PeSjanar.Si Forum

Za pesjanarje => Zdravje => Veterinarji => Temo začel/a: Mimozaver na 25 Oktober 2016, 12:02:42

Naslov: Veterina Barje
Prispeval: Mimozaver na 25 Oktober 2016, 12:02:42
Lep pozdrav,

Smo na sveže preseljeni v okolico Brezovice v Ljubljani in sem opazila, da je Veterina Barje skoraj naša soseda:) Zanima me, če ima kdo izkušnje z njimi, so ok, imajo kakšne specialiste itd.?

V Mariboru hodimo k Usarjevi v Duplek, smo zelo zadovoljni, v Ljubljani pa še nisem sigurna h komu se je najboljše obrnit.

Najlepša hvala za odgovore :)

Lp,

Mirjana
Naslov: Veterina Barje
Prispeval: BlackSwan na 25 Oktober 2016, 19:28:08
Jaz hodim k njim in sem zelo zadovoljna. Prej sem hodila na Kliniko od VF in je bil odnos obupen, tu pa so zelo prijazni. Enkrat so mi pomagali reševati majhnega ježka (na žalost smo ga morali usmrtiti) celo uro prek delovnega časa ne da bi mi zaračunali dvojno (ko sem klicala na VF ga niso hoteli niti pogledati), hkrati so se potrudili najti telefonsko številko društva, ki sprejema ježke in druge divje živali, so tudi vprašali za mnenje kako pa kaj. Tja sem peljala tako svojo mačko kot psa; mačko vsake toliko peljem zaradi ciste (če je ne morem počiti sama) in mi tega ne zaračunajo. Tudi hitro prideš na vrsto (sploh ni primerljivo z VF), včasih dobim kakšen vzorček, vedno se potrudijo, da psa in mačko najprej previdno pobožajo in malo pocrkljajo, ne pa kar vržejo na mizo pa "dejmo čimprej". Zadnjič sem peljala psa na rentgen in so mi poslali slike po e-mailu (tega nisem nikoli uspela dobit na VF, še izvidov za cel kup zadev mi niso niti pokazali niti poslali).

Nisem pa potrebovala še nobene večje storitve razen rentgena tako da glede tega ne morem svetovati, tule (http://www.vet-barje.si/index.php/storitve1) pa piše katere storitve ponujajo. Odnos je vsekakor na mestu, moje izkušnje pa so bile vedno prijetne.
Naslov: Veterina Barje
Prispeval: Mimozaver na 08 November 2016, 10:22:26
Najlepša hvala BlackSwan, odnos mi je vsekakor pomemben, pa tudi to da ne zaračunajo vsakega premika resnično pride prav :)