šolanje

tanya · 1707

tanya

• *
: 28 September 2007, 19:51:13
živjo to temo sem odprla ker želim izvedeti kaj priporočate!
imam psičko staro 3 leta.
1.želim jo vpisati v malo šolo pa nevem če bi jo sprejeli ali ne(kajo sem dobila 30.8.letošnjega leta)
2.kaja ima na usaki tački usaj 2 krempelčka črna....ali je to posledica neprevidnega striženja prejšnjega lastnika ali se je bolje posvetovati z veterinarjem?
3.ali mogoče kdo ve koliko približno bi stala mala šola za kajo(mešanka med čivavo in srninim pinčem)

hvala za odgovovore že vnaprej!                           tanja

rapgirl

• *
Odgovori #1 : 28 September 2007, 19:55:18
Mislim, da bi to morala uprašati v svojem najbližnje kinološkem društvu. Oprosti, vendar nisem zasledila iz kje si, da bi ti lažje svetovala. Mala šola stane enako, pa če je pes majhen ali velik. Šolnina pa je odvisna od kluba. Tudi moj psiček ima nekaj črnih krempljev. Takšno barvo nohtov ima že od rojtva. Tako da moraš pri tem samo malo bolj paziti kako ga postrižeš.

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

tanya

• *
Odgovori #2 : 28 September 2007, 20:04:56
sem iz laškega(blizu celja).....hvala za druge odgovore

rapgirl

• *
Odgovori #3 : 28 September 2007, 20:07:31
V Celju sta dva kluba za šolanje psov. Najboljše da se kar tam pozanimaš!

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

tanya

• *
Odgovori #4 : 28 September 2007, 20:10:00
se bom pozanimala hvala!

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #5 : 28 September 2007, 20:47:59
Tanya,potem si pa res blizu mene  :o
To se bo pa treba kr za kakšen sprehod zmenit  ;)

tanya

• *
Odgovori #6 : 28 September 2007, 20:51:43
iz kod si pa ti nyssa? ;D pa seveda če smo res bliz doma potem pa se bo treba res za sprehod zmenit ;)

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #7 : 29 September 2007, 14:41:18
Hei !
Jaz sem Lona dala v malo šolo pri njegovih 7 mesecih. Hodila sva v ŠKD Celeio, ker se mi zdi da je Celeia še najbolj zaupanja vredna šola v Celju . Stalo naju pa je približno 70€ ( prej je bilo še v SIT) in res n škoda denarja, ker midva sva iz šole odnesla veliko pa nisva po mali šoli več nadaljevala šolanja( in me izredno uboga) ..
Pa še link od ŠKD Celeia:
http://www.skd-celeia.com/#

tanya

• *
Odgovori #8 : 29 September 2007, 15:29:39
hvala tudi tebi nastya_lony za priporočilo! kam pa ste ostali še kam dali svoje pasje prijatelje v malo šolo?