Hvala Tina.

Edini problem je, da je Medo ful ljubosumen na pse.

Sploh zato ker ima ob sebi Živo in to je njegova varovanka. Pa tudi nikoli ni bil veliko v stiku z drugimi pesjanarji, tako da je to malce problem. Pa še pri sosedu imajo majhnega mešanca, ki je sicer skozi na ketni in ko ga enkrat na mesec spustijo dol, jo cucek takoj ucvre na naš vrt in vse polula. Medo ga zato ne prenaša. Stvar je takšna, da je Medo očetov pes in si ga potem nikoli nisem vzela na srečanja, da bi se spoznal še z drugimi pesjanrji. Z Živo se super razumeta, tudi na sprehodu sta super pridna. V naši vasi je tudi samo ta sosedov pes, pa še en lovski, ki se ponavadi potepa okoli in ga Medo tudi vedno nalaja, tako da v bistvu ni mel nikoli pravega stika s samci. Ko gre z očetom na sprehod na hrib in nato domov čez vas, ga oče nima nikoli privezanega, ga uboga na ukaz pa nima nobenega problema z njim. Sama pa ne vem kako bi pri meni reagiral, ker me ne uboga toliko.
Namreč logično je, da se na svojem teritoriju obnaša bolj zaščitniško, pa še ko ima Živo zraven. Kje drugje pa ne vem...

Živa pa ni problema, ona pa je takoj z vsakim prijateljica, ni važno ali je pes ali psička, velikan ali malček.

Ker jo vedno povsod s sabo vlačim. Obeh pa na žalost ne morem. Sploh Medota ne vem, če sploh spravim v moj mali avto, ko je tako velik.