Si že naredil napako....CM nima nič s klasiko......ena od večjih napak, ki se vleče čez par sosednjih tem.
moja največja napaka: smrkla tko 8, 9let stara peljem na sprehod dedovega Noja. Odlično izšolanega psa, ki mi je segal takole do vratu, na poleg brez povodca paradirala po mestu (da tega izrecno ne bi smela in da sem imela dovoljenje za na polje in ne za mesto tukaj ni bistveno). Pes ubogal, naredil vse, kar sem si zamislila (sedi, prostor, skok čez kloco...ni da ni). Mulci so strmeli, moj ego do nebes....potem pa, da bi se še malo postavila pred njimi,sem mu pripeljala eno s povodcem čez ušesa. Brez vzroka. Ker sem videla tastare da so ga včasih. Pes me je samo pogledal...in sp$%&%$. Sem treščila iz neba na tla, letela za psom in najprej še nekaj ukazovala, nazadnje pa samo še milo prosila naj me vendar počaka...Pes je tekel proti domu in že sem se videla, kako mi bo deda kozje molitvice bral....ko se me je vendarle usmilil kakšnih 50m pred domom in potem prišel zmano na dvorišče kot da se ni zgodilo čisto nič. Ta pes mi je dal lekcijo za vse življenje.