Hvala

Jaz sem imela celo življenje pse in tudi zahtevne pasme dva kraševca sta bila vmes in to skupaj v paru in v bajti, vendar tolk dela kot s tole mško z nobenim od njih

Mška je iz zavetišča in žal do njenega 4 meseca nisem imela kaj počt z njo glede poslušnosti ker je bila ves čas na robu, tako zelo bolna. Priboljški niso prišli v poštev, zaradi disk, interes je bil pa tudi zelo klaveren. Bila je v Zonzaniju. Dobila sem jo miceno pri 8 tednih (škatla, smeti, ring a bell?).
Aha šoli:
- igralne urica ŠKD Bajka (prve lekcije meni kako je treba delat, ko je pes popolnoma razsut in razrvan)
- mala šola ŠKD Bajka (no tu lekcije njej in meni

samo se je dobro izšlo)
- srednja šola

KD Kamnik (tukej so mi pa prvič dal vedet, da če pes v igri renči ni nobene panike, dokler renči oz gode od vznesenosti in kako se igrat, igro prekint ipd, očitno sem bila tu že dovolj zrela za takšne lekcije

)
- FajnPes (umesni kurs in meni potrditev, da pa me le upošteva, ker sem bila zelo nesamozavestna pri njej, tu je bil velik del tudi moje slabo zdravstveno stanje med drugim pa je bil to zelo lepo preživet zimski dan v odliiični družbi in fajn rekreacija, predvsem pa tudi dobri nasveti, oni ki pridejo nad prav, ko je že vse kolikor toliko ok)
V vseh šolah sem bila zelo zadovoljna, vsi imamo dober in slab dan. Naša ga načeloma nima več tako zelo izraznega, kot so bili včasih

V glavnem jaz sem res vesela

da ga bo pa zakvačkala, pa jasno, samo upam da bo pozorna zaradi cest, mene to vedno skrbi, da mi ne zalaufa za kakšnim psom, pa cesta vmes... paranojik sem po defoltu

Vendar res je, da vsak dan počnemo aktivnosti, ki so vsem v dobrobit

SREČNO RES RES SREČNO!
Če bo komu pomagalo glede šole, nisem vedela, da se šole poimensko sploh lahko vpisuje.