Šapa · 193773
Živjo vsi!Smo tri luštne podgance, ki bi rade imele nov dom od konca maja naprej, saj lastnica ne bo mogla več skrbeti za nas zaradi službe in potem stanovanja v ljubljani, kjer žal nismo zaželene. Toda ker nas ima zelo zelo ZELO rada, nam že zdaj pomaga pri iskanju novih lastnikov ali lastnic.Prva se vam bom predstavila najstarejša, Keewi oz. Kivi. Stara sem ravno eno leto, skotila sem se začetek marca 2009. Prišla sem od Vilija, tu s podganjega foruma. Sem črnobela bajska zelo prijetnega temperamenta in obnašanja, dobro vem, da ni vljudno opravljati potrebe po ljudeh. Se zelo hitro navežem in prodam dušo za košček čokolade sem in tja. Poleg čokolade zelo rada jem riž, makarone in suh kruh, obožujem piščanca in tuno, med seveda, res pa ne maram korenja in jabolk, pa tudi solate. Ostala zelenjava mi ne dela problemov. Sem zelo zelo navezana na svojo cimro Pixie oz Piksi, od katere se ne ločim za nobeno ceno, tako da bi moral novi lastnik biti pripravljen sprejeti obe ali pa nobene. Prepuščam besedo Piksi.Živjo, Piksi tu. Sem 10 do 11 mesecev stara podgana, prihajam iz Tukana, kjer so me prodali neki grozni smotani baburi, ki ni vedela nič o podganah in hvala bogu me je kmalu v roke dobila Ajda. Kljub zanemarjeni preteklosti sem zelo prijazna. Sem čokoladne rjave in bele barve, Ajda pravi da sem pobarvana kakor pravi pravcati športni avto. Obožujem vso hrano ki mi jo lastnica da v tačke, sploh če le ta ni zelenjava. Tudi sama se znam obnašati, ne opravljam potreb na ljudeh, vsaj ne ponavadi, ampak kadar je nujno, je pač nujno. :oops: :oops: Tudi sama prodam dušo za čokolado, zato pa sem tako lepe zaobljene oblike kot sem - Ajda ima preveč dobro mamo in prijateljice. Še nekaj o naju in najinih muhah Sva zelo lep in živahen parček, vsi naju imajo radi takoj ko naju spoznajo. Obožujeva crkljanje in poležavanje na kavču/postelji/čemerkoli mehkem. Z ostalo podganjo družbo se razumeva, kadar le ta ni v najini kletki ali pa se ne zna obnašati do naju. Predajava besedo Stellici.Ojl, sem Stella, štirimesečna podganica, ki je prišla iz rok Cath. Sem prava lepotička, kapučin albinka, mlada in živahna. Zelo rada imam človeško in podganjo družbo, v svojo kletko bi bila pripravljena sprejeti tudi zlato ribico, če bi se dalo. Drugače sem mirne in nežne narave, najrajši v kapuci ali žepu, tudi rokavov se ne branim. Ko pa je treba koga spoznati, sem prva v vrsti. Najrajši jem riž in makarone, čokolade se tudi ne branim pod nobenim pogojem, zelenjava in sadje mi ne delata problemov, razen kakšnega korenja, to mi ne gre. Drugače sem zelo zelo prisrčna in rada gledam svoj odsev v ogledalu, ego pač moram imeti Zelo hitro se navežem, tako da tu z novim lastnikom ne bi smelo biti težav.---Tako, moje bejbe so dobile besedo, da se opišejo in povejo kaj o sebi, jaz bom pa v njihovem imenu povedala tudi kaj se pričakuje od bodočega lastnika. Nujne so obstoječe izkušnje s podganami. Kivi in Piksi lahko prideta skupaj s kletko, Stella žal brez. Za Stello je zaželjena družba, ni pa nujna, za Kivi in Piksi pa je bolj zaželjeno da družbe ni ali pa vsaj, da niso v isti kletki, ker bo prihajalo do nesporazumov - preverjeno. Mislim pa da kaj hujšega ne bi smelo biti, kajti tam bosta v čisto novem prostoru, mogoče pa bi se lahko navadili. Res iščem človeka ki bi bil pripravljen skrbeti dobro za njih, kajti jih imam najrajši na celem svetu, in če vem, da jaz za njih ne bom več mogla skrbeti primerno, jim raje že zdaj začnem iskati novega lastnika. Če ne bom našla človeka ki bi jih bil pripravljen sprejeti, jih bom najverjetneje obdržala. Tako da, širite besedo o treh ljubeznivih podganicah, ki si zelo želijo novega domka!!
Ogrado narediš.
Res so srčkane mene še vedno grize da bi jo nesla ven na travo, pa si ne upam kaj če zbeži
Ampak mora bit precej premišljeno narejena, ker marsikatero komot preskoči...