No mi smo doma. Operacija uspela, kost je spet na pravem mestu.
Mali je se malo zaspan od narkoze, vendar je iz ure v uro boljse. Ravno v tem trenutku veselo laja na sosedove macke, ki se podijo okrog njegovega pesjaka

Operacija je drugace potekala gladko (po besedah veterinarja). Eno nogico imamo pobrito in po eni strani zaradi tega zgleda veliko bolj grozno kot je v resnici. Ljudje pred kliniko so ga vsi zgrozeni gledali. Ko odstranis ogromni povoj ugotovis, da je mali dobil tocno 2 sivcka.Na dalec pa izgleda pa kot bi imel presito celo nogo

Trenutno ga se malo boli po operaciji in je sepanje se kar prisotno, vendar po besedah veterinarja naj bi bilo v 1 tednu dobro... da nekje se pa mora videti da je bil operiran

Sedaj mora biti kaksen teden na strogem mirovanju, potem pa pocasi uvajanje krajsih sprehodov.. ceprav bo mesec dni lahko samo sanjal o kakrsnih koli norcijah. No upam, da mu je bila to dovolj dobra sola in bo na njih pozabil za vedno

Ah ja, vecni optimist...

Najhujse pri vsem skupaj pa niso bolecine, operacija.. najhujsa nadloga je ta prokleti ovratnik. Na vse nacine si ga zeli spraviti dol in prav zalostno gleda skozi tisti velik kroznik.
Se mu je nasmejala pa cela klinika.. ko pridemo ponj, ga pripeljejo k nam v ordinacijo mali takoj lupcke, lupcke, lupcke... se obrne, pobere mojo torbico in odmasira skozi vrata, da smo ga lovili po recepciji

Verjetno sem se prevec obotavljala pa je mali vzel stvari v svoje roke in si mislil : "dost mam ze teh dohtarjev, pejt greva cimprej domov."

Na tem mestu bi rada pohvalila dr. Matka za prijaznost, strokovnost ter dobro opravljano delo in seveda zahvala celotnemu drugemu osebju, ki je danes popoldne skrbelo za nasega Atuma. Res, dobis obcutek da je pes pes, ne samo stevilka. Res vse pohvale.
Hvala pa tudi vam za lepe zelje in drzanje pesti ... zaenkrat kaze, da se je obrestovalo

Hvala!
Lp, Lili