4. PeSjanarsko srečanje

Neyka · 248960

mary

• dog loverka
  • *
  • Flat Coated Retrievers 4ever
Odgovori #810 : 26 Junij 2006, 17:48:36
Aja, Tyson se opravičuje vsem, ki jih je totalno prelizal in obljublja, da se bo naslednjič poskušal zadržati. Še posebej gre tole opravičilce Mary, seveda pa tudi ostalim (Rinchy, Irenchy, trigi,...).

Sploh ni problema ;) Tys je itak tak srčkan fant, da mu ne moreš zamerit. Pa še lubčke rad tala :D Sem to navajena od Zare, samo da Tys daje bolj mokre ;D ;D :-*

Aja pa pozabila sem v mojem prejšnjem postu napisati še, da se Nini in Črtu zahvaljujem za prevoz :-* :-* :-*

Lp, Marusa

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #811 : 26 Junij 2006, 17:49:43
Mašy tale je tudi dobra KLlik, škoda samo, ker se je Tys nastavil in se ne vidi popolnoma kako rada se imata :P

Lp nina

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #812 : 26 Junij 2006, 18:48:23
Mašy: mene tudi ne moti če mi Tys daje poljube :D Drugače pa se AZUjine slike ne vidijo zato ker smo preobremenili strežnik oz. porabili vso pasovno širino ki jo imamo na voljo za danes :D

Lp, Črt

Mašy

• *
Odgovori #813 : 26 Junij 2006, 18:59:21
Mašy tale je tudi dobra KLlik, škoda samo, ker se je Tys nastavil in se ne vidi popolnoma kako rada se imata :P

Ja, res je Tys prišel mimo ravno ob nepravem času. Ko se je cel odstranil sta bila pa že na tleh. ;) Una prva je pa tista: "Smart, kje je Maša?" :)

Lp

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #814 : 26 Junij 2006, 20:25:20
Trigi, če govorimo o podobnosti...Če preoblikuješ ime Tosy pride ven Tyso potem pa samo še N dodaš in... ;D Je pa res Tosy pokazala svoj cartljarski talent do polne meje. Samo šetala se je pod nogami in se metala na hrbet. Tipično. :P

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #815 : 26 Junij 2006, 20:31:14
Dodajam še jaz link do fotk: http://aska-zivali.moj-album.com/album/3851007/

lp

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #816 : 26 Junij 2006, 21:36:48
Izjava tedna-Klemzy: Mene imajo bokserji radi zato ker sem bokser !  :P

(sej je blo tko Tjaša a ne)  ;D Klemzy-ja je čist prelizu tale vaš Tyson.

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #817 : 26 Junij 2006, 21:41:07
Mašy ful maš nore slike  :D na tejle je jasno izraženo kako ponižano se je Neon počutil ko se je "kr en" bokserček nanj spravil he he. Sej sta bla ful dobra. Dost lepo sta se igrala dokler ni prišlo obema na misel da bi bil drugi za naskočit močoč  :D na srečo ni blo fajta  :)

Pa ker še ni nihče Jureta prilepil si bom sposodila eno Askino sliko   ;)

Vse najbolše  ;D

Drgač pa Tys je vse prelizal pa upam, da bo naslednjič isti, ker je prov simpatičen  :-* :-* (sline smo pa navajeni je blo ob Tysonu prov pomanjkanje če lih Neona pogledaš ;)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #818 : 27 Junij 2006, 08:06:15
use naj naj YURE  ;)  :-*  :D :) ;D ... po slikah sodeč ste se imeli perfektno  ;D upam da bom lahko jaz prišla vsaj na 5. pesjanarsko srečanje  ;)

lp

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #819 : 27 Junij 2006, 08:34:07
Tosy tudi jat moram priznat, da je tvoja psička prekrasna  :-* :-*, navdušila sta me tudi Smart in Rumba, no itak so bili vsi pesjani prav posrečeni.
Sem si pa želela, da bi tudi jaz imela nepolarca, ki bi ga lahko brez problema spustila.

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

Mašy

• *
Odgovori #820 : 27 Junij 2006, 09:01:33
Izjava tedna-Klemzy: Mene imajo bokserji radi zato ker sem bokser !  :P
Je bilo tako, ja. ;D ;)

Neyka, TaLe od Nine je tudi dobra. Kakšen medved se igra z našim bučmanom. :P

Lp

T in T

• *
  • Leili
Odgovori #821 : 27 Junij 2006, 09:03:08
Včeraj smo oddali material v Horjulu in Ines je bila zelo vesela.

