Azu, hvala za fotke, res so prekrasne

. Bom skušala še jaz kako svojo gor dati, imam eno lepo večerno z Azu in pesjani ...
Punci sta pa res čisti odklop od psa

. Celo pot pridni utirata pot naprej in skrbno prečesujeta "minska polja" (beri kravje dreke), pa skušata počistiti, da midve ja ne bi na kaj stopili

; potem sta pa relativno užaljeni, ker se jima to ne pusti in si vsake toliko data duška z divjanji kar tako v tri krasne. Pri tem sta razvili posebno tehniko ritanja, saj v igri uporabljata rito tako kot recimo človek, ki bi bi koga s "komolčenjem" kam izrinil. In potem sta v sekundi spet na miru in pripravljeni na poziranje. Amelie se poziranja še uči, ampak dosti bolj uspešno od Bajka, ki naredi tako tupo faco, da ni za objavo

. Totalno je nefotogeničen.
So pa tile naši medtedenski hikingi super, ker smo res čisto, čisto samo, na vrhu pa uživamo v poletnih sončnih zahodih oz. v mehkem večernem soncu. Do avta se priguncamo ravno na začetku teme.
Azu, preden gremo naslednjič, me pa spomni, da Bajka in Amelie malo pocufam in potrimam, da ne bosta taka medvedatsa kuštravčka na fotkah

.
Meni je pa ljuba fotka z Wickovim učijem, iz katerega sije en poseben karakter; prav vidi se, kako je pasji karakter kompleksen in zanimiv in kako so kužki res ena prečudovita bitja

.