PeSjanar.Si Forum

Za pesjanarje => Pasme => Temo začel/a: irenchy na 21 Junij 2005, 18:03:05

Naslov: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 21 Junij 2005, 18:03:05
No jaz nevem kam naj nasega zmazka dam :)........med zp-je al tukaj.....pa sem ga tukaj ;) ;) ;)

No pri nasi hisi domuje ze 3 leta mesancek ali pa ne, z zlatim prinasalcem Rondo :). Star je okoli 5 let. Kdo drug ga nebi privlekej domov kot jaz :).........pa smo ga obdrazali. Na zacetku so ga hoteli uspavati, ker je bil prevec shiran >:(...pa sem popenila :P, zamenjali veterinarja in zdaj je nas Rondek en veseli pesjan, ki se kar naprej crklja. Vcasih je ena velika trma, ponavadi pa uboga ;)........napadel ga je Aljaski malamut tako,da smo bili ze sivani po glavici.....in po tem je postal napadalen do samcev......sedaj se vse umirja in postaja pravi prijatelj, ce je samec ali samica.
Kdaj drugic pa se kaj vec!

Malo morje slikic je v njegovem albumu http://irenchy.moj-album.com/ in pa cisto novem albumu http://rondo.moj-album.com/

lp, irena in banda
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: chayka na 20 Julij 2005, 11:36:09
tudi pri meni domuje mešnaka predvidevamo da med yorkshire terrjerjom in jazbečarjem.ime ji je chaya, stara pa je 8 mesecev.je ubogljiva, hodiva pa tudi na agility.več slikic si lahko ogledate na www.freewebs.com/fidochaya
Lp,Ana
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 21 Avgust 2005, 14:31:40
Oh ja tudi moja sestrična ma doma mešančka ime mu je srečko in je mešanec med ZP-jem in verjetno labradorcem je srednje velik in je podoben labradorcu pa tudi ZP-jem je luštkan. Več o njem pa bi lahko povedala moja sestrična njen vzdevek je srecka. ;) :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Mašy na 24 September 2005, 19:10:04
Moja prijateljica ima tudi doma mešančka. In sicer malo manjšega, rjavega, 2 leti starega Dona. Naredila mu je tudi spletno stran kjer si lahko o njemu preberete kaj več: www.freewebs.com/xdonx :P.

Drugače pa je Don tudi prijatelj Tyson in Pagota, vendar se že nekaj časa niso srečali. Je pa tudi super prijatelj Tara, s katerim hodita na skupne sprehode kjer si med poziranjem data kar nekaj lupčkov (http://tarolino.moj-album.com/album/604246/?os=887411). ;D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: cartika na 04 Oktober 2005, 21:50:51
Mi pa imamo "čistokrvno azilantko" Laro. Sicer, se je po skoraj šestih letih kraljevanja pri nas, ta azilanska kri malo razredčila, ampak...
V hišo sem jo prinesla na lastno pest, ker sem imela za sabo 19 let prosjačenja za psa in moja dva še vedno nista pokazala namena, da bi skupaj stopili v akcijo "naš pes. Danes je naša carta resnično naša in odkar je oče med "penziči" sta pravi dream team. Odločitev, da si izberem psa v azilu je bila načrtovana, ker sem resnično želela dati psu dober dom in jasno mi je bilo, da so najbolj potrebni ljubezni in topline prav zavrženčki.
In to naše življenje s psom je vsak dan novo presenečenje, ker si vsak dan zmisli neko novo finto, ker nas vsak dan pozdravlja kot da se nismo videli že 100 let, ker nas (sploh mene) vsako jutro prebudi, da je čas, da gremo v park...
In, če bi morala še enkrat kupovat psa, bi še enkrat šla v azil in si tam našla svojega kosmatega prijateljčka. Ne si mislit, da so ti psi bolj pametni, bolj zdravi, bolj... ne vem kaj še vse, ampak ti psi so resnično hvaležni.

tukaj pa je nekaj slikic:

http://mmanja.moj-album.com/
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 04 Oktober 2005, 22:28:23
o zelo je lušna! Koliko je pa približno stara?
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: cartika na 05 Oktober 2005, 14:00:32
Naša Lara je stara približno šest let... Dobili smo jo kot mladićka, ampak zelo pretresenga mladička, ker so jo njeni prvi gospodarji dobesedno "vrgli proč". Ampak zdaj je super kuža, malo sicer boječa, ampak se da zdržat.

Drugače je pa živa carta in za čohanje bi naredila vse....
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 05 Oktober 2005, 14:02:52
zelo zelo rada preberem take poste, kot si ga ravnokar napisala...razen tistega, da so jo zavrgli...ampak tega ne bo nikoli konec lahko je pa samo več ljudi, ki živali posvojimo. :)

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Xena na 06 Oktober 2005, 14:06:56
MEŠANČKI SO ZAKON! ;D

Samo moj prvi je bilo rodovniški kokeršpanjel, za njim je prišel mešanček in najdenček v gozdu Bronko, zdaj pa mi družbo delajo trije bojevniki: Xena, Herkul in Konan! :o ;) :-* : http://ostrzek.moj-album.com/album/153912/?os=158404, vsi azilaši.
 
XENO sem posvojila decembra 2002 v Zonzaniju, Dramlje pri Celju, HERKULA v grosupeljski Bubi marca 2004 in KONANA preko Trboveljskega društva za zaščito živali februarja 2005.

Vse tri sem posvojila odrasle - Xena, ki je šefica njihovega krdela, ima danes cca 5 let, Herkul (njen mož ;D) 4 in Konan (ljubimec, kaj čmo, je pač moderna ženska, he he...) 3.

Xena je tudi najbolj izobražena, saj ima od junija opravljen BBH izpit, ki pa v vsakodnevnem življenju ne pride prav dosti do izraza, saj ima tale babnica (ki je zihr potomka kakega tasmanskega hudička) tak neverjeten lovski nagon, da jo lahko sprehajam le na povodcu - vedno in povsod. Spustim jo samo na vadišču, ki ga ima pa že tako pogojenega z igro, da samo to gleda, kje je njena klobasa za igranje: ;D. Sterilizirati sem jo dala takoj po posvojitvi.

Herkul je umetnik, mislec in boem.... ki je imel kar pomembno vlogo v slovenski nadaljevanki "Se zgodi", ki se je letos v začetku leta predvajala na SLO televiziji. KLjub temu, da je umetnik, se rad repenči pred drugimi psi in je tudi on zato stalno na povodcu. Kastrirati sem ga dala takoj po posvojitvi.

Konan pa se je od svojega prihoda do danes zelo spremenil. Dobila sem ga namreč sredi zime, ko je skupaj z ostalimi vaškimi ljubimci osvajal razne trboveljske godne dame in damice. Ker ima kljub svoji miniaturnosti (ima namreč celih 5 kg) pravo levje srce, je bil seveda ves pogrižen, pa tudi kak udatec ali brco je verjetno v tej svoji "casanova" karieri fasal. Tudi po posvojitvi je neumorno osvajal vse, kar je prišlo mimo in sem zato dobesedno štela dneve do njegove kastracije, ki je hvala bogu prijela in danes, če se mu približa psička, se z grozo obrne stran in se mi skriva za hrbtom, če si ga slučajno želi še  malo pobliže pogledati: :o :P.

Evo, to je moja pisana druščina unikatov, nezamenljivih in najlepših, hi hi! In čeprav jim je nekoč usoda obrnila hrbet, se mi zdi, da so na vse bridkosti že pozabili in zajemajo življenje z veliko žlico - brez strahu in zadržkov!

Katarina
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: sarci na 11 Oktober 2005, 19:29:15
Evo, se moja malenkost - Yuma.

(http://moon-cm.moj-album.com/slike/1062063/T87LJOaBRXhsudvL.v.jpg)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 12 Oktober 2005, 21:10:30
Maš novega psa ???! Luškana je.....samo se malo bolj salbo vidi :-\....daj napiši kaj več!

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: trigi na 12 Oktober 2005, 21:15:04
Irenchy.... Moon je že odprla temo o teli mali zverci in sicer Tukaj (http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=419.0) :)

LP, Črt
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 12 Oktober 2005, 21:24:04
oh ja...to je pa to ko si dva dni odsoten ::) ::) ::) ::)

drugače pA Sara SUPER!!!

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: sarci na 12 Oktober 2005, 22:30:09
oh ja...to je pa to ko si dva dni odsoten ::) ::) ::) ::)

drugače pA Sara SUPER!!!

lp

 ;D ;D
Heh, sem ti ze hotela dat link :) Pa me je ze Crt prehitel..
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Rinchy na 14 Oktober 2005, 14:21:41
Mešačnki so res srčki,sploh tisti,ki jih dobiš v azilu,jih kje najdeš ipd...se jim prav vidi v očeh,kako so zadovoljni :).
Rondo,je lep in bister kuža.Rina ga ima zelo rada,vsakič ko ga vidi,se ji dobesedno utrga ;D ;)
Chaya,je tudi luškana(kater mešanček pa ni ::) ;)) psička,pridna...včasih malo nagajiva,ampak v mejah normale ;).Rina jo obožuje z vsem svojim srcem.Najraje ima njo...in kako se podita po travnikih ;D
http://bernirina.moj-album.com/slike/77420/uXeiNHtareB6lXvA.jpg
Nekako tako
http://bernirina.moj-album.com/slike/77420/KMImxFlWEoBocMkS.jpg
Rina&Chaya
Xenine bojevnike sem že videla na Krimu,enega celo videla kako pridno je delal vaje..in verjamem da je z vsemi tako ;) :)
Lara pa je tudi luškana psička,ki je še ne poznam.

Še nekaj Chayinih slik v albumu: http://bernirina.moj-album.com/album/1248014/

LP,
Nina
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: sarci na 14 Oktober 2005, 15:20:37
Chaya je srcek ja  :-* :-* :-* :-* .. Ko se z Misunom vidita .. postaneta cist nora ..   ;D ;D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: cartika na 14 Oktober 2005, 15:25:43
Vsaka žival je lepa in nekaj posebnega. Je pa res, da je pri mešančih "faktor presenečenja" precej velik in morač človek, ki si ga omisli, enostavno imeti rad presenečenja, ker ko posvojiš mešančka, se ti niti ne sanja (v 90%) v kaj bo zrasel. Tega pri rodovniških kužkih (načeloma) ni. Drugače pa so posvojenčki iz azilov ena čisto posebna vrsta psov, ker trdim, da oni čutijo, da si jih rešil ali pred evtanazijo ali pred doživljensko bedo (če jih seveda posvojijo "normalni" lastniki) in ti to vračajo neizmerno.

lep sončen dan
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Rinchy na 14 Oktober 2005, 16:56:58
Prej se mi je mal mudil,pa sem Yumo pozabila ;)
Yuma je tudi luškana mešanka,ima take zanimive barve :).Boš videla,da ti bo vso ljubezen vračala..in to dvojno ,ker si jo rešila iz "kletke" in osamljenosti

Lp
Nina
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 14 Oktober 2005, 19:10:02
Mešačnki so res srčki,sploh tisti,ki jih dobiš v azilu,jih kje najdeš ipd...se jim prav vidi v očeh,kako so zadovoljni :).
Rondo,je lep in bister kuža.Rina ga ima zelo rada,vsakič ko ga vidi,se ji dobesedno utrga ;D ;)
Rondo pa samo gleda in gleda...ali je samec ali samica....potem ugotovi kdo je ... je vesel potem pa se mu ne da več obadat z njo ::) ::) ::)...rondo je ponavadi bolj navdušen nad lastniki in nad torbicami za priboljške ali žepe ::) ::)

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: sarci na 14 Oktober 2005, 21:05:48
Prej se mi je mal mudil,pa sem Yumo pozabila ;)
Yuma je tudi luškana mešanka,ima take zanimive barve :).Boš videla,da ti bo vso ljubezen vračala..in to dvojno ,ker si jo rešila iz "kletke" in osamljenosti

Lp
Nina
Ja,Yuma je tut ful dobra  :-*
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: cartika na 15 Oktober 2005, 10:05:36
Kako se kaj razumejo tvoji prijateljčki? Sta Mishko in Yuma že prijatelja? Kako je pa kaj Chuck sprejel novo pesjanarko v hiši?

