Mi PeSjani

irenchy · 11730

*ana*

• *
  • moj,moj "cukr" španjel...
Odgovori #60 : 01 September 2007, 17:47:29
Chappi, to mora biti nekakšna epidemija, krajša kriza ali nekaj takega. Ker na sestanku za drevesom včeraj mi je to omenil še en kuža...  :-\ Upajmo, da bo minilo, ker je to res strašno. Ne smemo menda dovolit lastnikom, da zmagajo, ne?! Kar naj se oni češejo, če jim tako paše v roki imet tisto glupo krtačo pa glavnik. Mi moramo biti vodje krdela,ne pa oni!

pasje cmoke, pošilja Bono. :-* :-*

p.s.: Bart dobrodošel med nami. Prav si naredil, ko si tako plemenito pomagal osamljenemu medotu! Zdaj je gotovo srečen.

Podpis je besedilo ki se samodejno prikaže ob koncu vsakega sporočila...  al neki tazga^^

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #61 : 01 September 2007, 18:23:40
Toscin dnevnik 1.september

Mah, ste pa res čudaki. Malo pomislite kako paše, ko te dvonožnik čohlja in cartlja. Z glavnikom in krtačo je le še boljši filing. Jaz bi kar zapredla, tako mi ugaja. No, v glavnem Lucija pravi, da sem tako super in se tako hitro učim trikcev, edini problem, ki ga je danes ugotovila je, da mi ne ugaja razstavna vrvica, zaradi katere se zaustavljam. Ampak ona ne razuma. Tista tanka črna stvar v meni spodbuja odpor in bes. Če bi ji le lahko povedala, da bi z veseljem tekla poleg nje, če le ne bi imela tisti hladen občutek okoli vratu. Včeraj zvečer se mi je zdelo vse tako čudno. Ko sem se zvila v njen topel objem mi je kar nekaj šepetala in šepetala in šepetala. Vem, da ima z mano velike načrte, ampak hmm. Jutri je menda najin prvi dan v pasji šoli. Pravi, da upa, da bom pokazala kako veliko že znam navkljub prisotnosti drugih štirinožcev. Kaj pa vem, bomo videli, kaj bo prinesel jutrišnji dan.

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

klara

• *
  • …соuѕє ωє аяє Ғєєιіиg ιоυє ټ
Odgovori #62 : 02 September 2007, 12:30:53
Toscin dnevnik 1.september

Mah, ste pa res čudaki. Malo pomislite kako paše, ko te dvonožnik čohlja in cartlja. Z glavnikom in krtačo je le še boljši filing. Jaz bi kar zapredla, tako mi ugaja. No, v glavnem Lucija pravi, da sem tako super in se tako hitro učim trikcev, edini problem, ki ga je danes ugotovila je, da mi ne ugaja razstavna vrvica, zaradi katere se zaustavljam. Ampak ona ne razuma. Tista tanka črna stvar v meni spodbuja odpor in bes. Če bi ji le lahko povedala, da bi z veseljem tekla poleg nje, če le ne bi imela tisti hladen občutek okoli vratu. Včeraj zvečer se mi je zdelo vse tako čudno. Ko sem se zvila v njen topel objem mi je kar nekaj šepetala in šepetala in šepetala. Vem, da ima z mano velike načrte, ampak hmm. Jutri je menda najin prvi dan v pasji šoli. Pravi, da upa, da bom pokazala kako veliko že znam navkljub prisotnosti drugih štirinožcev. Kaj pa vem, bomo videli, kaj bo prinesel jutrišnji dan.

Živjo tosy... in ostali!

Tuki sem Gaya ker ostali spijo, dangro pa češejo!
No jaz moram povedat da mi ni preveč ušeč ko me krtačijio, pa to zato ker me 'cukajo', ampak sem nekaj zelo dobrega pogruntala...
To ku me malo pocuka se začnem na ves glas jokat in potem? Ja seveda, začnejo me cartat, ja pa k ni to fino!?
Moram jaz it...dango so nehal česat!=)

Dober dan, tukaj sem pa jaz dangra, pa mi je Gaya povedala kako se tosy boji rastavne vrvice, Tosy da ti povem, drugič ko ti da lastnica vrvico se nč vn pult ker pol te tista stvar zategne, k to je ne z-a-t-t-e-z-z-z-n-o, al kukr se reče.To zato ful cuka pa boli  ampak če ti lepo zraven lastnika hodš je pa ful dobr pa še vesel je potli lastnik!

Zdej pa moram it!

Čaw družba! :-*
Pa še gaya vas pozdravla! :-*

papa***

Alya

• Pesjanar
Odgovori #63 : 02 September 2007, 12:43:24
Hov-hov.
Dangra sem slišal da si tudi ti španjelka.(?)
No,jaz oobboožžuujjeemm majhne pse.
No,saj so tudi veliki prijazni in to,ampak z majhnimi se nekako hitreje in boljše razumem.(Verjetno zaradi tega da smo skoraj enako veliki  ;D )
A vas lastniki tudi cel čas z priboljški in briketi polnijo?
No,pri meni je tako,Alja to počne vsak dan le da ji moram pred tem nekaj pokazati.
Naučil sem jo da mi mora dati priboljšek vsakič ko jaz kaj storim.A vi tudi?
No zadnje čase je kar malo tečna z njeno nestrpnostjo.To govori,da je nestrpna namreč.
Pa tudi neke čudne besede mi govori.Eno poznam,ta beseda je šola(Alja jo obiskuje),tadruga pa je nekako n A...mislim da je agality?!
Moram vprrašat...Sicer pa uživam čudovito pasje življenje.
Pa sporočite kako ste vi naučili vaše lastnike da vam morajo dati priboljške...Pa kaj vse jim pokažete... :)

LPP,Chappi

PS:LPP=Lep Pasji Pozdrav ;)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #64 : 02 September 2007, 15:34:27
Toscin dnevnik 2. september

Ah, pa saj ni težava v zatezni vrvici - ker v bistvu nimam zatezne ampak neko tako posebno, da ne boli.

Drugače sem bila pa danes prvi dan v pasji šoli. ;) Menda sem lepo delala, ampak sem bila na žalost sita in zaspana, tako, da so me noge komaj nesle. Pa še vroče je b'lo. Drugače smo pa malo povadili sedi, prostor, odpoklic, kontakt, poleg, obrate in tisto smešno stvarco, ko se Lucija odmakne od mene pa zopet nazaj do mene, jaz pa morem obdržati sedi/prostor. Haha, se mi je kar smejalo, ko sem jo gledala. V glavnem greva jutri po primerno ovratnico in povodec, ker s flexijem lahko bore kaj narediš, pa še ne smeš ga imeti.

No, zdaj sva šle z neke vrste kovinsko ovratnico in povodcem na naš travnik za zelo dolgo in menda sem bila odlična. :D Super. Pa še rešila sem moje razstavne težave - s ketnico okoli vratu mi je bolj všeč.

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."