Oi!
Sue...(govorila bom iz lastnih izkušenj)
1.Kako se razumejo?Moj ima zelo rad druge živali(tudi mačke).Zelo hitro se je privadil kljub temu da že imamo enega psa.Nič ni ljubusumen(npr. če dam drugi psici kaj hrane,on ne bo silil k njej-hrani).
Ne skrbi,če že imaš enega psa.
2.Težave?Ja,bulldogi imajo težave z dihali.Drugače se pa lahkopojavijo tudi druge zdravstvene težave:volčje žrelo,swimmerjev sindrom,displazija kolkov,ohromelost sprednjega dela telesa,kožna obolenja,zožitev nosa.In večina bulldogov ima "težave" z očmi-da imajo izcede oz. da se jim solzijo,veliko jih gre na operacije...
3.Za te dalše sprehode...večina buldogov je "lenih".Moj ima veliko kondicije...ja buldogi so lahko tudi za agilitiy(sem zadnjič poslala posnetke).Tako da je boljše da malo počakaj in greš "stopničkasto" vsak dan daljši sprehod in boš potem vidla "če zdrži".
Upam da je kaj pomagalo...

Pa še nekaj o "nas"
Včeraj je Balu dobil novo ovratnico proti klopom.
Ker ga je motilo si jo je na vse mogoče...v glavnem si jo je hotel dolj spravit.
In pol je šel na kavč in se tam kota..in kaj se je zgodilo?Padel je na hrbet in glavo ter butnil še v mizo.
Potem sem šla k njemu in je bil celi prestrašeni.
DAnes je vse v redu že z njim,ovratnice mu več ne bomo dajali gor(bo dobival verjetno ampule).
LP Urša