Daj še malo slikic, ker sta res ful dobra.... ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: robidica na 03 November 2005, 15:05:35
No jaz nevem kam naj nasega zmazka dam :)........med zp-je al tukaj.....pa sem ga tukaj ;) ;) ;)

No pri nasi hisi domuje ze 3 leta mesancek ali pa ne, z zlatim prinasalcem Rondo :). Star je okoli 5 let. Kdo drug ga nebi privlekej domov kot jaz :).........pa smo ga obdrazali. Na zacetku so ga hoteli uspavati, ker je bil prevec shiran >:(...pa sem popenila :P, zamenjali veterinarja in zdaj je nas Rondek en veseli pesjan, ki se kar naprej crklja. Vcasih je ena velika trma, ponavadi pa uboga ;)........napadel ga je Aljaski malamut tako,da smo bili ze sivani po glavici.....in po tem je postal napadalen do samcev......sedaj se vse umirja in postaja pravi prijatelj, ce je samec ali samica.
Kdaj drugic pa se kaj vec!

Malo morje slikic je v njegovem albumu http://irenchy.moj-album.com/ in pa cisto novem albumu http://rondo.moj-album.com/

lp, irena in banda




no torej jaz sem komaj zdaj šla pogledat slike in kušek je res luškan..... ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 03 November 2005, 15:12:59



no torej jaz sem komaj zdaj šla pogledat slike in kušek je res luškan..... ;)
hvala! Zdaj sva z Rondotom čisto predana PeSjanarju ;D ;D, ....bomo se slikali in nalimali fotko, da boste videli!

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 10 November 2005, 15:18:22
Moja sestrična se je zdaj uspešno prijavila pod imenom Srečy, zdaj ji kažem, kako se pošiljajo sporočila. No srečy zdaj pa napiši kaj o Srečku.
lp Lanyca ;) :) :P
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 10 November 2005, 21:16:00
Irenchy zate mam eno vprašanje, ki si ga že nekaj časa postavljam. Če je tvoj kuža najden ne kako veš, da je mešanec in, da ni čistokrven? Ker je res čisti zlatko od glave do tačk, nekateri mešanci med ZP-ji, ki jih poznam jim niso tako podobni kot Rondo. Res je luštkan :-* :D ;) :) ;D

Lp lanyca
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 10 November 2005, 21:29:32
sem že zgoraj napisala, da nevem kam ga naj vtaknem. ;) Drugače pa nevem... veliko jih pravi, da je tipičen zlatko, drugi pravijo da ni. Naj bi imel preveč širok gobec za zp in naj bi bil premajhen. Jaz raje napišem, da je mešanček z zp, ker to da ima zp noter je 100%, trdit pa da je zp si sploh ne upam, da nebom užaila kakšnega lastnika zp-ja, ker sem to že doživela...in je bil rompompom. Drugače pa tudi jaz srečujem zelo veliko zp, ki so popolnoma podobni Rondotu..mogoče bratci ;) ;) ;) ;)...

hvala res je sonce tale Rondek

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 11 November 2005, 14:06:58
imam psa srečkoja. je mšanc med zlatim prinašalcem in labradorcem. je igriv in rad se crklja z ljudmi. dobili smo ga lani julija,iz zavetišča pri veterinarju :D ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 11 November 2005, 14:16:42
imaš kakšno slikco? Koliko pa je približno star?

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 11 November 2005, 14:20:10
ŽAL SLIKE ŠE ZA ENKRAT NIMAM. ;D STAR JE PA DVE LETI IN POL.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 11 November 2005, 14:39:07
ŽAL SLIKE ŠE ZA ENKRAT NIMAM. ;D STAR JE PA DVE LETI IN POL.
P.S...velike črke pomenijo dretje

Kakšen pa je bolj temen ali bolj svetel?

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 11 November 2005, 14:42:19
nisem se hotela dreti oprosti. :-[ srečko je pa svetle barve. je bel z rumenimi ušesi ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 11 November 2005, 14:44:50
nisem se hotela dreti oprosti. :-[ srečko je pa svetle barve. je bel z rumenimi ušesi ;)
saj je vredu...sem vedela, da si nova tako, da te opozorim, da te kdaj kdo ne napade!


Ali ga imate zunaj ali notri? Kolko je pa približno velik?

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 11 November 2005, 14:48:40
je srednje velik in imamo ga zunaj včasih je pa notri. :)
l.p.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 11 November 2005, 14:50:35
no zdaj čakamo samo še na slikco :) ;D ;D ;D ;D

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: **Jackie** na 11 November 2005, 15:08:21
Še mi predstavimo "našo" Pikico , ki je res ena pikica ...
No , nekega dne (pred davnimi časi ;D) se je k nam zatekla majhna
črno-bela psička - neznane pasme ...
no , potem smo končno določili - čistokrvna uličarka - priznana pasma .
Psička ni bila suha , a so ji rebra vseeno grozno štrlela .
Okopali smo jo , jo malo poučili  o lepem vedenju .
Vendar je nastopil problem - KANA . Pravzaprav je bila
Pikica problem . Grozno je bila agresivna do vseh psov .
In grozno boječa , če je samo kdo povzdignil glas je že tiščala rep med noge .
In smo se odločili . Tako ne bo šlo več naprej ...
In smo jo peljali k moji babici , ki ima zelo rada pse , kupili smo ji osnovne stvari ( povodec ... )
in rekli babi naj gre že naslednji dan z njo h veterinarju . Šla je in na njeno grozo , je bila psička zelo uboga .
V trebuhu je imela mrtve mladičke , imela je zlomljeni rebri in poleg vsega čisto sesuto psiho .
Ubožica .
Ampak smo jo pocajtali , jo sterilizirali , zdaj pa živi poleg Kane seveda eno najlepših pasjih življenj .
Srečno Pikelj  ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 11 November 2005, 15:13:27
irenchy tvoj mešanček mi je zlo všeč. :D :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: **Jackie** na 11 November 2005, 15:15:20
irenchy tvoj mešanček mi je zlo všeč. :D :)
To že vemo ... Da je Irenin ROndek zelo lep namreč
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 11 November 2005, 15:17:12
kancha tudi tvoja pikica mi je všeč ;D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: **Jackie** na 11 November 2005, 15:21:29
Pikica , po domače kar Pikelj ni moja , zdaj je od moje babi  ;D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 11 November 2005, 15:37:14
kancha...super, da ste ji našli dom..in to kar pri babici. Tako,da jo maš lahko skos na očeh ;) in jo opazuješ. Dobro, da ste šli k veterinarju in jo zrihtali..super!

srečy in kancha..hvala!

še albmumi in stran, ki bi bila porebna temeljite prenove
http://irenchy.moj-album.com/
http://rondo.moj-album.com/
in še en bolj tako tako  http://rondek.moj-album.com/
pa še stran http://www.freewens.com/lanna_rondo/

ravnokar sva se naučila z Rondotom cik-cak.....bolj strokovno povedano ;) slalom....in je takoj šel brez problema....sem kar malo šokirana ker do sedaj je bila to največja muka. Res pa je, da je delal samo na piškote arden grange na ostale tud šlivil ni 5 % ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lp

popravljeni linki :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 11 November 2005, 19:11:52
srečy...iz kje pa si? Mogoče bi šli kdaj lahko skupaj na sprehod? Je prijazen do psov? aja...potem imate pesjak vrjetno? Kolikokrat na dan/teden ga pa ven potem pelješ? sta hodila v šolo?

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 11 November 2005, 21:18:07
Z srečy sve se zdaj pogovarjale, psa ma v pesjaku... ;)
Pa ga pusti vsak dan ven o tem sem se zmotla. Na sprehod pa ne gre vsak dan ;) :D
Njen pes je do ostalih prijazen
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 12 November 2005, 09:02:42
sem iz murske sobote. srečko je prijazen do psov ;D v solo nisva hodila.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 12 November 2005, 10:08:51
sem iz murske sobote. srečko je prijazen do psov ;D v solo nisva hodila.
no to bo pa mičkeno daleč ;)

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 12 November 2005, 10:14:17
ja res bo malo daleč :-\ ampak lahko pa greve skupaj ko pridem v lublano :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: irenchy na 12 November 2005, 10:17:56
ja res bo malo daleč :-\ ampak lahko pa greve skupaj ko pridem v lublano :)
se bomo dogovorili! :)

lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 12 November 2005, 10:33:46
ja  ;Dprav imaš
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 12 November 2005, 21:13:35
nekaj bom še napisala o srečku. :) srečko rad je suho hrano in konzerve.zato mu to hrano tudi dajemo. ;) je zelo zelo hitr. in vedno ko ga pustimo iz pesjaka teče par krogov okrog hiše tako hitr da ga sploh ne vidiš. :o :D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 13 November 2005, 18:51:31
No srečy naj ti jaz povem, kaj je vzrok za ta tek okoli hiše. Dobro vem kak je to ko je pes dolgo zvezan ali zaprt(isto je al je zvezan ali zaprt, no zvezan je hujše) saj veš, ko smo bili majnši je babica vedno mela Bendžia na verigi. In vedno, ko smo ga pustili dol  je hitro tekal sem tr tja. v teku se pes počuti svobodnega celo pa če je dlje časa zaprt al pa na verigi :P :o.
no pa saj veš kako sva ga potem z mamo umirili. Vedno je bil grozno razdražen pes in z malo dobre volje in dela je postal tako priden, da je bil na sprehodu brez povodca.  to bi bilo še tako če ga jaz tistega usodnega dne ne bi pozabila zapret.
Srečkoja bolj pogosto pelji na sprehod pa ga dol spuščaj pa več ne bo divjal sem in tja, ker bo živel svobodno nič zapiranja... :)
Boš videla kako drugačen bo to je samo moje mnenje in v njem je veliko resnice. :D

Lp
Lanyca
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 13 November 2005, 19:33:55
prav maš lanyca  :D hvala ti. ;D zlo lepo si napisala ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 13 November 2005, 19:46:56
Hmm... jaz sem pričakovala, kako razburjenje, če hočeš bi lahko jutri šla z nama z Lano na sprehod. Do cpš greva, pa se nama pridruži.
Lp
Lanyca :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 13 November 2005, 20:30:48
ja lahko bi šla. se zmeniva. ;D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 14 November 2005, 14:03:17
Ja, jaz se mam velikooo učit tak >:(, da bi šlo okoli 17.00. Z Srečkom pridi sem, pa se bosta najprej malo razletala na dvorišču, da bo srečko lepše hodil.
No če hočeš seveda ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 14 November 2005, 15:19:21
tudi jaz se mam neki za učit pa mislim da bi ob petih šlo  ;D pridem.
l.p. :D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: ninci na 14 November 2005, 15:23:31
Punce dajta uporabljat zasebna sporočila prosim ;)

Lp nina
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: chayka na 22 Avgust 2006, 20:16:16
malo čajinih svežih slikic ;D

http://chayka.moj-album.com/album/4556405/?os=4557741 (http://chayka.moj-album.com/album/4556405/?os=4557741)

http://chayka.moj-album.com/album/4556405/?os=4557182 (http://chayka.moj-album.com/album/4556405/?os=4557182)

http://chayka.moj-album.com/album/4556405/?os=4557162 (http://chayka.moj-album.com/album/4556405/?os=4557162)
Naslov: MEŠANCI
Prispeval: srečy na 28 Avgust 2006, 09:50:45
ŽIVJO! doma imam tri leta starega mešančka srečkoja je mešanec med zlatim prinašalcem in labradorcem.je bele barve z rumenimi uhlji. ;D je prijazen in zelo rad ima družbo ljudi ter drugih psov.
 ;)



l.p.srečy :)
Naslov: Re: MEŠANCI
Prispeval: srečy na 28 Avgust 2006, 09:53:25
Nekaj njegovih slik in laninih. ;D


(http://)http://www.moj-album.com/uredi/srecy/4601013/?os=4604010(http://)


 ;DL.P.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: trigi na 28 Avgust 2006, 21:28:36
srečy: fletne slikice  :D  Kaj hodita v šolo?

