Polona, Wi in Dora

Azu · 345277

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #270 : 06 Junij 2007, 22:26:56
Ja, Azujka, potem pa ni čudno, da Dora ne mara tamale, saj jo je čisto odrinila s prizorišča. :'( Naj se še Wi malo druži z atejem, pa pojdi ti sama z Doro kam. ;)
Res točno tako :) Tudi moj občutek je tak, da je Dora sedaj popolnoma izrinjena :'( Upam, da se motim :)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #271 : 07 Junij 2007, 06:38:37
Pa ravno na prejšnji strani je poleg WIjinih slik tudi Dorina. Ali ste vsi to sliko spustili? ???

Z Doro še vedno dosti delam, tudi agility še trenirava (včeraj ji je sploh šlo dobro). Wi pa z očetom nikoli več ne pustim same. Če nima hrane v rokah ga še povoha ne... ::) Vedno, ko vidi, da mene ni v spodnjem nadstropju, gre Wi gor v mojo sobo in če me tam ni gre ali na uničevalski pohod ali pa gre spat na moje copate, dokler ne pridem nazaj. :-*
Dora ima pa zadnje čase kar dosti pomislekov ob tem, da bi odšla stran od hiše, ko je tamala potem sama notri z očetom. Očitno misli, da je tako vse "nezaščiteno. :D

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

zoe

• Moderator
Odgovori #272 : 07 Junij 2007, 11:35:37
Citiraj
Pa ravno na prejšnji strani je poleg WIjinih slik tudi Dorina. Ali ste vsi to sliko spustili?  ???

Če so pa vsi Wi gledali :P

Glede na to, da poznam Polono, Doro in Wi, lahko rečem, da Dora nikakor ni zanemarjena. Se mi zdi samo pohvalno, da Polona toliko dela z Wi in hkrati dela tudi z Doro. Če pa Dora dela še z njenim očetom pa naj ane :)

lp

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #273 : 07 Junij 2007, 16:24:04
Zoe, sem opazila Doro na tisti eni slikici med 35 Wijinimi. :P Hej, Azu, nisem te hotela nič napadat al karkoli, :-* samo tak vtis sem dobila, da je Dora zapostavljena, ker je v tejle temi zdaj pozornost bolj na Wi, pa sem mislila, da tudi v resničnem življenju. Me zelo veseli, da ni tako in da je bilo moje pametovanje zaman. :D

Bajgonz. Kako si pa Doro naučila, da dviguje nogo, kot da lula? Hehe, to bi pa rada videla, dobra ideja. ;D Bo prav prišlo, ko boš hotela kakšnega finega gospoda s fensi avtom strašit, ker baje ti ne marajo, da jim psi onečedujejo avte. >:D Samo da ne bo potem res še kaj priteklo. ;) :o

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #274 : 07 Junij 2007, 16:32:10
Hej, Azu, nisem te hotela nič napadat al karkoli, samo tak vtis sem dobila, da je Dora zapostavljena, ker je v tejle temi zdaj pozornost bolj na Wi, pa sem mislila, da tudi v resničnem življenju. Me zelo veseli, da ni tako in da je bilo moje pametovanje zaman.

Jah sej ni Azu kriva, če pa nič ne sprašujemo o Dori  ::)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #275 : 07 Junij 2007, 18:18:32
Jah sej ni Azu kriva, če pa nič ne sprašujemo o Dori  ::)
No, ja včasih bi človek pričakoval, da bi kdo kaj sam od sebe o svojem psu povedal...

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #276 : 07 Junij 2007, 18:36:35
Dejmo se ne prerekat pa raje počakajmo na nova poročila o Dori in mali Wi. ;)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #278 : 07 Junij 2007, 18:47:02
Se strinjam z nutello;)

Sama ne poznam Azu, ne Dore, ne Wi, ampak mislim, da je logično da se sedaj Polona z Wi malce več ukvarja, saj jo mora naučiti tisoč in eno stvar, ki jih Dora že zna.
Brez veze se je zdej neki kregat zaradi tega.  ::)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #279 : 07 Junij 2007, 21:04:00
ohhh jaz se ne kregam  ;)  drugače imate prav, normalno je, da more Wi več posvetiti Polona pozornosti, ampak Dore pa ne zanemarja sem prepričana  ::)

jackie- ne tega tako vzet, pač ma Wi malo več dogodivščin kot pa "stara kokica" Dora  ::)...drugače je pa že na prejšnih straneh Dora opisana  ;)

dog4ever

• *
Odgovori #280 : 07 Junij 2007, 21:25:47
Citiraj
Včeraj sva šli še s skupaj 20 učenci moje šole na 2 dnevni pohod: Verd- Pokojišče-Rakek in napravile vsega skupaj cca.28 km.

A se to samo meni zdi prekleto preveč za 3 mesece starega mladička? :-\ ne glede na pasmo...

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #281 : 08 Junij 2007, 15:31:00
se mi zdi da je Polona napisala, da jo je nosila vmes...

