Z Wi grem na dan vsaj 3x na sprehod. 2 sprehoda sta krajša (največ 1 uro dolga) eden pa je dolg vsaj 2 uri. Zdajle je v dveh dneh prehodila 28km in bi še kaj zmogla, če je jaz ne bi potem nosila (protestirala je zelo glasno, ker ona bi hodila sama...).
Fotka plavajoče Wi (še) nimam. Danes še "okrevava" po 2 dnevni turi. Mogoče greva jutri do Save...
Drugače imava 2x na teden malo šolo, 2x na teden gre še z mano na agility trening, kjer naredi kakšen tunelček, malo teče skozi krila od skokov in se veliko igra, ob sobotah ali nedeljah greva na kakšen še daljši sprehod ali pa na kakšno agility tekmo...pa ji še nikoli ni čisto zares zmanjkalo energije. Malo zaspi in kmalu je že spet polna energije in idej. Seveda si tako odpočije tudi glasilke in tako imam doma lepo nadomestilo za radio (sosedje tudi).
Je pa zelo inovativna in energična, polna novih idej in tako zelo uživa v učenju, da neredko ponudi tudi po več vedenj hkrati in je potem čisto zmedena, ker se ne spomni, kaj vse je ponudila, da bi jaz lahko kliknila...

Včeraj sva šli še s skupaj 20 učenci moje šole na 2 dnevni pohod: Verd- Pokojišče-Rakek in napravile vsega skupaj cca.28 km. Vmes smo prespali v opuščeni gostilni, kjer je Wi preživela prvo noč zunaj kletke in se je izredno lepo obnašala (spala je več kot jaz, zjutraj pa sem jo našla spečo na mojem vratu). Vsako uro smo imeli odmor, kjer se je napila, na hitro odpočila, včasih že malo spodbujala, da bi šli naprej...nekaj se je pa tudi po rokah nosila (predvsem, ko je bila že utrujena, ampak tega ni hotela priznati

)
Še nekaj slikic od danes:

Takole pa smo preživali obe vožnji vlaka (Lj-Vrd in Rakek-Lj)
Tukaj sta pa še 2 nova videa od Wi:
Left2on 2off