Lp, Črt
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: srečy na 01 September 2006, 14:09:14
ne v šolo ne hodiva. :)
Naslov: Re: MEŠANCI
Prispeval: *LuNa* na 01 September 2006, 22:49:21
ŽIVJO! doma imam tri leta starega mešančka srečkoja je mešanec med zlatim prinašalcem in labradorcem.je bele barve z rumenimi uhlji.
Kuža je zelo luškan. Po izgledu sodeč pa je mešanec še med kakšno drugo pasmo.
Naslov: Re: MEŠANCI
Prispeval: Nika na 01 September 2006, 23:01:02
Kuža je zelo luškan. Po izgledu sodeč pa je mešanec še med kakšno drugo pasmo.

Sploh ne mislim o srecyovem sreckotu, ampak vzami nerodovniskega zkatega prinasalca in nerodovniskega labradorja, pa bomo videli kaj bo ven prislo >:D
Naslov: Re: MEŠANCI
Prispeval: *LuNa* na 01 September 2006, 23:38:50
Sploh ne mislim o srecyovem sreckotu, ampak vzami nerodovniskega zkatega prinasalca in nerodovniskega labradorja, pa bomo videli kaj bo ven prislo >:D
Nerodovniški zlati prinašalec ni zlati prinašalec ampak mešanec. Nerodovniški labradorec ni labradorec ampak mešanec.....
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: sabrina na 02 September 2006, 09:43:36
no tak...mislim, da je čas, da še js predstavim svojga pesjanarja. :)
ime mu je šon, star je nekje 4-5 mescov, mam ga pa...hm...od 16. avgusta, torej lahk zračunate kuk dni. :)
po njega sm šla v zavetišče zonzani in tam so mi rekl, da je mešanc med staffordom in še neki (oz. je tisti veterinar že skor napisu v potni list stafford (a lahk to sploh? če pes nima rodovnika?) pa je reku, da bo raj napisu mešanec, ker ljudje včasih negativno reagirajo na take pasme). .no...ko hodma na sprehode pa mi vsak ta drug reče, če je labradorec...torej bo najbrž tudi neki labradorčka vmes. :)drgač pa vem, da je bil najden v kartonasti škatli nekje v igu s svojimi bratci in sestrcami... >:(

za enkrat še imava neki problemov s sobno (ne)čistočo, sam upam da se bo to kmal uredilo. :) je bil pa tut sprehod veeeeliiiik problem, ker se gospod ni hotu oddaljit od hiše, sam to se počasi izboljšuje. :)
aja, da ga še mal pohvalim, zna že sedi, tačko (zej ga bom počas začela učit drugo tačko...) pa prostor (da ostane na prostoru). delam pa s klikerjem in je ful vredu zadeva! :)

no drgač sm pa tut js mela neki težav z očetom glede psa...kao: pa ka boš s psom? pa še študij? pa to so stroški! itd itd....no zej se pa počas navaja in mislim, da ga ma že prav rad, sam še noče tak čist priznat...hihi  8) :o

aja, neki me zanima...s šonom mam namen it v pasjo šolo. oktobra se selim v mb in bi tam pač šla v eno kd (priporočate kakšno?:) ). no, zej pa ne vem, če je bolš it v pasjo šolo, ko je pes še mlajši pa čeprav zamudiš 1 mesec (šole se začnejo sept.,ane?), al pač počakam do marca pa ga potem vpišem?


evo, še dve fotki...(upam, da se vidta, ker mi jih v predogledu ne pokaže ??? )...pač..sm še več al manj nova tle.  :-[
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: scythe na 02 September 2006, 09:56:10
aja, neki me zanima...s šonom mam namen it v pasjo šolo. oktobra se selim v mb in bi tam pač šla v eno kd (priporočate kakšno?:) ). no, zej pa ne vem, če je bolš it v pasjo šolo, ko je pes še mlajši pa čeprav zamudiš 1 mesec (šole se začnejo sept.,ane?), al pač počakam do marca pa ga potem vpišem?
Najbolje je, da kar jeseni pelješ svojega kužata v šolo, kajti je že več kot dovolj star. Nič hudega, če zamudita 1 mesec. Običajno se da v društvu vse dogovoriti. Namreč zelo je potrebna socializacija kužka v tej starosti in seveda tudi izobraževanje lastnika, če je to tvoj prvi kuža.
Za pasje šole v Mariboru pa nimam nobene priporočila, ker nisem iz štajerskega konca.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Anin na 02 September 2006, 11:10:32
Še ena Luna, mešanka "z rodovnikom", mama je Istrski resasti gonič (z rodovnikom), oče pa Labradorec (z rodovnikom). Zdi se nam zelo posrečena kombinacija. Na začetku je zgledala bolj podobna labradorcu, zdaj pa v mnogih potezah vedno bolj spominja na mamo, barvo dlake pa nosi labradorsko z maminimi nekoliko krajšimi resami. Sama sem v šali večkrat rekla, da bi morali vzgojiti tako pasmo, pa vidim na tem forumu, da nekateri to počnejo s kakimi mnogo bolj nemogočimi kombinacijami, tako da, morda pa bo kdaj ;) , samo ne z našo Luno, nadaljevanje vrste.

Slikana prvi dan, ko je prišla v nov dom:
(http://static.album.email.si/1/0/106612/Gbi4BYCEC6YeWPrylpfEb.jpg)

pa pb. dva tedna pozneje na morju:
(http://static.album.email.si/1/0/106613/BITBp-TuWZ0Zv04JmNMvI.jpg)

LP
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Sammy na 02 September 2006, 11:21:57
Oj, Sabrina, škoda, tudi jaz fotk ne vidim  :(. V MB sem slišala edino za KD Maribor, ne vem, če še kakšno drugo obstaja. Drugače pa je baje zelo v redu KD Ptuj, če ti ni predaleč.

Anin, tole je pa res zanimiva kombinacija, hehe!  :o Sploh ne izgleda kot kak mešanec :P.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: *LuNa* na 02 September 2006, 12:43:26
ko hodma na sprehode pa mi vsak ta drug reče, če je labradorec...torej bo najbrž tudi neki labradorčka vmes. :)
Na to se glih ne gre zanašat. Mene tudi skoraj vsak vpraša, če je moja psička zlata prinašalka. Se pa najdejo celo takšni poznavalci, ki me vprašajo, če sem jo postrigla, ker ima kratko dlako.  ;) Za večino ljudi je pes s kratko črno dlako in povešenimi ušesi labradorec, če ima rjavo malo daljši dlako in povešena ušesa je takoj zlati prinašalec ...

Prej sem imela mešanca med nemškim ovčarjem, šnavcerjem in verjetno še kom. Pa kako so bili ljudje pametni, kakšne pasme da je: bil je vse od francoskega ovčarja do belgijskega ne vem kaj. ;D
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Lanyca na 02 September 2006, 18:08:50
Anin luškana psička. :-*


lp
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: sabrina na 19 September 2006, 17:37:46
Oj, Sabrina, škoda, tudi jaz fotk ne vidim  :(. V MB sem slišala edino za KD Maribor, ne vem, če še kakšno drugo obstaja. Drugače pa je baje zelo v redu KD Ptuj, če ti ni predaleč.

Vem, da obstaja še eno društvo poleg KD Maribor, samo ne vem kok se imenuje. :( KD Maribor sem že kontaktirala in se zmenila, da grem pogledat takoj ko bom v mb, in potem se naprej zmenimo. Če se bova lahko vključila na sredi pa je odvisno od tega, koliko pes že zna...no, bom poročala, ko bova s šonom šla pogledat. :)
Sem pa zvedla tut, da tam ne delajo s klikerjem. Zanima me, če ma kdo od vas izkušnje z delom v KD, kjer delajo s klikerjem in kakim, kjer ne...je razlika opazna? oz. se psi hitreje učijo s klikerjem ali je vseeno?
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Taroman na 12 November 2006, 15:00:19
Jaz imam pa doma mešančka med nemškim in škotskim ovčarjem. Star je že 1 leto pa še ni hodil v pasjo šolo. :-[ Pa me zanima če je zdaj mogoče že prepozno oz. je kje v okolici bohinja kakšna pasja šola, kjer starost ni problem. ??? :-\
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: trigi na 12 November 2006, 19:14:25
Ojla

Najbližji KD ki ga poznam, je v Lescah.
Ne šolajo ravno z klikerjem (vsaj kolikor sem informiran), vendar delajo dobro in z pozitivno motivacijo, tako da kar priporočam.

Daj nam pokaži kako slikico tvojega kosmatinca, da vidimo predstavnika te lepe pasme ;) Verjetno vsi mislijo da je čistokrvni nemški ovčar, kajne?

Lp, Črt


P.s.: prepozno ni nikoli (kjer je volja, tam je pot), vendar moraš vedeti da je že veliko časa izgubljenega.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Taroman na 13 November 2006, 06:41:52
O hvala :)

Ja res mislijo da je čistokrvni nemški ovčar. Na žalost slikc še nimam  :( Jih pa kmalu pokažem :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Taroman na 28 November 2006, 18:02:18
http://taro-pes.moj-album.com/.com  :) TOprostite če je trajalo predolgo :) Jih je pa šele 16 pa še to niso vse od Tarija, sam toliko da ga vidite. :) Vam pa povem ko jih še naložim :)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Taroman na 28 November 2006, 18:08:07
Emmm. http://taro-pes.moj-album.com/  :-[
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: kajcyka na 29 November 2006, 13:11:27
kje v okolici bohinja kakšna pasja šola, kjer starost ni problem. ??? :-\

am jaz mislim da ni nobenega problema z starostjo psa za v šolo.mi smo imeli v naši pasji šoli ene 2 psa nad 2ma letoma starosti pa ni bilo nobenega problema edino to je bilo da se je mao dlje časa učil.no saj pri nas je tako.Taroman mislim da tudi tam pri vas neboš težko našel pasje šole  ;)

LP
K.
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Taroman na 15 Januar 2007, 19:35:19
Vidim da tema zamira.  :-\
Če ima še kdo kašnega mešančka naj nam pa pokaže svojega pesjanarja! ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: kajcyka na 15 Januar 2007, 20:16:07
čao!

moj bratranec ima mečančka z zlatim prinašalcem....ga bom nafehtala da mi da kake slikce  ;)
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Taroman na 17 Januar 2007, 18:07:05
No da malo popestrimo tole temo nekaj slik Tarota ;D

Tari na pripravah za skok:
(http://taro-pes.moj-album.com/slike/5882428/3I3exEOxn9kiVF80.v.jpg)

Tari in njegov mali prijatelj:
(http://taro-pes.moj-album.com/slike/5882428/_V6NZSPt1KKvkF5Z.v.jpg)

Tako pri miru pa je lahko samo če mu ponudiš piškot ;D :
(http://taro-pes.moj-album.com/slike/5882428/CW835cRnS2KKhFf1.v.jpg)

Že drugi piškot ;) :
(http://taro-pes.moj-album.com/slike/5882428/NF91ADsITeeijKJh.v.jpg)

Premišljuje o pobegu :) :
(http://taro-pes.moj-album.com/slike/5882428/pE8XlIp3OBgEj7p4.v.jpg)

Več slik pa še na http://taro-pes.moj-album.com/
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: Corky na 15 Marec 2007, 22:12:00
Oj!
Bom se jaz nalimala par slikic od moje psicke Corine, ki je mesanka s koker spanjelom :)

moja lepoticka
(http://corina.moj-album.com/slike/6522210/lBgWCXBIhyBI9mfJ.jpg)

(http://corina.moj-album.com/slike/6522210/1pk8WELJMhN7QRXx.jpg)

LP





Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: kala,runo,bella na 15 Marec 2007, 22:13:59
Aho!

