Vererinarji karmor psičko vozimo na pregled, so že pravilno presodili stanje psičke in njeno zdravljenje.
Tisto da je bila 4x razglistena (preveč krat) pa je dejal drugi veterinar po tel., sicer ne vem zakaj bi se mu to zdelo preveč! Mogoče me je pa narobe razumel.
Stanje psičke:
Kar psička poje, vse izbruha, tako da danes dobila antibijotike proti draženju želodčka in za dehidracijo. Bila je zelo dehidrirna in od prejšnjega tehtanja je šla za kar nekaj gramov dol. Je ša šla danes zjutrak kakat in kakec je bil trd ter črn, sem ga tudi razpolovila in ni bilo videti nobenih glist.

Poskusili ji bomo dati malce kuhanega piščaca, ga zmučkat in dati v gobček z ampulo. Upam da nam bo uspelo, vsaj nekaj takšne hrane spravit v želodček in da ne bo bruhala.
Ja tale šteparka je pa prava šteparka, druge ni. Še vedno vstraja, da če bi dali psičko k njej, da jo ona zdravi, bi pri veterinarju krila vse stroške. Me prav zanima kako bi ona psičko zdravila.... z antibijotiki in pri veterinarju najvrjetneje ne!

Mati psičke je vsako leto 1x ceplenja in ima to zapisano v knjigici. To knjigico sem tudi zahtevala da jo vidim, ampak če mene vprašate lahko da ona nekako sodeluje z veteriranjem da ji vse poštempla itd. kaj pa veš kaj se lahko tam v Medvodah dogaja...

Račun za psičko pa smo prejeli, vendar ne na dan nakupa ampak kasneje po pošti.
Osebno sem se odločila, da psičko zdravimo samo kolikor bo potrebno, ne glede na nastale stroške! Jutri gremo spet na pregled.
Nikakor tale psička ne bo več videla prejšnjega doma!
Sedaj vas pa prosim, da ne blatite več te šteparke, jo bo že še srečala kazen! Dovolj ste se že razpisali na to temo.
Jaz bi rada samo da uspešno pozdravimo našo psičko in da ji bo čimprej bolje!
Za kakšen nasvet v času zdravljenja vas pa še povprašam... sedaj je ravno od veterinarja in počiva.