Polona, Wi in Dora

Azu · 346238

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #480 : 10 December 2007, 08:57:12
Hvala za slikice Avrora. :-*
Škoda da ni uspela kakšna, kjer obe stojita in se celi vidita...tam res ne moreš uganit, da je Kjuna 1 mesec starejša od Wi. :P

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #481 : 10 December 2007, 14:06:11
Na tejle slikci se to še najbolje vidi.
Samo Wi se malo nastavlja spredaj ;)   Kjuna je res še kot en puppy ;D  (ko jo je sodnik videl, je najprej vprašal, če ocenjuje v pravem starostnem razredu :P)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #482 : 12 December 2007, 07:58:16
Ooo, tista Wijina slikica, ko potrpežljivo čaka, je pa čist preveč luštkana. :D Avrora, nimam čisto razjasnjenih stvari - je Kjuna tvoja?

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #483 : 12 December 2007, 08:52:36
Nutella, Kuna je Wijina sestrična in živi v Nemčiji. Z Avroro in njenimi starši sva šle obiskat Kjunino lastnico Ute v Nemčijo. ;) Poleg Kjune ima Ute še Caylee (Wijina teta) in Jambota.
Tukaj so njihove slikice s spletne strani:

Kjuna

Caylee

Jambo

Obiskali sva še Doris in Thomasa in njuno Gremmy: http://www.lech-toller.de/

(Vergil)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #484 : 12 December 2007, 22:38:50
Ja tako, kot je Azu napisala :P
Jaz sem zaenkrat še brez Tollerja. Slike, ki sem jih prilepila, so vse razen prve, ki je iz avta, od obiska pri prvi vzrediteljici- Ute.   Od Doris in Thomasa- vzreditelja Lech Toller Nest- pa na žalost ni slik (smo se bolj pogovajali oz. poslušali njune nasvete ;D)
Gremmy (živi pri Doris In Thomasu) je pa mama od Jambota- na zadnji sliki od Azu. ;)   
Vse je povezano :D

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #485 : 22 December 2007, 16:07:34

(Vergil)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #486 : 23 December 2007, 14:29:02

Klikni za večje slike

(Vergil)

Florinca

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #487 : 24 December 2007, 10:43:52
Azu, kako lepo voščilo si naredila. Preprosto in nič načičkano, res lepo.  ;D

Kristinca & Florinca

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #488 : 24 December 2007, 13:17:50
Meni je tudi zelo všeč tale čestitka (lepa, originalna, pa mnogo bolj v skladu s pasjo naravo pozicionirana kapa kot pri drugih čestitkah ;)). Wi je pa itak faca. :-*

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #489 : 25 December 2007, 17:58:07
Hvala.  :-[

2 nova filmčka:
Kako se učiva dvigati desne noge: http://www.youtube.com/watch?v=7qasGd18Uy0

Tekoče cone: http://www.youtube.com/watch?v=Msd_gNwARaw

(Vergil)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #490 : 25 December 2007, 22:45:41
Ful lepo dela cone. Zakaj si se že pritoževala?  :D :P
Spet take fajn fotke :o S katerim fotoaparatom so posnete?
Tisti filmček na blogu, ko se Ginny in Wi drsata je pa fenomenalen :o :o :P
V Ljubljani že naletava sneg, zato kar hitro po fotoaparat in nove snežene fotke z Wi in Doro ;)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #491 : 26 December 2007, 09:11:41
Ma to je tistih 60% con, ki so dobre. Vse ostalo je pa še vedno groza (samo z 2 tacama na začetku cone itd.) ::) Imava še veliko dela. :)
Posnete so z Nikonom Coolpix 3200. Samo je tale fotkič skoraj boljši za filme kot za slike. :-\ Pa saj bom zdaj tebe kdaj ponucala za slike a ne? ;)

Pri nas čez noč ni zapadlo veliko snega. Pa še megleno je vse, tako da najbrž ne bo nič s fotkami (moj tamal fotkič dela solidne fotke samo od dobri svetlobi). :(