Corky ful je lušna tvoja Corina, daj jo še mal opiši ( kolk je stara pa vse to saj veš  :P)

 :-*za Corino od njene bande
Lp
Ana
Naslov: Re: Mesancek:)
Prispeval: miro22 na 19 Avgust 2007, 13:03:14
Evo še moj mešanček Žak, smo ga vzeli iz zavetišča v Gmajnicah pred 1 tednom.Star je 10  mesecev, zlo igriv, prijazen, pa full se hitro uči ;D.Zdj pa me zanima, če mi kdo lahk pomaga ugotovit s katerim pasmam je mešan.Pravijo da je nekaj hrt-a vmes, pol jst sumimi kakega lovskega (foxhunde ipd...). Hvala za pomoč

(http://shrani.si/thumbs/p101001616bkb.jpg) (http://shrani.si/?p101001616bkb.jpg)

(http://shrani.si/thumbs/p101002716bku.jpg) (http://shrani.si/?p101002716bku.jpg)

(http://shrani.si/thumbs/p101002816bl7.jpg) (http://shrani.si/?p101002816bl7.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: zvezdicazaspanka na 26 November 2007, 19:40:51
Super da sem našla še tole temo, kjer lahko ponosno napišem, da imam mešančka. Moj ima srečo, da je našel mene za lastnika, oziroma, da sem se jaz odločila da bo moj, ko ga je oči pripeljal. Vsi njegovi bratci in sestrice so nesrečno končali.
Je mešanec med kokeršpanjelko in dalmatincem. Z izrednim lovskim nagonom, ki ga težko krotimo. Bila sva že v mali šoli, kjer niso bile vse metode glih pozitivne, tako da bova šla spomladi še enkrat in sicer v Ljubljano.
Lp
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Trixie na 28 November 2007, 19:56:06
No, pa da še jaz opišem svojega mešančka 8)
umm Rin je star 4 leta, je pa mešanček med nemškim in kraškim ovčarjem.
K hiši je prišel, ko je bil star 1 leto in se kar nekaj časa privajal, saj je bil zelo nezaupljiv do ljudi..do nas ter tudi do neznancev..
Zdaj se je že zelo udomačil :D..na sprehode hodiva brez vrvice saj je zelo ubogljiv( no včasih pa tudi ne ;) ).
Najraje leži na svoji dekci in se igra z plastično kuro :D :D
No..to bi bilo zaenkrat vse..
Lp     
Trixie&Rin  8)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Trixie na 28 November 2007, 20:14:05
no..pa da še prilimam zraven malo slikic..:D
sicer se Gospod Rin ne mara slikat..in se vedno zelo brani in obrača..nevem morda pa je to sam posledica njegovega karakterja   ;D
no..uspel mi je naredit nekaj njegovih slikc..:D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: najchy na 28 November 2007, 20:28:59
No pa dam še jaz par slikic

(http://www.moj-album.com/slike/9892671/ru7AOFO1NOAWkkkg.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/9892671/a4vdUPJPXy86UAgx.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Trixie na 28 November 2007, 20:31:04
hehe..res luškan kuža..kej veš iz kerih pasem je?..zdi se mi namreč zlo posrečen, heh :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: najchy na 28 November 2007, 20:32:54
Je italjanski špic/pudel
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: pupa t. na 28 November 2007, 21:06:19
Pri meni doma tudi kraljuje mešanka, ki sem jo posvojila v zavetišču Horjul.

Topla:
(http://topla.moj-album.com/slike/9509514/3Z2tJ8WrO1K7naQp.v.jpg)

(tukaj je stara 3 mesece, zdaj ej stara 7; ker nimam naloženih novejših slik)

drugače bom pa kmalu odprla njeno tema, tam pa boste lahko izvedeli več o njej


             Lp, Nina & Topla
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Trixie na 28 November 2007, 21:07:40
Je italjanski špic/pudel

se mi je zdel da je mešanček z špicom..:D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: najchy na 28 November 2007, 21:14:20
se mi je zdel da je mešanček z špicom..:D
To usi takoj ugotovijo.......ful maste lepe pse  :o :o :o
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Trixie na 28 November 2007, 21:43:32
jaa..pri mojem tut usi mislijo da je nemški ovčar..ker mu je res zloo podobn..sam se vid da ma dalšo dlako..pa mal temnejši je po glavi  ;)
drgač pa..hvala za komplimente..heh :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: zvezdicazaspanka na 29 November 2007, 17:16:15
Vsi so taki cukri!!! :-*

Še kšne slikce pripnite.

Tlele je moj:
(http://www.moj-album.com/slike/10189988/8jU9EyzTglBGHPfr.v.jpg)

Lp
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: tjas na 29 November 2007, 18:46:09
Ja imam tudi mešančka starega 10 let oz. je v 11 letu!  ;D

http://www.moj-album.com/uredi/tjas-/9442400/?os=9442416
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: najchy na 15 December 2007, 23:07:41
No da dam še malo slikic

(http://www.moj-album.com/slike/9892671/ru7AOFO1NOAWkkkg.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/9892671/t5qrHHwgmAEu5Prr.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/9892671/E_bsOTDtQ0pepdmb.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/9892671/RmNKLSneVPSdrk5R.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: zvezdicazaspanka na 16 December 2007, 08:57:01
Kok je luštn. Koliko pa je star?
Mislim, da sem nekje brala, da tekmujeta v agilitiyu, a imam prav  :-[?
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: najchy na 16 December 2007, 10:41:06
Star je 1 leto in pou.Ja res tekmujeva.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Alya na 16 December 2007, 10:47:37
Zelo luškane mešančke mate! :-* Eden je bolj cort od drugega. :-|~
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 14 Marec 2008, 09:01:03
Pozdravljeni!

Jaz sem Čiva, med šarpejem in staffordko se je zgodil ups, pa sem nastala jaz. Izgledam pa strašno lušno, sem zelo samozavestna in vražiček ter zeloo hitra. Novemu skrbniko sem obljubila, da mu bom dala "bage". Rada imam velikega soseda ZP.

(http://www.moj-album.com/slike/205669/MATvuUEYSyhyo3tD.v.jpg)

in še z lastnikom

(http://www.moj-album.com/slike/205669/ULkxSD5oGWAk3zyh.v.jpg)

v akciji

(http://www.moj-album.com/slike/205669/tNrOlJe9Mra55cgt.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ninci na 14 Marec 2008, 09:22:39
Upsi med shar-peiom in staffordi se pa zgleda kar dogajajo, upam da ne načrto. Tole je že tretja psička za katero vem da je iz take kombinacije :-\

Je pa lušna moramo priznat :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 14 Marec 2008, 09:30:01
Tale konkretno ni bla načrtno, človeški par in vsak svojega psa in nista bla pozorna, samica gre pa na sterelizacijo zdaj. onkretno tala mladička, svojih nikoli ne bo imela.

Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Yo na 14 Marec 2008, 12:17:43
No, pa še naš zmešanec Chopper oz. Cvilimož  ::)

Star je cca 2 leti in je en tak hiperaktiven in tečen zmešani pes, ki meni, da so ostala živa bitja na svetu samo zato, da jih lahko sovražiš in se razburjaš nanje  ??? ::) 8)

(http://viringo.moj-album.com/slike/160374/okOYsC4qhp7oGc6k.v.jpg)

Tukaj pa še nekaj njegovih slik:
http://viringo.moj-album.com/album/11364829/
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: nyssa na 14 Marec 2008, 12:27:48
hehe,ker dober mix je tale Čiva,prav posrečeno izpade  :D lastnik pa tud ni švoh  :D  :P

Opa,Chopper je pa frajerski  8)
Kakšne spojlerčke ima na šapicah  :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Yo na 14 Marec 2008, 12:48:54
Kakšne spojlerčke ima na šapicah  :D

Spojlerčke na šapicah, pa totalno skuštran je cel, ker je uspel zdemolirat mašinco za striženje  :-\ No, zdej je pa tak  :(
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Šapa na 14 Marec 2008, 18:15:15
Tale konkretno ni bla načrtno, človeški par in vsak svojega psa in nista bla pozorna, samica gre pa na sterelizacijo zdaj. onkretno tala mladička, svojih nikoli ne bo imela.
A sta starša slučajno amstaffka Kaja in shar-pei Đa (ne vem kako se njegovo ime napiše)?
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: nyssa na 15 Marec 2008, 10:55:12
Spojlerčke na šapicah, pa totalno skuštran je cel, ker je uspel zdemolirat mašinco za striženje  :-\ No, zdej je pa tak  :(
To je ''messy look'',je moderno zdaj  :D
Zdaj pa najbolje,da se še ti ne češeš nekaj časa,pa se magari pobarvaš še na črno,da bosta usklajena. Layli pa kako lasuljo gor,pa bo  ;D
Se sploh ne bo opazilo,kakšen je Chopper  :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Mama_pei na 15 Marec 2008, 14:34:34
A sta starša slučajno amstaffka Kaja in shar-pei Đa (ne vem kako se njegovo ime napiše)?

Jap, "slucajno" sta onadva spet starsa. In spet je bil "ups"  ....



Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Šapa na 15 Marec 2008, 15:38:45
Jap, "slucajno" sta onadva spet starsa. In spet je bil "ups"  ....
Odlično  :) Že drugi "ups", s tem, da so se prvič mladiči lepo prodajali za ne malo denarja... In to je bila psičkina prva ali druga gonitev, tako da je bila stara šele okoli enega leta.. Pa že takrat je bilo rečeno, da bo sterilizirana  ::) In seveda lahko pričakujemo kmalu še kakšno tako leglo, ker je lastnica psičke in psa iz prejšnjega legla že takrat, ko so bili mladiči šele dva meseca stari napovedala, da bo psičko parila :) Fajn, ane? Še malo pa jih bomo videvali po zavetiščih...
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: tjas na 21 Marec 2008, 12:30:17
Dodala sem nove fotke:  ;)    http://www.moj-album.com/uredi/tjas-/11455469/?os=11455495
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 23 Marec 2008, 12:06:58
A sta starša slučajno amstaffka Kaja in shar-pei Đa (ne vem kako se njegovo ime napiše)?

Ne bi vedela. Vem, da je blo 9 mladičev-upam da tole ni blo načrtno.  Vze pa jo je iz LJ pri enem prijatlu :-\ No ja, vsaj Čiva ne bo imela mladičev.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: agility loving girl na 23 Marec 2008, 12:45:21
V naše društvo v malo šolo tudi hodi en mešanček med staffom in shar-peiom..mogoče celo iz istega legla?  ???
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 25 Avgust 2008, 10:58:20
(http://i133.photobucket.com/albums/q74/Animalsno1/razlicno/DSC_1540a.jpg)

(http://i133.photobucket.com/albums/q74/Animalsno1/razlicno/DSC_1550a.jpg)

Zrastla je :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Smrček na 25 Avgust 2008, 11:11:19
In to precej :o :o
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: deteljica na 25 Avgust 2008, 11:21:30
Odlično  :) Že drugi "ups", s tem, da so se prvič mladiči lepo prodajali za ne malo denarja... In to je bila psičkina prva ali druga gonitev, tako da je bila stara šele okoli enega leta.. Pa že takrat je bilo rečeno, da bo sterilizirana  ::) In seveda lahko pričakujemo kmalu še kakšno tako leglo, ker je lastnica psičke in psa iz prejšnjega legla že takrat, ko so bili mladiči šele dva meseca stari napovedala, da bo psičko parila :) Fajn, ane? Še malo pa jih bomo videvali po zavetiščih...