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #282 : 08 Junij 2007, 15:35:51
Ja Wi je bila vmes nošena (je nisem samo jaz nosila). Čeprav je pri tem glasno protestirala, ampak nisem pustila, da bi se preveč utrudila.
Nazadnje je bila ona najbolj spočita med vsemi. ::)

(Vergil)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #283 : 08 Junij 2007, 16:00:16

jackie- ne tega tako vzet, pač ma Wi malo več dogodivščin kot pa "stara kokica" Dora  ::)...drugače je pa že na prejšnih straneh Dora opisana  ;)
Ok, ne bi rada več smetila teme, ampak sem pač napisala kar se mi je zazdelo in ne vzamem ničesar tako ali drugače... Nenazadnje to ni moj pes.

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #284 : 17 Junij 2007, 13:56:36
Nekaj novejših slik prejšnjega in tega tedna (slike iz Kamniške Bistrice so pa današnje):

Zadnji teden je cilj naših sprehodov voda, v katero gresta obe zelo radi. Wi tudi lepo prinaša žogie iz vode, Dora pa ima raje palice.
Danes sem šla v Kamniško Bistrico samo z očetom, ker se drugim ne da hoditi okoli ob 6ih zjutraj. :) Obe psici sta izmerno uživali v sprehodu do slapu in namakanju tačk v hladni vodi. :D

(Vergil)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #285 : 17 Junij 2007, 14:15:53
Uau, nore slike. 8) Skoraj vse lahko kar direkt pošlješ za koledarski natečaj (navijam za tisto, na kateri Wi z igračko v gobčku teče iz vode). ;D Se vidi, kako je gospodičnica zrasla. Kdo pa je tale temni kuža - ali je samo videl, da se zabavate, pa se vam je malo pridružil? :D A tista skupna slikica pomeni, da se Dora in ta mala že kaj bolje štekata?

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #286 : 17 Junij 2007, 14:19:05
Temni gospodič je Dorin najboljši prijatelj in edini pes, ki ga Dora res z navdušenjem pozdravi, ko se srečata (in on njo). Je pa od moje sošolke in tudi trenira agility z mano in Doro v Krimu. :)

Štekata se nič bolj, samo če je za takle položaj na koncu nagradica pa znata sedaj že lepo potrpeti za kakšno slikico. Čeprav se mi zdi, da Wijin izraz ne kaže ravno navdušenja nad Dorino bližino. ::)

Prejle sem štela vse trikce/ukaze, ki jih Wi že pozna in sem jih naštela malo čez 40! :o

(Vergil)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #287 : 17 Junij 2007, 14:24:34
Haha, res nima običajne manekenske drže. :D Upam, da bo počasi vseeno bolje.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #288 : 17 Junij 2007, 14:37:21
Citiraj

Svetovna fotka!!!  :o

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #289 : 17 Junij 2007, 14:40:50
Se strinjam  ;D
Obe punci sta lepotici...  :o
Glede trikcev pa... Le tako naprej  8)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #291 : 17 Junij 2007, 21:14:04
Lepe slikce, še posebno ta, kjer sta obe skupaj :)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #292 : 19 Junij 2007, 17:21:27

Vse slike 1A, ampak tale je pa definitivno za na en ogromen pano sredi Ljubljane.

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #293 : 19 Junij 2007, 17:36:32
 :-*
Se strinjam

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #294 : 22 Junij 2007, 22:24:10
Wi ima nov video!

Klik!

(Vergil)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #295 : 22 Junij 2007, 22:35:13
Azu in Wi, jest samo upam, da nas bosta še poznali, ko postaneta super slavni zvezdi. :o

Lenny

• *
Odgovori #296 : 22 Junij 2007, 22:39:06
Super sta  :o :-* :-*

Najbolj mi je všeč, ko pobira papirčke in jih nosi v koš  8) to je zelo uporabna zadeva   :P

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #297 : 22 Junij 2007, 23:14:41
WAW! :o Kok je dobra - oziroma kako sta dobre! :o 8)

A izdaš, kako si jo naučila da meče papirčke v koš? :)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #298 : 23 Junij 2007, 07:15:09
 ;D Wi se še vedno mora naučiti, da je včasih veliko bolje, če se prvo ustavi in malo razmisli, kot pa da začne ponujat čisto vsako vedenje, ki ga zna (ali ne zna ::)), samo zato, da dobi klikec, pa čeprav jaz hočem samo to, da pogleda recimo omaro na njeni desni.

Smetarka Wi -
1. naučila sem jo, da pogleda v sredo koša čez rob (začela sem s kliki za pogled koša, potem premik proti košu, pogled proti robu koša itd.)
2. naučila sem jo, da je s tal pobrala papirček in ga nosila okoli (ne samo stala in em gledala s papirčkom v ustih ampak se z njim premikala in tudi glavo obračala okoli)
3. oboje se združila (dala koš in papirčke v isti "prostor") s tem, da sem ji prvo pokazala papirček, potem, ko ga je pa pobrala pa sem klikala vsak pogled/premik v smeri koša. Ker sem jo že prej naučila, da pogleda v sredo koša, je šlo do tam, kjer ima glavo v košu s papirčkom v ustih dokaj hitro. Potem sem začela pridrževat klik in klikala samo še za spuste papirčka v koš.  :)
Simpl  ;)

(Vergil)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #299 : 23 Junij 2007, 08:46:01
Res kaj vse že zna Wi - super :D