Imam pa že posnet material za naslednji "How to teach..." video. Samo še uredit moram vse skupaj. ;D

(Vergil)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #492 : 26 December 2007, 13:07:28
Vem, da vama bo uspelo s conami, zato jo kar prijavi na specialko!! ;)

Za slikat se pa še zmeniva kdaj, potem pa bodo fotke :D Moram še jaz malo naštudirat moj fotič. (še dobro, da ima funkcijo auto :P :D)

Zvečer je bilo tako obetavno, da sem mislila, da bo več snega, potem se je pa kar ustavilo. Zdaj ga pa tudi že pobira. :-\ Bodo pa samo na pol zimske fotke  ;) Ob takšnem fotomodelu bo sigurno kakšna uspela. (kljub fotografovem neznanju :P)

Komaj čakam nadaljevanje flimčka, čeprav svojega penzionista tega ne bom učila, bo pa uporabno pri naslednjem psu ;) :D

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #493 : 29 December 2007, 23:10:17
Danes sva bili z Avroro na sprehodu z Doro in Wi. Avrora je prinesla sabo tudi svoj nov fotoaparat in nastalo je tole:

(Vergil)

mayča

• *
  • Brigitka in Nelči-Belči
Odgovori #494 : 29 December 2007, 23:55:56
polona - ful dobre fotke!  :o  zakon! :D

kako si pa kej zadovoljna z to oprsnico (al kako se temu reče), ki jo ima Wi na sebi? ker meni je ful všeč in razmišljam o nakupu že nekaj časa  ::)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #495 : 30 December 2007, 01:02:50
Super, da ti je ratalo že danes nalimat :o :D Ful so fajn ratale 8) Kot sem obljubila na pol zimske :P
Sicer naju je s Polono "mičkeno" zeblo (predvsem štrlečih delov telesa na koncu že nisva čutili več) ampak smo štiri babnice vseeno uživale v dopoldansko - popoldanskem sprehodu/treningu :D

Na četrti fotki pa vam predstavljava novo Tollerko v Sloveniji :P :P Z belino na gobčku in glavi :D Njeno ime pa : Belawi :P

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #496 : 30 December 2007, 09:20:50
mayča jaz sem z oprsnico zaenkrat ful zadovoljna. :) Wi ima S velikost in vse naštimano na minimalno. Če se ti ne mudi, jo lahko naslednjič prinesem v Krim na trening sabo. ;)

Na četrti fotki pa vam predstavljava novo Tollerko v Sloveniji :P :P Z belino na gobčku in glavi :D Njeno ime pa : Belawi :P

Kaj zdaj vsem izdajaš mojo skrito željo... >:( :P :D

Sem pa res poskusila čimprej tole obdelat in imam zdaj 55 res lepih slikic. Samo vse na forum dat bi bilo pa malce preveč... :-[ Jih vidiš ju3. ;)

(Vergil)

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #497 : 30 December 2007, 10:39:35
waw sam so res zakon fotke  :o :P

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

http://never-endingdreams.deviantart.com/

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)
Odgovori #498 : 30 December 2007, 10:42:30
kakšna oprsnica pa je to? za kkšn _joring?  :-[

sicr pa sta super tile dve tvoji kužiki  :)  :-*

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #499 : 30 December 2007, 11:15:24
Kaj zdaj vsem izdajaš mojo skrito željo... >:( :P :D

Sem pa res poskusila čimprej tole obdelat in imam zdaj 55 res lepih slikic. Samo vse na forum dat bi bilo pa malce preveč... :-[ Jih vidiš ju3. ;)

Ups :-[  Bom pridna in naslednjič napisala bolj na majhno :P :D

Mislim, da se nihče ne bi branil še kakšnih slikc ;D Lahko pa spet slikovno poročilo napišeš na blogec ;) Bomo z veseljem prebrali in pogledali.
Sicer pa počakaj do ju3 pa boš imela še dodatne fotke in veliko za napisat :D ;)  S Polono že veva, ostali pa kaj več pa izveste ju3 ;)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #500 : 31 December 2007, 18:32:28
No nova zaloga fotk, potem pa bom za nekaj časa nehala. :-[