Kje pa najdejo kretene , ki celo plačajo za zmešance  :o ?
Kaj če bi svoj skrivni recept prodali kakšnemu zavetišču  ;)
Pa bi lo vse sorte rešeno- oni bi zaslužli brez štepanja in dela z mladiči, zavetšča pa bi vzcvetela , se izpraznila in postala d.o.o. ji s profitom  :D
Butljev pa v SLO očitno itak nkol ne zmanjka  ::)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 25 Avgust 2008, 14:23:14
 Seveda. Pa še kako novo pasmo bi ustvarili recimo šapas (shar pei-ast)...ali pa nekaj banddgogu podobnega :o Ma meni je grozno, ker je res toliko psov na cesti in po zavetiščih, pa na ketnah zanemarjenih....Ljudje pa veselo mešance drago kupujejo-saj ne rabijo "papirjev" ::)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Krissy na 03 September 2008, 18:12:34
..ku luškani pski:D...jst mam tut doma mešančka :D...se kliče Piko...tle so še fotke(če bo delalo ;)

http://www.moj-album.com/album/13434904/
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: catjusa na 03 September 2008, 18:23:13
Evo še nekaj slikic našega mešančka... oz. pes pasme VAŠMER (vaški mešanec).... :) pa je pravi cuker na dolgih nogah :)

(http://catjusa.moj-album.com/slike/11867881/s30xlij6QxZCFiTL.v.jpg)
(http://catjusa.moj-album.com/slike/11867881/D9hFxLhH1EpLiXM6.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: nyssa na 17 September 2008, 14:05:03
Kakšna luštna terierska zmešnjavca je tole  :o  :-*  :-*  :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: catjusa na 18 September 2008, 12:19:17
a veš kako je šele navihana tale terierska faca....

Evo smo meli družinsko srečanje.
Njena mama Čopka je prišla v zavetišče skupaj z mladičkom. Ker se je v tistem času psička gonila jo niso takoj sterilizirali. Ko jo je novi lastnik oz. lastnica prinesela domov je ugotovila, da je Čopa breja. Odločila se je tri male grehke obdržati in jih oddati s pomočjo zavetišča. Nato je bila mama sterilizirana, ostali pa seveda tudi.

Familjarna
(http://www.moj-album.com/slike/11867881/jrs3DceAxcjpnwey.jpg)

Naša Čipi in zadek njene mamice
(http://www.moj-album.com/slike/11867881/jNN5iGSxyhBkS4l_.v.jpg)

Ribice ribice, daj nam že RIBICE
(http://www.moj-album.com/slike/11867881/EzmtO2nrQ4pGwZd7.v.jpg)

Sicer jih je blo ZLO težko slikat, ker so vsi dirkali, ko malo zmešani...  ::)

Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ursika na 17 Oktober 2008, 09:37:54
O Bucija vidim zgoraj. Je namreč v sorodu s Catjusino psičko in smo bili skupaj na družinskem srečanju. ;D
Tole je Buci.
(http://www.moj-album.com/slike/549306/95zWcgaSYZSxZtBK.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/549306/iT8vphGppCun_N7r.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/549306/kG700ukwNT4oOHki.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: thoranita na 17 Oktober 2008, 11:50:19
To je pa naša baraba Thor (foto by Tullika)

(http://shrani.si/f/3A/oI/2cT7uRzc/1/thor-3.jpg)

(http://shrani.si/f/a/Iv/dYMU307/1/thor-2.jpg)

(http://shrani.si/f/2r/6w/1ICxGVRq/1/thor.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: catjusa na 18 Oktober 2008, 09:16:23
O buci, a ne tem forumu si tudi :):) :P :P
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ursika na 18 Oktober 2008, 11:55:06
Ma Buci je povsod zraven.  ;)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: agility loving girl na 27 Oktober 2008, 20:20:18
O Bucija vidim zgoraj. Je namreč v sorodu s Catjusino psičko in smo bili skupaj na družinskem srečanju. ;D
Tole je Buci.
(http://www.moj-album.com/slike/549306/95zWcgaSYZSxZtBK.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/549306/iT8vphGppCun_N7r.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/549306/kG700ukwNT4oOHki.v.jpg)


aaa tole je pa tisti ki je meni takoo všeč :-* vsaj pomoje da je to ta...sta bila vidva na agi tekmi v trbovljah-kot gledalca?
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: catjusa na 28 Oktober 2008, 14:30:39
Hihi... buci je res en luškan kuža, tak dobrovoljček... Pa definitvno bratec od moje (čeprav starejši)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ursika na 05 November 2008, 14:50:57
Ja midva sva bila gledalca. ;)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: mi2ni3 na 05 November 2008, 16:59:26
Moj Niki:

(http://i251.photobucket.com/albums/gg294/zalarjeva/DSC00199.jpg)

(http://i251.photobucket.com/albums/gg294/zalarjeva/DSC00212.jpg)

(http://i251.photobucket.com/albums/gg294/zalarjeva/DSC00212.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: mi2ni3 na 05 November 2008, 18:05:20
Se opravičujem za podvojeno sliko  :-[
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ursika na 21 November 2008, 17:03:11
Buci v gozdu. ;)

(http://www.moj-album.com/slike/549306/K_L1y4tzZdWwpXou.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/549306/paFw0uZXgpIkPAiw.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/549306/jcD6fToq3RMKDXbi.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: agility loving girl na 21 November 2008, 19:55:46
aa najbolši fackoo :-* :o ta ušeska pa te dooolge noge :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 31 Januar 2009, 19:03:39
Evo še mojo bivšo azilašinjo iz Koprskega zavetišča ;D
(http://www.shrani.si/f/2A/MC/3beOpw4z/maleimg0119.jpg)

(http://www.shrani.si/f/1R/ya/1gObUyV8/img0295.gif)
(http://www.shrani.si/f/20/zO/2B7842yR/img0137.gif)
(http://www.shrani.si/f/1Y/Al/4K78Nd0u/maleimg0230.jpg)
(http://www.shrani.si/f/1I/eF/36Ph4bUF/maleimg0470.jpg)
 ;D

Lp,Anja &Luna
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: yaya na 31 Januar 2009, 22:14:48
Luna je takoooo luštna :-* :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 01 Februar 2009, 14:44:48
Hvala :-* :-* :-* :-[
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 03 Februar 2009, 18:19:03
Tule je še nekaj več njenih slik. ;D
http://www.pesjanar.si/forum/index.php/topic,5956.new.html#new (http://www.pesjanar.si/forum/index.php/topic,5956.new.html#new)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 17 Februar 2009, 21:13:16
Oj!
Torej... Če bi bilo po moje ne bi bil mešanček ampak rodovniški VŠPP. Pa ni po moje. Prišel je čisto nepričakovano pa vseeno dolgo željeno... Torej, Jon. Živahna zver, komaj tri mesečna, mešana s kokrom  :)
(http://www.shrani.si/t/1d/r0/2vhOWhY/dsc05825.jpg) (http://www.shrani.si/?1d/r0/2vhOWhY/dsc05825.jpg)(http://www.shrani.si/t/a/Mr/4hoIuRU3/dsc05897.jpg) (http://www.shrani.si/?a/Mr/4hoIuRU3/dsc05897.jpg) (http://www.shrani.si/t/3D/5b/2nSuyyRI/dsc06201.jpg) (http://www.shrani.si/?3D/5b/2nSuyyRI/dsc06201.jpg)
Lp, Tjaša&Jon  :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: zoe na 17 Februar 2009, 21:28:29
Tjaša, a maš psa?? Čestitke :o :o :o
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ninci na 17 Februar 2009, 21:30:43
Oooo Tjaša pa si ga dočakala. Čestitke!! Vsem družinskim članom, tudi očitu in mamici, ker sta se omehčala ;) 8)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: sibila na 17 Februar 2009, 22:38:48
Čestitke! Pa se ti je le izpolnila želja. :o :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 18 Februar 2009, 06:53:13
Oj!
Hvala vsem  :-* 
In čisto vsi ga imajo radi, tudi babi pa dedi, ki sta rekla da smo nori, zdaj mu celo kupujeta igračke.  ;D
Lp, Tjaša&Jon
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: aska na 18 Februar 2009, 06:54:49
O, Tjaša čestitke za Jona, pa se ti je uresničila tvoja velika želja :D

lp
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 18 Februar 2009, 06:59:36
Tjaša,fantastična jee :o
Pa sej ni važno,ali je rodovniška al ne,važno je,da jo maš rada ;)
Veliko veselja z njo :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 18 Februar 2009, 07:29:48
Oj!
Hvala tudi vama  :-*  :)
Radi ga mamo pa tko al tko fuuuuul  :-*
Lp, Tjaša
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 18 Februar 2009, 07:32:48
Oj!
Hvala tudi vama  :-*  :)
Radi ga mamo pa tko al tko fuuuuul  :-*
Lp, Tjaša
To ti pa vrjamem :D
Še kakšno slikco pripopaj kasneje :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 20 Februar 2009, 07:37:31
Oj!
Friga, samo zate  ;D
(http://www.shrani.si/t/23/Xa/1ZTpcy2T/dsc06178.jpg) (http://www.shrani.si/?23/Xa/1ZTpcy2T/dsc06178.jpg)(http://www.shrani.si/t/2n/Xr/3e526A1r/dsc06147.jpg) (http://www.shrani.si/?2n/Xr/3e526A1r/dsc06147.jpg)(http://www.shrani.si/t/3O/KP/DpMPkEh/dsc06143.jpg) (http://www.shrani.si/?3O/KP/DpMPkEh/dsc06143.jpg)(http://www.shrani.si/t/R/ah/1TnsR9n/dsc06140.jpg) (http://www.shrani.si/?R/ah/1TnsR9n/dsc06140.jpg)
Včeraj smo se šli cepit in čipirat :)  Mali je jokal ko nor in potem ostanek dneva samo še spal, ampak zdaj je v redu.  :)
Lp, Tjaša&Jon
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: zoe na 20 Februar 2009, 09:04:02
Kok je luškan :-* Je pa s koker španjelom mešan, ane.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: maya na 20 Februar 2009, 10:01:10
Tjaša čestitke za malega!  :)
Kakšen cuker je.  :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 20 Februar 2009, 12:21:01
Oj!
Ja, je s kokrom ja :)
Hvala!  :-*
Lp, Tjaša&Jon
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: catjusa na 20 Februar 2009, 12:33:37
Evo mamo nov fotič pa same slikice od naše zmešanke :D končno :D

(http://www.moj-album.com/slike/11867881/voW3uGG0DNUctACo.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/11867881/LVxH3xivHhs50Vjo.v.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 20 Februar 2009, 14:10:10
catjusa,tvoja zmešanka je fantastičnaaaa :o :o :o
Take lepe učke imaaa :o :o :o :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: catjusa na 20 Februar 2009, 14:35:33
Take luškane zmešanke v Horjulu prodajajo ;) (da ne bo kdo vzel dobesedno)... Je pa super duper pridna boječka... zdej mam FUUUL slikice tele zmešanke :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 20 Februar 2009, 19:21:07
Oj!
Friga, samo zate  ;D
(http://www.shrani.si/t/23/Xa/1ZTpcy2T/dsc06178.jpg) (http://www.shrani.si/?23/Xa/1ZTpcy2T/dsc06178.jpg)(http://www.shrani.si/t/2n/Xr/3e526A1r/dsc06147.jpg) (http://www.shrani.si/?2n/Xr/3e526A1r/dsc06147.jpg)(http://www.shrani.si/t/3O/KP/DpMPkEh/dsc06143.jpg) (http://www.shrani.si/?3O/KP/DpMPkEh/dsc06143.jpg)(http://www.shrani.si/t/R/ah/1TnsR9n/dsc06140.jpg) (http://www.shrani.si/?R/ah/1TnsR9n/dsc06140.jpg)
Včeraj smo se šli cepit in čipirat :)  Mali je jokal ko nor in potem ostanek dneva samo še spal, ampak zdaj je v redu.  :)
Lp, Tjaša&Jon

iii hvala,samo zame :-* :P :P
Res je fantastičen.
Lepotec mali :-*
Prečohaj ga :-* :-* :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: teja con panto na 28 Februar 2009, 19:40:59
pozdravček temu tvojmu jonu, orlandotu je prav simpatičen, meni pa tudi ;D se je že lotil kaj priboljškov? ;D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 28 Februar 2009, 20:08:28
pozdravček temu tvojmu jonu, orlandotu je prav simpatičen, meni pa tudi ;D se je že lotil kaj priboljškov? ;D
uf, Kost je že skoraj celo pojedel. Igrače so pa tut že bolj boge >:D Bi mogla nove slikice uploadat samo nisem doma  :( Smo šli pa v petek na vikend in me je prav presenetil, ker ga je sestrica spustila on je pa lepo za nami hodil in ni ušel v gozd npr.  :o
Lp od Naju
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: teja con panto na 28 Februar 2009, 20:52:25
uf, Kost je že skoraj celo pojedel. Igrače so pa tut že bolj boge >:D Bi mogla nove slikice uploadat samo nisem doma  :( Smo šli pa v petek na vikend in me je prav presenetil, ker ga je sestrica spustila on je pa lepo za nami hodil in ni ušel v gozd npr.  :o
Lp od Naju

lepo ;D orlando se je tudi že lotil igračk in priboljškov :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 28 Februar 2009, 21:26:48
lepo ;D orlando se je tudi že lotil igračk in priboljškov :)
Heh, je priden :) Sta se hotela kar igrat v trgovini, bi se mogli za en sprehod zmenit, da bi se lahko zdivjala  :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: silver na 28 Februar 2009, 21:40:17
Sem gledala nove odgovore v Orlandotovi temi pa vidim Tjaša, da si nekega Jona omenila, pa kakor sem vedela nimaš psa. Pa naletim na to temo..
Čestitke! Pravi cukr je tale Jon!  :-* Še kakšno fotko bi  :-* Koliko pa je star in kje ste ga dobili?
Pa veliko veselja z njim!  :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 28 Februar 2009, 21:50:45
Sem gledala nove odgovore v Orlandotovi temi pa vidim Tjaša, da si nekega Jona omenila, pa kakor sem vedela nimaš psa. Pa naletim na to temo..
Čestitke! Pravi cukr je tale Jon!  :-* Še kakšno fotko bi  :-* Koliko pa je star in kje ste ga dobili?
Pa veliko veselja z njim!  :)
Hvala, pošilja  :-* ! V pon. bo star 4 mesce. Štajerc je, iz Krškega  ;D Bojo slike, samo da domov pridem...
Lp, MiDva
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 28 Februar 2009, 22:03:59
Še nekaj moje zmešanke :D

