Neyka lepe fotke. Itak... ce je objekt taprav, potem tudi fotke ratajo

Imela bi pa eno vprasanje... Glede na to, da smo nekje na polovici nase male sole in je med besedami vaditeljice zaslediti, da se nekako pricakuje, da bi se solanje nadaljevalo po progamu A.. me zanima, ce je kdo od vas solal psa naprej in kako se je obneslo? Ker se sprasujem, ce se splaca nadaljevati ali ne, glede na to, da mi je marsikdo ze malo solo odsvetoval, ker pasma naj nebi slovela kot najbolj brihtna.

Ampak smo trmasti in se ne damo

Zaenkrat je priden, ceprav se kdaj zgodi, da mu kak osnovni polozaj "sedi" dela preglavice, ker bi ravno on v tistem trenutku raje lezal - in to ponavadi tudi nakaze z glasnim zavdihom in bum po tleh

Enostavno se mu ne ljubi predolgo sedeti pri miru, ce se nic ne dogaja in "poslusati".. in se spomni, da mogoce bi pa ta cas izkoristil za rahli dremez

Pa na trenutke je malo prevec vihrav, ko je potrebno cakati na prostoru..seveda, tezke so sekunde, ko mora biti sam

Ceprav se to zelo izboljsuje..z razliko od prvic, ko je boga zenska letela po tleh

Drugace ne dela nobenih problemov.. tudi spuscen je lahko brez problema, se ne oddaljuje vec kot 1,5 m od mene... odpoklic nam pa zaenkrat (zunaj sole) tudi deluje, kljub kaksnim motecim dejavnikom.
Zanima me, ce je kdo poskusal prekositi stereotipe o "ne najbolj brihtni" pasmi in je psa prignal do kaksnega zakljucenega izpita.. ali je vse skupaj samo utopija in naj kar pozabim na to pravljico? Kakrsne koli izkusnje in nasveti dobrodosli...