American Staffordshire Terrier

Gost · 337008

1x2xx3xxx

• Gost
Odgovori #300 : 10 Maj 2008, 17:22:13
ojla :)
Meni so AST-ji zanimivi kužati. Ima kdo nekupiranega in lahko pokaže kaj več slikc? Sem  samo firbčna. Imajo vsi AST-ji posebno nošnjo ušes?Ne povsem viseče,ampak nekako povihane?
(se opravičujem za neumno vprašanje :))
caw

Maj78

• *
Odgovori #301 : 11 Maj 2008, 21:53:19
Se vam nekaj časa nisem javila, ker sem polno zaposlena imamo novega družinskega člana - sina, ki je star dva meseca in pol.
Naš pesek ga je kljub mojem strahu super sprejel, je domov dobil plenico v katero so obrisali otroka in jo je moj odnesel psu da jo je prevohav in začuda je ni strgal in zgrizel, potem ko sva prišla domov iz porodnišnice kjer sem bila 7 dni, sem šla prvo v stanovanje sama in sem se posvetila psu za deset minut in šele potem je prišel moj z sinom notri in ga je pes prišel prevohat in to je to, sedaj ko je sinček malo 'večji' je psu zanimivo kako vrti nogice in ga full čuva. Se pa vidi da je pesek naš, pes in ne psička ker ga nič ne gane če otrok joka, ko naša pudljica ko mali joka bi ga ona kar 'podojila'.
Uglavnem šlihtamo se po svojih najboljših močeh.

Maj78

• *
Odgovori #302 : 11 Maj 2008, 21:54:47
Aja slikce so pa v profilu in klikneš na www. Seveda če vas zanimajo. 

Desobediencia

• *
Odgovori #304 : 29 Junij 2008, 12:02:09
Lena in Lucha

Dogo Argentino - El Mas Mejor

Nochi tlen onca no huelitli mo patlaz, xic cualmeztli mo mantica, moyolica, inic ti nemiz inahuac yeliztli.

sarci

• *
Odgovori #305 : 21 Julij 2008, 17:53:59
Howdy!

Klik

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #306 : 14 Avgust 2008, 20:49:11
Cowgirl Jolly  8)

ABBY LABRADOR

• *
Odgovori #307 : 23 Avgust 2008, 15:27:24
Sarci ful hude slikce. Še bolj hud pa fotomodel ;) 8).

No pri moji babi imajo sosedje tudi 2 AST-ja brez rodovnika. Starejša psica Sara je precej napadalna. Mlajša Ina pa je kdaj pravi >:D kdaj paangelček.
Slika Ine:

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
Odgovori #308 : 11 September 2008, 16:16:02
koliko dolgo časa sem iskala tole temo  :D :o .
Pa da še omenim:Pri nas imamo 2 soseda ki imata AST neki je psica(SBT)DOBILA MLADIČE...je en kupil enega in sedaj imamo(sosedi  ;) :P )kar živahno druščino AST  :-*  :o .In da povem te psi so izredno prijazni do ljudi vedno me ližejo in skačejo po meni  :o  :-* .
Sem malo nerazumljivo napisala če želite lahko povem zgodbo od začetka  :)

...:::life is not about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain:::...

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #309 : 11 September 2008, 16:21:55
SBT ni AST ;)

tjas

• *
Odgovori #310 : 11 September 2008, 16:22:06
Ja bi prosila, ker tole je res malo tako po domače napisano.  :P
Kdo je dubu mladiče SBT ali AST?

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #311 : 21 September 2008, 23:11:31

Tale dobrovoljček me je pa čisto očaral

Pa ne samo mene :D

in pa še tale zlata lepotička

Urška

• *
Odgovori #312 : 22 September 2008, 11:37:20
Naša "oskarjevka" Ajka je danes zjutraj nastopila v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija skupaj z Bredo Kralj, avtorico knjige Masaža psov, Ajka pa je bila kot hvaležni model za masiranje. Oskarja pa dobi za zategovanje "safer miške".

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #313 : 22 September 2008, 11:49:37

Urška

• *
Odgovori #314 : 22 September 2008, 19:17:22
To je pa tako, če je pes tako zelo navezan na lastnika, da noče biti niti 5 m stran  ::) Gorazd je stal za kamero in je bila takoj panika  :-*

simi

• *
Odgovori #315 : 23 September 2008, 09:34:04
Boga Ajka je bila skor 11 minut cele 3 metre stran od Gorazda :o

http://www.bajka.si/
http://www.facebook.com/BajkaSolaZaPse
Šola kjer vzgajamo za življenje po preverjenem programu s tradicijo.
Od leta 2009 do leta 2016 edina pasja šola z uradno priznano prevzgojo nevarnih psov v Sloveniji

mi2ni3

• *
  • Pes: edini, ki te je vedno vesel ko prideš domov
Odgovori #316 : 23 September 2008, 11:09:47
Hehe, moj pesjan bi tudi paniko delal  :D