(http://www.shrani.si/f/z/ui/1UNoHzvG/maleimg7643.jpg)

V pozi border collija :D


(http://www.shrani.si/f/17/ey/35bcJf5l/maleimg7667.jpg)

Ko se uči delat stojo :D

(http://www.shrani.si/f/29/mg/13d60uar/maleimg6371.jpg)

Luna uživa :-*

(http://www.shrani.si/f/P/fL/qFoPoNH/maleimg7387.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: teja con panto na 28 Februar 2009, 22:06:30
Heh, je priden :) Sta se hotela kar igrat v trgovini, bi se mogli za en sprehod zmenit, da bi se lahko zdivjala  :)

hehe, lepo bi bilo, samo nisva iz ljubljane, iz kje pa sta drugače vidva?
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Taj na 28 Februar 2009, 22:21:49
Oj!
Torej... Če bi bilo po moje ne bi bil mešanček ampak rodovniški VŠPP. Pa ni po moje. Prišel je čisto nepričakovano pa vseeno dolgo željeno... Torej, Jon. Živahna zver, komaj tri mesečna, mešana s kokrom  :)
(http://www.shrani.si/t/1d/r0/2vhOWhY/dsc05825.jpg) (http://www.shrani.si/?1d/r0/2vhOWhY/dsc05825.jpg)(http://www.shrani.si/t/a/Mr/4hoIuRU3/dsc05897.jpg) (http://www.shrani.si/?a/Mr/4hoIuRU3/dsc05897.jpg) (http://www.shrani.si/t/3D/5b/2nSuyyRI/dsc06201.jpg) (http://www.shrani.si/?3D/5b/2nSuyyRI/dsc06201.jpg)
Lp, Tjaša&Jon  :-*

Ooooo sem šele zdaj opazila tole! :o :-[ Tjaška čestitke!!!! 8)
Jon pa res ful luškan.... :-* Kok si pa vesela, da si ga dočakala kaj? :o :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: teja con panto na 28 Februar 2009, 22:26:37
res je luškan, smo se danes v živo prepričali da je pravi cukerček ;D takšne luškane šapke ima :o :o
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 01 Marec 2009, 12:01:49
Friga, v  pozi borderja je prav huda. Pa uživat tut zna  ;D  :-*
Teja Con Panto, midva sva tukaj iz Jarš, Pri BTCju čisto blizu  ;D
Taj, hvala! Hehe, veselje je iz vseh strani  ;D Jon vama pošilja  :-*
Drugače pa, strašno rad je. In če mi bo uspelo vsaj pol njegovega ''veselja do hrane'' izkoristit bo super  8) Trenutno znava Sedi, Tačko, Drugo Tačko in leži(tako/tako). Samo treba bo vse še z motnjami utrdit...
Lp, MiDva
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 01 Marec 2009, 13:13:54
Friga, v  pozi borderja je prav huda. Pa uživat tut zna  ;D  :-*
Ja,uživa pa tako ali tako 100 na uro  :D

Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 10 Marec 2009, 14:15:39
Evo, spet mi  ::) Jon gre v malo šolo :) Danes imamo skrbniki ''uvodno srečanje brez psov'' Potem gre pa še on :) Trenutno se pa učiva Živjooo... Neverjetno hitro grunta ;D
Lp, Tjaša
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 11 Marec 2009, 19:58:14
Težim, a ne?  :-[  Slikice :)
Takole smo mu predstavili Valli
(http://www.shrani.si/f/1Y/Tz/3xBGPwoG/1/dsc06413.jpg)
Tak je bil za maškare  ::) Sej se je celo nasmeju včasih  :)
(http://www.shrani.si/f/31/Ci/dPaVAsJ/1/dsc06344.jpg)
''A mi daš piškotek?''
(http://www.shrani.si/f/j/R3/4RNKuc8V/1/dsc06367.jpg)
'' Posteljica''
(http://www.shrani.si/f/j/12o/4uHzskUU/1/dsc06403.jpg)
V nedeljo pa smo bili na vikendu in se je igral z Zlatko Dali  :-* In ko smo prišli domov, je takole zaspal...
(http://www.shrani.si/f/1s/vV/2W3SlRCK/1/dsc06733.jpg)
Ta zver se sploh ne utrudi.   :o Zdaj greva pa klikat :)
Lp, MiDva!
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 11 Marec 2009, 20:06:41
kok je leeeeepp :o :o :o
koš  :-* :-* :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 11 April 2009, 09:53:18
Evo, Jon je že kastriran :)
Vse vas prav lepo pozdravlja...
(http://www.shrani.si/f/M/y8/4jxY0cK6/dsc067772.jpg)
Sporoča, da je morje lepo...
(http://www.shrani.si/f/3T/RY/3t0USnI6/dsc07219.jpg)
Da zna plavat...!
(http://www.shrani.si/f/2W/L5/2YiC3yGB/dsc07228.jpg)
Da je razgled nad morjem lep...(ampak valjat se je vseeno treba  ;) )
(http://www.shrani.si/f/2f/xC/2W43r2mu/dsc07264.jpg)
Da je zagrižen fan Allstark  ;D
(http://www.shrani.si/f/1d/lt/204rQg27/dsc07012.jpg)
in, da ne mara ovratnika..
(http://www.shrani.si/f/2P/2R/3XZuNgWW/dsc07400.jpg)
Čeprav se navaja nanj...
(http://www.shrani.si/f/2e/TZ/1nIhJr1r/dsc07406.jpg)
Have Fun :) MiDva
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: silver na 13 April 2009, 21:01:42
Pravi lepotec!  :-*
Pa kakšen filmček je tudi dobrodošel  :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 13 April 2009, 21:10:55
Pravi lepotec!  :-*
Pa kakšen filmček je tudi dobrodošel  :)
Filmčke... Bi Dala, če bi mi MovieMaker delu...  ::)  Sva že čisto prevzela to temo, morva svojo narest  :-[
Lp, MiDva
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: teja con panto na 13 April 2009, 21:26:23
krasen je :) :-* za jona
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 05 Maj 2009, 11:55:44
Bina (NOx labi x škotx y)
(http://anjar.moj-album.com/slike/205669/Be_s4MMwpNJqLKC_.v.jpg)

(http://anjar.moj-album.com/slike/205669/780ka8gRi3LHX8RO.v.jpg)

(http://anjar.moj-album.com/slike/205669/1wGZazwiXchvbypq.v.jpg)


Se je prav hitro navadla na nov dom in z veseljem uničuje igrače, zato pa sem reskirala samo dve igrači za samostojno igranje (obe sta iz vrvi). Gumjaste žoge, aport, križ obožuje, žal tudi tako, da jih zgirze in gumo požre-jap gumjaste igrače so sami ko se kdo z njo igra. ::) Ima pa tudi svojo temo....Če ma kdo kako idejo med čem vsem bi lahko bila mešana-pa na dan z idejami! :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: thoranita na 05 Maj 2009, 13:01:39
Meni kaj dosti škot ne zgleda, sicer se pa na teh slikah ne vidi zelo dobro, razen to, da je prava razigrana lepotica  :-* Koliko je pa visoka? Ne znam si predstavljat glede na fotke.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 06 Maj 2009, 21:07:10
Precej.  Gobec fajn na mizo nasloni :-[ Bom jo zmerila doma. Ima pa 30kg in bi rekla da ima plečno cca 62-63 cm. Za predstavo tale fotk in pa muvi. Pa jaz nisem mali človek-172cm.