(Vergil)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #501 : 31 December 2007, 19:17:02
Luškano ;D
No ja, letos najbrž res ne bo več fotk :( Bodo pa drugo leto :P Organiziramo mogoče še kakšen fotosprehod? ;)

Danes smo preverjali kako današnja mladina spoštuje starejše. Nekateri so imeli malo več težav in so po lastni volji začasno zapustili prizoriče. Zgodile pa so se tudi občasne nezainteresiranosti starejših :P Vsi pa dobijo pohvale za uspešno opravljeni izpit/sprehod  :D

Na 5. sliki vidite nadzor nad skakanjem v višino, na 3. in 4. in še nekaterih slikah pa demonstracija prinašanja za Taffyja. Na 11. slikci učenje potrpežljivosti ;)
Da ne bo kdo mislil, da je bila Gorenjka namenjena Wi, ona jo je samo dostavila Poloni v roke :D Je kar priročna tale Wi :P

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #502 : 31 December 2007, 19:24:36
Na 15. slikici se pa lepo vidi pozornost na osebu pa četudi se ti v bok zaletava border in te poskuša ugrizniti za dlako za ušesi. 8)
Pa WI je dokazala da lepo spuštuje starejše pse...za razliko od Dore. :-\ >:D
Pa upam, da sta Dora in Brik nabrala dovolj kurjave. Vsaj za letos.

Avrora definitivno kmalu kakšen sprehod. Ampak naslendje leto. ;) Pa ko bo majčkeno topleje in svetleje.
Bom mogoče ostala na stopnji zmrznjenosti in ne prišla do stopnje nečutnosti določenih delov telesa. ::)

(Vergil)

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #503 : 31 December 2007, 19:40:53
Pa upam, da sta Dora in Brik nabrala dovolj kurjave. Vsaj za letos.

Avrora definitivno kmalu kakšen sprehod. Ampak naslendje leto. ;) Pa ko bo majčkeno topleje in svetleje.
Bom mogoče ostala na stopnji zmrznjenosti in ne prišla do stopnje nečutnosti določenih delov telesa. ::)

Za Doro ne vem točno, ker se poslužuje Briku neznanega načina nabiranja (z usti) :D Kurjavo, ki pa mu jo je uspelo nabrati, pa smo mu iz dlake spravili že zunaj, kolikor je šlo, potem pa še doma :P Peči pa na žalost nimamo, lahko bi pa donirali TE Ljubljana, če slučajno ne kurijo več na premog ;)

Jaz sem takoj ZA sprehod:P Še lepše bi bilo, če bi blo še več snega. Koliko sva se že zmenili 40cm?? :o Sem pisala Božičku/Dedku mrazu pa me ni poslušal. Kaj pa veš, mogoče pa nisem bila dovolj pridna  ???  ::)
Zmrzneš pa itak v vsakem primeru, tako da je še bolje, če prideš do stopnje nečutnosti, te vsaj ne boli od mraza :P

Alya

• Pesjanar
Odgovori #504 : 31 December 2007, 19:43:22
Notrte fotke! :o

Westy_ka

• *
Odgovori #505 : 31 December 2007, 19:47:27
Čudovite fotke, Wi in Dora sta pa itak prekrasni :-* Neverjetno kako je Wi zrasla, ko sem jo nazadnje videla, je bila še čisto mali puppy :D

Lp

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #506 : 31 December 2007, 19:56:55
lepe pesjane imaš doma :-*

LP Urša
P.S. srečno novo leto

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #507 : 01 Januar 2008, 15:12:30
wau! 8D res mega fotke, vse brez izjeme so prva klasa. a smem vprašat, če nisem kje zgrešila odgovora s katerim fotoaparatom pa je so bile slikane?

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #508 : 01 Januar 2008, 15:22:57
Nikon D40 in tale objektiv http://www.kenrockwell.com/nikon/55200.htm :)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #509 : 01 Januar 2008, 16:23:59
superca! 8)

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."