki založniških hiš s stoletno tradicijo. Glede na založniške izkušnje, ki jih imam, lahko mirne vesti rečem, da je knjiga po avtorilčini zaslugi oblikovana in prelomljena nadstandardno.

Knjigo priporočam vsem lastnikom, ki jim pes ni samo sosprehajalec v naravi oz. bitje, ki se mu da jesti in se ga pelje ven. Torej vsem vodnikom, ki s svojim psom živijo 24 ur na dan in vedo, da je pes kompleksno bitje, ki poleg dnevne doze sprehajanja in briketov potrebuje še kaj. Predstavljene masažne tehnike so opisane na vsem razumljiv način in opremljene z izvrstnimi fotografijami, s pomočjo katerih si posamezne prijeme lažje predstavljamo.

Moja štirinožca sta bila deležna par masaž, narejenih po tej knjigi, pa sta tako vidno uživala, da bom tovrstno delo z njima z veseljem nadaljevala. In priporočala dalje. Gre za prvovrsten priročnik za delo s psi izvrstne domače avtorice, ki je zapolnil globoko vrzel na področju kinološke literature v slovenščini. Žal lahko le pobožno upamo, da bomo kdaj doživeli kaj tako prvovrstnega na temo šolanja psov – čeprav bi vodniki psov tako delo še kako potrebovali.

Breda, iskrene čestitke za tudi v svetovnem merilu izjemno delo. Mirne duše ga lahko v prevod ponudiš kakemu tujemu založniku ;).



žblj

  • *
    • Prispevkov: 19
    • Točke: 0
Odgovori #3 : 04 Avgust 2008, 18:27:55
... še povezava do predstavitvene spletne strani, da boste lahko malo pokukali v bukvo: http://www.masazapsov.si/vsebina.htm
Meni je bila knjiga (ups, priročnik ::)) tako všeč, da sem šla takoj v akcijo. Moj izvod je že na poti  :o Škoda, ker nisem vedela, ba bo že jutri pri meni, bi vzela dopust  :P  :D  :P

Hvala Breda, za podarjeno znanje in hvala Maja, ker si mi povedala...



žblj

  • *
    • Prispevkov: 19
    • Točke: 0
Odgovori #4 : 05 Avgust 2008, 22:28:31
Naša je, naša je  :o :P ;D
In super je! V resnici se mi zdi še boljša, kot obeta predstavitev  :-* :-* :-*
Danes je tale knjiga bolj masaža za mojo dušo  ;D
Berem, gledam slike. Psički, ki spokojno leži ob meni (na tleh na blazini) zaenkat nudim le nežne krožne gibe od glave do pet ::)
To seanso ;) ponavljava vsak večer že dobra 2 tedna, zato bova najbrž lahko kmalu prešli na izvajanje akrobacij :o Le jaz se moram prej malo izobrazit  :-[ :-\ :-[ a po slikah sodeč, ne bi smelo bit' večjih težav  ;)