(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/brina0011a.jpg)
http://s714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/?action=view&current=Movie.flv
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: thoranita na 06 Maj 2009, 22:39:03
Uuu, moram rečt, da mi je po fotkah dosti manjša zgledala! :) Verjetno si že kje napisala, samo nisem zasledila - koliko je stara? Iz filmčka mi deluje zelo ovčar, pa mogoče še kaj naključnega zraven, ampak predvsem ovčar :) Ful se mi dopade ... pa madona, kakšen velik mahajoč rep! ;D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 07 Maj 2009, 09:07:41
cca 2 leti. Več piše o njej v moji temi Pesjanarji se predstavijo-Anjine zverinice. Rep je pa v bistvu krajši kot ga je imel Karo-ampak ga vrti kot propeler in potem kake servete z miz odnaša. ;D Ja ovčar in pa labi ali ZP sta 100%. Ampak nežen značaj, pa tisto uho in belina na prsih in prstih-sumim da je nekaj škota nekoč moralo biti.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: thoranita na 07 Maj 2009, 13:51:26
he he, tako je to pri mešancih ... jaz v Thoru najdem skoraj vse ovčarje - ene v barvi, druge v karakterju, tretje v fizičnih sposobnostih, četrte v wannabe obrambnih ambicijah itd. ;D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: cuffyka na 26 Januar 2010, 21:07:15
:) No pa da se še z mojo malo Lussy pofočkava. Že zelo dolgo spremljava tale forum, ampak zdaj se je treba pa še predstavit. Torej... Lussy je psička manjše rasti (kdo ve kakšne mešanice?...), ki je do 6. meseca živela pri paru študentov z majhnim otrokom. Žal noben od njiju nikdar še ni imel psa in jima je žal zrasla čez glavo. Tako da zdaj pri meni "trpi" že zadnja dva meseca in pol. Zaenkrat še nisva uspeli it v malo šolo oz. osnovno šolo =), vendar naju kljub vsemu to obvezno še čaka! Je izredno prijazne narave, tako da bova po vsej verjetnosti šli delat terapijo, da bo lahko šla tudi legitimno v ŠPP (šola s prilagojenim programom za otroke s posebnimi potrebami) in drugod. Nekajkrat je na obisku sicer že bila, pa morda ne bi bilo slabo da njeno prijaznost še malo izrabimo v terapevtske namene. Neverjetno kakšen vpliv ima na prizadete otroke :-[... sem čisto ponosna da je moja :D. Domači jo naravnost obožujejo sploh pa moj oče. On veliki gospod ( s plaščem, klobukom na glavi in cigaro v rokah) jo ponosno in vzneseno sprehaja po Ljubljani (z rdečo ovratnico na katerem je roza srček (identifikacijski obesek), rdečim povodcem in roza plaščkom z mašnico) - jaz pa vsakič znova komaj zadržujem smeh (ker je on pač mnenja da je to popolnoma ne-moško ;D ::) ) Seveda sledi obvezen ritual jutranje kavice, kjer jo nadaljnih 5 moških prečoha in se poigra z njo (vsi so seveda spoštovanja vredni gospodje, ki se v javnosti obnašajo popolnoma olikano in nesporno... dokler ga ne vidiš da se smeji kot majhen deček ki je ravnokar dobil novo kolo :)) potem je pa tako ali tako z enim ali drugim čez cel dan (se pravi z mano ali z očetom - načeloma pač z mano v kolikor ne gre drugače). Kakorkoli že krasna kužica je, ki nam lepša zimske dneve in krajša dolgi čas. Drugače smo se pa za psa odločali že kar dolgo (ja glavni krivec vsega teženja okrog tega sem seveda jaz). Po ne ravno najboljši izkušnji z prejšno psičko (ki je sedaj v pasjih nebesih na zemlji... pri mojih starih starših, ki si življenja nikakor ne moreta predstavljati brez nje) - ki je prav tako mešanka (labradorec in koker španjel) - popolnoma neizkušena in sicer z mnogimi prebranimi knjigami sem jo vzela od nekega vaškega psa oz. njegovih lastnikov in si čisto nevede izbrala najbolj dominantno samico v leglu, ki me je seveda popolnoma povozila kljub mali šoli a me naučila par hudo pomembnih lekcij ravnanja s psmi - je zdaj prišla k nam mala "mucka", s katero se moram malo pohvalit mi gre precej bolje :) Ko bom pa velika pa pride k meni en velik kuža :) (Šmenta tale Chatty Lady Valgaia mi je popolnoma zmešala glavo ampak mislim da je kljub vsemu pristala v čudovitih rokah) Zdaj sem se pa že preveč razpisala :-[ Slika pa... pride ko še enkrat naletim na enem od forumov kako se naloži slika :-[
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: cuffyka na 09 April 2010, 16:21:58
:) No pa da se še z mojo malo Lussy pofočkava. Že zelo dolgo spremljava tale forum, ampak zdaj se je treba pa še predstavit. Torej... Lussy je psička manjše rasti (kdo ve kakšne mešanice?...), ki je do 6. meseca živela pri paru študentov z majhnim otrokom. Žal noben od njiju nikdar še ni imel psa in jima je žal zrasla čez glavo. Tako da zdaj pri meni "trpi" že zadnja dva meseca in pol. Zaenkrat še nisva uspeli it v malo šolo oz. osnovno šolo =), vendar naju kljub vsemu to obvezno še čaka! Je izredno prijazne narave, tako da bova po vsej verjetnosti šli delat terapijo, da bo lahko šla tudi legitimno v ŠPP (šola s prilagojenim programom za otroke s posebnimi potrebami) in drugod. Nekajkrat je na obisku sicer že bila, pa morda ne bi bilo slabo da njeno prijaznost še malo izrabimo v terapevtske namene. Neverjetno kakšen vpliv ima na prizadete otroke :-[... sem čisto ponosna da je moja :D. Domači jo naravnost obožujejo sploh pa moj oče. On veliki gospod ( s plaščem, klobukom na glavi in cigaro v rokah) jo ponosno in vzneseno sprehaja po Ljubljani (z rdečo ovratnico na katerem je roza srček (identifikacijski obesek), rdečim povodcem in roza plaščkom z mašnico) - jaz pa vsakič znova komaj zadržujem smeh (ker je on pač mnenja da je to popolnoma ne-moško ;D ::) ) Seveda sledi obvezen ritual jutranje kavice, kjer jo nadaljnih 5 moških prečoha in se poigra z njo (vsi so seveda spoštovanja vredni gospodje, ki se v javnosti obnašajo popolnoma olikano in nesporno... dokler ga ne vidiš da se smeji kot majhen deček ki je ravnokar dobil novo kolo :)) potem je pa tako ali tako z enim ali drugim čez cel dan (se pravi z mano ali z očetom - načeloma pač z mano v kolikor ne gre drugače). Kakorkoli že krasna kužica je, ki nam lepša zimske dneve in krajša dolgi čas. Drugače smo se pa za psa odločali že kar dolgo (ja glavni krivec vsega teženja okrog tega sem seveda jaz). Po ne ravno najboljši izkušnji z prejšno psičko (ki je sedaj v pasjih nebesih na zemlji... pri mojih starih starših, ki si življenja nikakor ne moreta predstavljati brez nje) - ki je prav tako mešanka (labradorec in koker španjel) - popolnoma neizkušena in sicer z mnogimi prebranimi knjigami sem jo vzela od nekega vaškega psa oz. njegovih lastnikov in si čisto nevede izbrala najbolj dominantno samico v leglu, ki me je seveda popolnoma povozila kljub mali šoli a me naučila par hudo pomembnih lekcij ravnanja s psmi - je zdaj prišla k nam mala "mucka", s katero se moram malo pohvalit mi gre precej bolje :) Ko bom pa velika pa pride k meni en velik kuža :) (Šmenta tale Chatty Lady Valgaia mi je popolnoma zmešala glavo ampak mislim da je kljub vsemu pristala v čudovitih rokah) Zdaj sem se pa že preveč razpisala :-[ Slika pa... pride ko še enkrat naletim na enem od forumov kako se naloži slika :-[

no po dooolgem času prispevam še kako sličico
(http://s7.mojalbum.com/lussy-malo-poziranja_17371807_17381124_17763026.jpg) takole se postavljamo
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: cuffyka na 09 April 2010, 16:23:07
(http://www.mojalbum.com/cuffyka/lussy/malo-poziranja/17763026) in en mičkenu poziramo
(http://s7.mojalbum.com/lussy-tudi-prosit-znamo-za-priboljske_17371807_17381124_17763030.jpg) in prosimo za priboljške
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: TYASHY na 09 April 2010, 17:18:03
Iii, Cuffy, kok je lepa  :o  :-* :-* :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: agility loving girl na 10 April 2010, 20:25:11
Luštna je ja :-* mogoče je bil kakšen tibetanček (španjel) vmes zaradi postave..recmo :P ::)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ABBY LABRADOR na 10 April 2010, 20:56:46
Glede na to da moja ni rodovniška, bom še jaz kakšno sliko prilepila v tole temo (z)mešančkov.
takole počivamo...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs219.snc3/22640_1220466165752_1651879780_651572_58118_n.jpg)
takole trmarimo...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs176.snc3/20361_1205701596647_1651879780_622319_330354_n.jpg)
takole smo pozorni....
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs196.snc3/20361_1205706676774_1651879780_622326_2705792_n.jpg)
takole čakamo pred knjižnico...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs176.snc3/20361_1205709596847_1651879780_622337_3558552_n.jpg)
takole ujamemo priboljške...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs456.ash1/25067_1231394678958_1651879780_673475_4284970_n.jpg)
takole se slikamo s prijateljico...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs456.ash1/25067_1231477241022_1651879780_673543_7964854_n.jpg)
takole se počohamo...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs498.snc3/27168_1232036415001_1651879780_674351_3124444_n.jpg)
takole damo tačko...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs498.snc3/27168_1231700166595_1651879780_673858_51062_n.jpg)
takole poziramo...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs518.snc3/27168_1232038855062_1651879780_674359_2166488_n.jpg)
takole se zamaskiramo za v maškare...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs423.ash1/23425_1234688641305_1651879780_678642_6006767_n.jpg)
takole letimo...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs383.snc3/23425_1234690561353_1651879780_678649_7617713_n.jpg)
takole pa prisluhnemo ptičkom...
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs363.snc3/23425_1234707001764_1651879780_678709_7564218_n.jpg)

evo malo več slikovnega gradiva moje Abby... :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Yo na 12 April 2010, 08:51:57
Še moji zmešanki  8)

Aja in Tigi:

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs502.snc3/26393_100712609968423_100000890522907_7262_7141890_n.jpg)

Aja:

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs439.snc3/25259_108081779230079_100000847731734_67912_6526681_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs401.snc3/24340_111626125526262_100000366241045_161062_698659_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs439.snc3/25259_107676072603983_100000847731734_66179_143995_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs470.ash1/25779_102071209831136_100000847731734_42062_6082381_n.jpg)


Tigi:

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs421.snc3/24340_110263538995854_100000366241045_156662_3697647_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs401.snc3/24340_111378482217693_100000366241045_160211_7863349_n.jpg)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs421.snc3/24340_111627318859476_100000366241045_161070_8074990_n.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: kanchy na 12 April 2010, 15:20:20
A je Aja slučajno siva?  :o :D

Obe sta frajli  :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: friga na 13 April 2010, 15:06:54
Aaa Tigi, kakšna fajn ušeska ;*
Aja je pa fajn kosmata :* :P
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Yo na 13 April 2010, 16:35:56
A je Aja slučajno siva?  :o :D

Jp, očitno mi ni usojeno imet črnega psa  8) Je bila popolnoma črna, zdaj je pa vedno bolj siva  ::)

Aja je pa fajn kosmata :* :P

Jp, ne vem kam še misli vsa ta njena dlaka zrast  ::)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: ren na 16 April 2010, 21:26:49
Yo, siva je šarmantna.

Abby Labrador, prijateljica od Abby izgleda kot njen "bodyguard".

Mi imamo tudi dve psički mešanki, Taro in Tačko. Sta že "seniorki"-starčki so zakooooon. Čeprav sta "v zrelih letih", jima grejo še vedno neumnosti po glavi. Vak dan me nasmejita, sploh ko se lovita. Sta zelo usklajeni: Tara je mirna in rada veliko je, Tačka je hiperaktivna in zelo izbirčna pri hrani, Tara se rada crklja in češe, Tačka se crklja le minutko, potem kar nekaj išče po travi, ko pa zagleda krtačo pa "jamra", se meče na hrbet, se usede, pa spet vstane, Tačka ima "zelo rada" našega Mikija (mačko), tako zelo, da Miki vedno teče pred njo; Tara pa Mikija sploh ne opazi. Na sprehodu pa je Tara "ta glavna", hoče biti kakšne pol metra pred njo, Tački je pa vseeno in ko srečamo psa, se Tara repenči, Tačka bi se pa igrala. Tački včasih rečem Titi, Tari pa Tarita (ima veliko rit, haha). V bistvu imajo naši psi kar nekaj imen:
Tačka: Titi, Divjak, Tači, Tačkica,...
Tara: Tarita, Taritatita,Tarica, Taris,...
Thor: Torček, Torinjo, For, Forček, Slina,...
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Yo na 22 April 2010, 13:52:03
Strašni pes  :o :o :o

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs432.snc3/24879_110940982277492_100000847731734_78551_3140058_n.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: lany na 02 Maj 2010, 15:49:28
Jst imam tudi mešanko med zlatim prinešalcem in kraškim ovčarjem.
Slika:
(http://www.shrani.si/f/J/11Y/1YVd36AT/dsc01651.jpg)
(http://www.shrani.si/f/1i/l5/4HXIfO2T/dsc01732.jpg)
(http://www.shrani.si/f/3W/BX/1cXVCDHJ/dsc01829.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 03 Maj 2010, 15:16:37
Takole je pa mešanica med pujsom in krokodilom (če kdo pozna njihov smrtonosni obrat)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: cuffyka na 20 Julij 2010, 22:32:49
Resno tole razvajanje se mora nehat! Lussy ravnokar napol speče žveči bikovko, ki jo je dobila od kolegice, pa ne ve a bi še malo žvečila ali bi raje šla spat. Medtem pa jaz pošiljam njeno slikico na forum =)
(http://www.mojalbum.com/cuffyka/lussy/p/18001683)
ostale slikce pa na http://www.mojalbum.com/cuffyka/lussy (http://www.mojalbum.com/cuffyka/lussy) kolikor slikic sploh je...
lep večer vsem še naprej *zeh*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Yo na 27 Avgust 2010, 17:15:16
A je Aja slučajno siva?  :o :D

Zloba. Ne, moja Aja je čist in popolnoma črna  :)

Najnovejša fotka. O črnini ni za dvomit sploh  ::)

