Pogoji Uporabe

Lastnik foruma PeSjanar.Si si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev, obveza uporabnikov je, da so s pogoji seznanjeni in v primeru da se z njimi ne strinjajo zahtevajo izbris svojega računa. Lastnik foruma ni ponudnik storitev informacijske družbe v smislu določb Zakona o varstvu potrošnikov.

Strinjate se, da na forumu ne boste objavljani nobenega materiala, ki je netočen, lažen, škodljiv, sovražen, vulgaren ali spolno usmerjen. Drugim uporabnikom ne boste grozili in jih ustrahovali, prav tako ne boste poročali o osebnih zadevah nekoga drugega če zato nimate njegovega dovoljenja.

Prav tako se strinjate, da ne boste objavljali materiala, ki je zaščiten z avtorskimi pravicami razen, če ste avtor vi, ali pa imate pisno dovoljenje avtorja za objavo. Z objavo vsebine na forumu, se strinjate da je ta vsebina javno dostopna vsakomur in se odpovedujete kakšnim koli avtorskim pravicam povezanim z objavljeno vsebino.
Na tem forumu je prav tako prepovedana objava verižnih pisem in oglasov razen v dogovoru z lastnikom.

Nemogoče je, da lastnik oz. moderator foruma potrdi veljavnost oz. resničnost sporočil. Zapomnite si, da objavljenih sporočil ne nadziramo aktivno, in prav tako nismo odgovorni za vsebino znotraj foruma.
Ne jamčimo za natančnost in uporabnost informacij, ki so objavljene. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za uporabo objavljenih informacij.

Sporočila izražajo mnenje avtorja, in ni nujno, da je to tudi mnenje foruma, njegovih moderatorjev in lastnika foruma. Vsakdo, ki je mnenja, da je objavljeno sporočilo  sporno, naj o tem obvesti administratorja ali moderatorja tega foruma. Skrbnik in lastnik foruma si pridržujeta pravico, za odstranitev spornega sporočila, če se odločita, da je odstranitev potrebna.
Zavedajte se, da odstranitev morda ne bo izvršena v istem hipu. To velja tudi za račune uporabnikov. Strinjate se, da ob izbrisu vašega računa na forumu sporočila ostanejo objavljena, razen če kršijo te pogoje uporabe. Ob izbrisu bodo iz vaših sporočil odstranjeni vaši kontaktni podatki.

Prav tako prevzemate vso odgovornost za vsa sporočila, ki jih objavite. Strinjate se tudi, da ne boste v nobenem pogledu škodovali forumu in njegovemu lastniku in stranem povezanim s tem forumom. Lastnik strani si prav tako pridržuje pravico do razkritja vaše identitete v primeru uradne pritožbe ali pravnega postopka, do katerega pride zaradi situacije na forumu.

Ko se registrirate imate možnost, izbire uporabniškega imena. S tem uporabniškim računom se boste registrirali, in se strinjate, da ne boste izdajali vašega gesla drugim osebam razen administratorju, zaradi vaše varnosti. Prav tako ne boste NIKOLI uporabljali uporabniškega računa druge osebe ali brez vednosti administratorja odpirali podvojene račune. Priporočamo vam tudi izbiro edinstvenega gesla, ter se tako zašcitite pred možnostjo zlorabe.

Po registraciji in prijavi na forumu, boste imeli možnost izpopolniti profil. Vaša odgovornost je, da predstavite točne podatke. Vse podatke za katere osebje foruma smatra, da niso pravilni ali so vulgarni, lahko odstrani, z ali brez predhodnega opozorila. Polje za podpis naj ne vsebuje slik ali daljšega teksta.

Zavedajte se da se z vsakim sporočilom zabeleži vaš IP naslov, v primeru, da vam je potrebno preprečiti dostop do foruma ali obvestiti vašega internetnega ponudnika. To se stori samo pri hujših kršitvah tega sporazuma.

Forum ustvari piškotek, ki vsebuje uporabniško ime in geslo. Uporablja se samo za vašo prijavo in odjavo. Aplikacija na vaš računalnik ne pošilja nobenih drugih informacij in datotek.

Lastnik PeSjanar.Si bo deloval v interesu proste dostopnosti vsebin in popolne razpoložljivosti le teh, seveda pa zaradi rednih ali izrednih dogodkov to ni vedno mogoče. Lastnik zaradi tega ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo ki bi lahko nastala zaradi teh dogokov.