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
Odgovori #317 : 23 September 2008, 16:37:18
Ja bi prosila, ker tole je res malo tako po domače napisano.  :P
Kdo je dubu mladiče SBT ali AST?
Joj,joj,joj se opravičujem šele zdej izvem kako grdo sem napisala  :-[ .No pa, da bolj razločno povem:
Jaz imam soseda,ki ima 2 psa.Samca in samico.Jaz sem mislila,da je samica SBT ampak je AST tako kot samec.In nekega dne sta se parila(samec je rodovniški če imam prav) nevem če sta se načrtno ali ne pač parila ste se.Samica je dobila mladičke(jaz sem videla samo enega  ??? )in enega je kupil sosed(je delno star sosed) ime mu je bilo Jork.Star je bil 2 meseca oz.malo čez 3.Enkrat sem ga šla obiskat  :-* res je bil živahen,simpatičen skratka cuker tak da....Ampak zdaj ga ni več.Zakaj? Ker ga je po 1 tednu in še malo lastnik prodal  >:(  :'( (Še zdaj ga ne morem pozabiti :'( :'(  kako se igral z mano,lizal,skakal,njegovi luštni uheljčki,vedno sem ga pobožala po njegovem trebuščku vedno je dvignil zadnjo tačko in mahal z repom ko me je videl...res težko ga bo pozabiti njega...njega nagajvčka  :'( :'( ).Sedaj ima sosed 2 AST se pravi samca in samico.
Tale zgodba ni bila popolnoma od začetka lahko pa povem če želite  ::) .Upam,da je bilo razumljivo.

Lp,Nika

...:::life is not about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain:::...

ABBY LABRADOR

• *
Odgovori #318 : 28 September 2008, 15:16:09
Urška sem glih takrat slučajno gledala.
Je bila pa pridna samo malo je lajala :D.

sarci

• *
Odgovori #319 : 31 Oktober 2008, 11:19:01
Happy Halloween :)

majci

• *
Odgovori #320 : 13 November 2008, 14:19:04
Lep pozdrav vsem skupaj na forumu.Že nekajkrat sem se ustavila na tej strani,pa sem se šele danes registrirala.Dobili smo novega družinskega člana z imenom Ty.Je ameriški stafford,star pa je 7-tednov.Tako da so dobrodošli kakšni nasveti o vzgoji teh čudovitih psičkov.

love dogs

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
Odgovori #321 : 13 November 2008, 21:02:03
majci dobrodošla na forumu!
Jaz nasvetov ne bi znala dajati, ker sploh o tej pasmi nimam pojma  :-[

Me pa zanima ali ima Ty rodovnik ali nima?
Katere barve je?
Imaš kakšno slikico?  :)
...

sarci

• *
Odgovori #322 : 14 November 2008, 16:48:12
Zivjo,
tudi mene zanima s kje ste dobili Tya?

Ponavadi se je fino pozanimat o vzgoji ze pred samim nakupom psa, ne pa ko je kuza ze doma. Moj nasvet je ta, da bodi bolj trmasta od njega ko bo hotel uveljavljati svojo voljo, in cimbolj dosledna, brez popuscanja. Amstaffi lahko kar hitro zrastejo lastniku cez glavo ce nimajo pravilne vzgoje.

Pa se en pozdravcek od Jolly :)

majci

• *
Odgovori #323 : 19 December 2008, 23:08:57
majci dobrodošla na forumu!
Jaz nasvetov ne bi znala dajati, ker sploh o tej pasmi nimam pojma  :-[

Me pa zanima ali ima Ty rodovnik ali nima?
Katere barve je?
Imaš kakšno slikico?  :)
...
Ty nima rodovnika je pa svetlo tigraste barve. :)

love dogs

majci

• *
Odgovori #324 : 19 December 2008, 23:12:53
Zivjo,
tudi mene zanima s kje ste dobili Tya?

Ponavadi se je fino pozanimat o vzgoji ze pred samim nakupom psa, ne pa ko je kuza ze doma. Moj nasvet je ta, da bodi bolj trmasta od njega ko bo hotel uveljavljati svojo voljo, in cimbolj dosledna, brez popuscanja. Amstaffi lahko kar hitro zrastejo lastniku cez glavo ce nimajo pravilne vzgoje.

Pa se en pozdravcek od Jolly :)

Lep pozdrav.Veliko sem se informirala o tej pasmi in jo dalj časa načrtovala.Sem samo mislila,iz izkušenj če ima kdo kaj zanimivega povedati.Ty-a učimo od prvega dne in zna že veliko stvari;sedi,sem,tačko,glas...dalje še delama...ima tudi družbo mojega 8-let starega sina in 1,5-leta starega mačkona.Imamo se čudovito.

love dogs

majci

• *
Odgovori #325 : 19 December 2008, 23:13:47
Aja je pa iz Maribora.Tudi oba njegova starša.

love dogs

majci

• *
Odgovori #326 : 19 December 2008, 23:18:56
Ty-3 mesece.

love dogs

majci

• *
Odgovori #327 : 19 December 2008, 23:21:48
In še fotka Ty-a s prijateljem Malim.

love dogs

mišo-ćapac

• *
Odgovori #328 : 19 December 2008, 23:31:11
Majci naprej si moraš kupiti Staffordshire Terriera nato ti bo kdo lahko pomagal pri vzgoji, ker le takrat bodo vedeli kako ti svetovati.

Dokler pa boste skoparili in kupovali te pse iz ¨domače reje¨ pa se kar sami ubadajte z vzgojo.
Vse dokler bomo podpirali izkoriščevalce živali, ki imajo z eno psico več legel na leto in ki storijo vse za to, da bodo mladiči čim ˝lepši˝ bomo poslušali o težavah s psi.

Vse kar se sveti ni zlato, tako vsak pes, ki zgleda kot pasemski ni vredu.
S psi ponavadi nimamo težav, ker imajo kakšno hibo pri obarvanju, težave imamo z njihovim obnašanjem.

Veselo mešanje psov in naučite se poslušnosti, pa ne biti preveč agresivni.

Popravi svoje napake, preden bo prepozno!

Jamsi

• *
Odgovori #329 : 20 December 2008, 00:50:55
Ty se mi zdi pravi lepotec. Vendar pa upam, da ga boš vzgojila v odličnega predstavnika te pasme.  :P