Koliko približno časa pa rabi da pošteka posamezno fazo? Najbrž je odvisno od težavnosti ampak približno... Jaz sem danes Kano komaj naučila da da glavo na tla... seveda še vedno delamo s pomočjo sirčka

Psi včasih neverjetno hotro poštekajo, drugič traja več mesecev.
Jaz npr nimam glih časa za trike učit,komi uspem vse pse zlaufat, tud nekih silnih izkušenj al pa zanimanja nimam.
Samo recimo včeraj sem bila bolj zgodaj doma, ker sem se naveličala blata, otroka sta se nekaj sama zase igrala, pospravljat se mi ni dalo

in potem sem dobila pred spanjem idejo,da bi mal klikala. Vzela sem Fito in začela klikat čist iz nule v smeri stoje na prvih nogah. Prej nisem nikoli delala nič podobnega. Niti 2/2 nimam con ali karkoli v tem smislu.
Pa sem v enem treningu - recimo 10 do 15 minut prišla do dviga čist v stojo z oporo na steno. Sem bila čist frapirana nad hitrostjo dojemanja.
Po drugi strani že leto in pol delam slalom,pa še zmeraj ne zna ujet prvega količka iz vseh pozicij, kar pa se je nasprotno border naučil izjemno hitro. On pa se je 2/2 na čist nizki kovček učil cel teden - v glavnem težko uganit kolk časa bo kakšen pes za kaj rabil. Itak je pa vseeno

, če rabi en dan al pa eno leto.