(http://www.mojpes.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=34422.0;id=13586;image)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: barbara10 na 15 Oktober 2010, 10:15:51
Kala, moja nezna, mirna puncka, moj ponos z vsemi napakami, ki jo naredijo unikatno
(http://s3.mojalbum.com/ro-2010-10-14-foto_14546783_17409000_18218903.jpg) (http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-2-kala_14546783_17396297_17968183.jpg)

Utujena po pohodu okoli Ljubljane letos
(http://s3.mojalbum.com/pohod-okoli-ljubljane-8-5-2010-kala-z-medaljo_14546783_17391257_17842642.jpg)

Zimske radosti
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-sprehod_14546783_16691783_17638498.jpg)

Norenje z Mayem
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-2-may-in-kala_14546783_17396297_17968181.jpg)

in Umo
(http://s3.mojalbum.com/uma-uma-in-kala-se-borita-za-mojo-nezo_14546783_16612915_16693451.jpg)

Na predavanju DZZŽ Trebnje na PŠ Šentlovrenc
(http://s3.mojalbum.com/ps-sentlovrenc-22-4-2010-2-predavanje-dzzz-trebnje-o-skrbi-za-hisne-ljubljencke-na-ps-sentlovrenc-22-4-2010_14546783_17389690_17798046.jpg)

Za mizo
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-2-kala_14546783_17396297_18132032.jpg)

Slika za zavarovanje
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-kala_14546783_16691783_17571536.jpg)

Ucenje drzi, nesi...
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-kala-in-prinosilo_14546783_16691783_17866413.jpg)

Pocitek
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-kala_14546783_16691783_17440209.jpg)


Kot dojencek
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs133.ash2/40006_1478329252144_1651142049_1179870_4429080_n.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: barbara10 na 15 Oktober 2010, 10:28:32
Drobizek, pasji skrat, zivc, nazigac, moje veselje pri 7 mesecih
(http://s3.mojalbum.com/9-5-2009-v-maribor-pri-omi-drobizek_14546783_17391528_17850375.jpg)

(http://s3.mojalbum.com/9-5-2009-v-maribor-pri-omi-drobizek_14546783_17391528_17850371.jpg)

S Kalo
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-moja-kala-ter-drobizek_14546783_16691783_16691786.jpg)

V snegu
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-sprehod_14546783_16691783_17638508.jpg)

Z Geo
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-sprehod_14546783_16691783_17638623.jpg)

Za in pred Heidi in Saki
(http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-sprehod_14546783_16691783_17638606.jpg) (http://s3.mojalbum.com/moji-in-moji-psi-sprehod_14546783_16691783_17638519.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: airedale10 na 10 Januar 2011, 17:18:43
Jaz imam pa mešančka z zlatnim prinašalcem-Dixa. Živi pri babici. Nekaj slik: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=9767.0  :) ;D :D So mi pa vsi vaši krasni :-* :-* :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 10 Januar 2011, 18:22:33
Naši zmešanci so res lepi  :-* Unikat, hehe. Strašno se mi dopade Drobižek, tak nagajiv in živahen pogled ma. Bom za vikend tudi jaz kako fotko prilepla.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 14 Januar 2011, 20:09:19
Bina in najin prijatelj Obi
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 14 Januar 2011, 20:10:38
še ena njuna
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 04 Maj 2011, 11:50:24
En zelo luškan Husky mix. Ves čas je nasmejan, nežno pišče.  :-*
(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_5637a.jpg)

(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_5614a.jpg)

(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_5636b.jpg)

Pa moja NO x Labrador
(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_5679a.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 20 Marec 2012, 10:59:17
(z)mešanca
(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_6249a-1.jpg)

(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_6250a-1.jpg)

(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/DSC_6260a-1.jpg)

Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Kayya na 20 Marec 2012, 19:56:41
Še moj zmešanec, pudl mix:
(http://www4.slikomat.com/11/0320/lmo-ivali-.jpg) (http://www.Slikomat.com/slika/5237077.htm)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: D.Roze na 27 Julij 2012, 14:33:33
Da še predstavim mojo babo, NOLA -- mešanka med labradorcem in...kdo bi vedel :)
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/582067_4328581618270_328383764_n.jpg)

in igračka za zobeke :)

(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/580777_112656192213821_925564787_n.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Jonajonasta na 27 Maj 2013, 19:28:08
Jaz pa imam mešanko med beaglom in šnavcerjem poper/sol. Na sliki je stara 2 meseca in ravnokar sem jo pripeljala domov. Sedaj je stara 5 mesecev in že dobiva tipično snavcerjevo dlako in veliko dlak barve "sol" ;D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Ro_Gi na 28 Maj 2013, 14:44:51
Tole je pa moja 4 letna zverinica, Roli  :D

(http://shrani.si/f/3F/Nr/7u52QPH/427100255049683751242826.jpg)
(http://shrani.si/f/41/13P/3LB8JcWz/389827221292855851644202.jpg)
(http://shrani.si/f/2G/Kx/3cQYyKii/386658221292679847274146.jpg)
(http://shrani.si/f/16/JN/2hCLIIxf/386608215172210839320674.jpg)
(http://shrani.si/f/O/uA/3KygmN3g/385008228677016451069464.jpg)
(http://shrani.si/f/1f/po/3nILxl5S/302590215171982833685003.jpg)
(http://shrani.si/f/2B/Za/203IyJwD/313158203085500679114784.jpg)
pa še njegov najljubši hobi poleti, surfanje  :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 28 Maj 2013, 14:49:02
Vsi so zelo lepi.  :-*
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Mimozaver na 16 Junij 2013, 14:55:16
Evo, da še pokažem mojo kosmatinko po katero sem šla na Hrvaško. Je 2 mesca in pol stara rešenka iz Hrvaške, in se mi ne sanja, med vsem čem je (z)mešana ;)

Naslov: Mesancek:)
Prispeval: nayaa17 na 22 September 2013, 19:30:10
se še vedno odločam za nakup psa.... :-[ :-\ ??? kaj pravite na mešanico beagla in  pudla...beagli ful lajajo ane.. :o se ne morem odločit ali bi vzela :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: solata na 26 September 2013, 08:46:38
 :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=384905494970335&set=a.144944168966470.28342.100003526636360&type=1&theater
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 17 Oktober 2013, 12:54:54
Tole je pa bil naš Medo  :)

(http://shrani.si/f/c/sA/1LB8Vt9G/m.jpg)

(http://shrani.si/f/P/3M/1OfhAISj/m2.jpg)

(http://shrani.si/f/1w/SZ/35kgFRMI/m3.jpg)


Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Kimi na 17 Oktober 2013, 14:21:00
Tole pa je moja mašanka med čivavo in kavalirjem. nežno bitje, v katero smo naravnost zaljubljeni
(http://shrani.si/f/D/Ij/39svrgK4/2/2013-09-20-150945.jpg)
(http://shrani.si/f/23/Xe/1tmaxoZH/2013-09-19-213530.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 22 Oktober 2013, 15:24:33
BlackDevil, daj črnega hudiča semle prilimaj (saj se mi zdi da je mešanec?).

Bi znal biti kaj takega, a? http://www.planet-lepote.com/forum/vase-zivalce-3-del/page/10 (http://www.planet-lepote.com/forum/vase-zivalce-3-del/page/10) Bolj pri koncu strani, prispevek od uporabnice CantLoveCantHurt
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 22 Oktober 2013, 16:00:01
Črni hudič ni moj pes, no. Saj tako slab pa spet ni no.  ;D

Za črnega hudiča imam jaz mojega kunca, ki me je napadal kot zmešan vsakič ko sem ga hotela počesati (dolga dlaka ki se hitro zavozla in potrebuje redno nego). Njegove ime je Luci (krajšava za Lucifer oz. jutranja zvezda)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Nika na 22 Oktober 2013, 16:06:19
Kak smo babe firbčne  :D
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 22 Oktober 2013, 17:04:52
Da bom potešila še radovednost ostalih ja. Moj je točno takšen, eden izmed mnogih.   ;) Baje imamo v bližni enega podobnega (jaz osebno ga še nisem videla.) Mi je pa moja mama razlagala da ga je videla in hotela spravit v avto ker je mislila da je meni pobegnil.

Kolikor jaz vem so se mladiči skotili v Ljubljani, pred štirimi leti, kdaj točno ne vem ker smo mi našega dobili od lastnice ko je ugotovila da zanj ne more skrbeti in so dom za njega iskali preko forumov. (naš je prišel k nam septembra)

(http://shrani.si/f/d/bm/3wcdBUhj/bug.jpg)

(http://shrani.si/f/1u/77/2grnd419/bu.jpg)

(http://shrani.si/f/3J/Za/16U3GhNp/b2.jpg)

(http://shrani.si/f/3M/8p/2gnUlH9Y/b1.jpg)


Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 22 Oktober 2013, 17:51:36
Lepotec!  In hvala za potešeno radovednost.  :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Nika na 22 Oktober 2013, 18:26:33
A tako fejst se mu je belina na smrčku zmanjšala? Bi rekla, da je bokser labi mix, pa še kak bulček je znal mimo letet. Res lepe slike.

Pa še čist mal firbca - kaj so tist za ene skale na katerih sedi? Mi ne pašejo v kontekst pokrajine in si niti predstavljam ne zakaj so tam  :)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 22 Oktober 2013, 18:51:37
Na skalah je Elvis (ki ima svojo spletko) (+ sandler in nala). (stavek: eden izmed mnogih). Se opravičujem za zmedo.

Moj nima nič beline na smrčku. Je točno takšen kot je na slikah ki jih je Čara linkala.   ;)
(http://shrani.si/f/1Y/vh/1RmMZm8N/a.jpg)

(http://shrani.si/f/2s/fz/46tXvgFP/bd.jpg)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: čara na 17 September 2014, 09:05:18
Lepotko
(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/ANA_0426a_zps92c28559.jpg~original) (http://s714.photobucket.com/user/anjasanja/media/Bina/ANA_0426a_zps92c28559.jpg.html)

(http://i714.photobucket.com/albums/ww148/anjasanja/Bina/ANA_0431a_zps4411c8d6.jpg~original) (http://s714.photobucket.com/user/anjasanja/media/Bina/ANA_0431a_zps4411c8d6.jpg.html)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Nika na 17 September 2014, 09:24:23
Bejba iz mojega ups legla pred kmalubo 15 leti  :-*
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/557621_104530156375331_235152065_n.jpg?oh=3717c38e479a650a76840d089f078620&oe=54C8B444&__gda__=1422367144_35573d6b649d6d30a9668bb2bff424f4)
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 17 September 2014, 09:28:56
Nika s čim pa je mešana?
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Nika na 17 September 2014, 10:23:24
Kokeršpanjelka + mali vaški mešanc ala kodrasti terier
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: BlackDevil na 17 September 2014, 10:26:12
Sem mislila da je kakšen pudelj bil vmes  ;D Za svoja leta izgleda super. Koliko mladičev pa je bilo v leglu?
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: Nika na 17 September 2014, 10:51:45
Sej pravim, da je bil kodrast  ;) Ne vem pa od kod je to dobil. Matra jo že mal srček in sluh, ratala je rahlo tečna in posebna, za sprehode ji ni glih, ampak uživa še pa vseeno kolikor se da. Zdej, kolk jih je blo.. Mama še niti eno leto ni bila stara ko je imela mlade, tako da je fotr izmed 12 pustil 2. Men se je vedno zdelo da nista bili le dve, ker je bila Tisa res bomba, ampak nisem drezala in mi je par let nazaj sam povedal, mene namreč ni bilo doma ob porodu. Debata za polemizirat, ampak pač, po eni strani je prav po drugi pa ni.
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: margiela na 17 September 2014, 15:19:04
Moj (z)mešanc :D

(http://shrani.si/f/3y/h8/2K3DGdH9/20140816084914.jpg)  (http://shrani.si/f/1N/DY/4QG7PeNs/20140816192203.jpg)

 (http://shrani.si/f/2T/Pt/2zX2vmfV/20140816192701.jpg)  (http://shrani.si/f/2M/if/2EhNcKCZ/20140819122615.jpg)   
Naslov: Mesancek:)
Prispeval: barbara10 na 18 September 2014, 01:02:31
Nasa Saki na packdog.com: http://packdog.com/saki-6