V vrečki so bili kovanci:
13 X 50 Sit = 650 Sit
15 X 20 Sit = 300 Sit
18 X 10 Sit = 180 SiT
21 X 5 Sit = 105 Sit
48 X 2 Sit = 96 Sit
23 X 1 Sit = 23 Sit

Skupaj torej 1.354 Sit in jih lahko prištejemo k ostalim kovancem

T in T

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #822 : 27 Junij 2006, 09:13:08
Tosy tudi jat moram priznat, da je tvoja psička prekrasna  :-* :-*, navdušila sta me tudi Smart in Rumba, no itak so bili vsi pesjani prav posrečeni.
Sem si pa želela, da bi tudi jaz imela nepolarca, ki bi ga lahko brez problema spustila.

Hvala. :) Jaz sem sicer opazila dva polarca na sprehodu, hehe. Ampak pobliže ju nažalost nisem videla. :-*

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Alba

• *
Odgovori #823 : 27 Junij 2006, 09:15:59
Tosy pa naslednjič, obljubim, da ne bo več v boksu :). Samo bi blazno težila zaradi hrane, ji ne bi bilo enakega na celem srečanju.

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #824 : 27 Junij 2006, 09:18:01
Sem se spomnila. Že prej enkrat, ko sem šla mimo boksev sem jo opazila. :-* Enkratna! ;) Sicer pa glede teženja brez skrbi. Vsi so na veliko fehtali. Tosy še posebej s svojimi lepimi pogledi in zvijanjem med nogami... ::) :-[

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #825 : 27 Junij 2006, 09:19:50
Nekatri najbolj lačni pa so si iz mojega krožnika postregli kar sami ::) ;D

Tosy tudi jat moram priznat, da je tvoja psička prekrasna :-* :-*, navdušila sta me tudi Smart in Rumba, no itak so bili vsi pesjani prav posrečeni.

Delaš na priljubljenosti, a? Uspešno ;) ;D

Lp nina

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #826 : 27 Junij 2006, 09:28:38
Nekatri najbolj lačni pa so si iz mojega krožnika postregli kar sami ::) ;D

O kdo pa je bil to?  ::) Reci da ni bil moj izdajalec?  ;)

Ja Mašy tut ta je nora  :D Pa res maš super pesjana  :-* Prov faca je.

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #827 : 27 Junij 2006, 09:30:33
O kdo pa je bil to?  ::) Reci da ni bil moj izdajalec?  ;)

Ni bil tvoj ;D Nekdo manjši, hiter in bolj spreten ;) Sem imela še kos piščanca na krožniku, sem šla po pijačo in ... vmes je moja hrana izginila, Marko je rekel da ni bil on ;D čeprav...  ;D

Lp nina

Alba

• *
Odgovori #828 : 27 Junij 2006, 09:33:09
Ninci mislim, da sta mi zato tolk ostala v spominu, ker sta se onadva daleč najbolj motala okoli mene  :P :P.Tko da sta najbrž mislila, da bosta dobila kaj več mesa pri meni  8), kot pri drugih.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #829 : 27 Junij 2006, 09:35:54
Ninci mislim, da sta mi zato tolk ostala v spominu, ker sta se onadva daleč najbolj motala okoli mene  :P :P.Tko da sta najbrž mislila, da bosta dobila kaj več mesa pri meni  8), kot pri drugih.

Ja to pa.. se vidi, da smo deloma iz gorenjske, pa nekje je treba prišparat in je najlažje pri hrani, sploh če gremo na kakšen piknik ;D

Alba

• *
Odgovori #830 : 27 Junij 2006, 09:44:42
Ha ha jest sem čistokrvna gorenjka, tako da popolnoma razumem  ;D.

rosa

• Alenka
  • *
Odgovori #831 : 27 Junij 2006, 11:03:05
Tako pa se nekaj malega slikic od mene...

Izpred kioska

Rumba: " En velik hamburger brez zelenjave, brez kruha in z veliko mesa..."

Rumba: "Urska kaj bos spila, tu so res pocasni, ze celih 5 min cakam pa se nic!"

Ruby: "Poglej poglej..."

Ostale slikice
http://alenkakompan.moj-album.com/slike/1399257/xOGUWjzXl687NcP9.v.jpg

Pes je edini prijatelj ki ga lahko kupimo.

Dany

• *
Odgovori #832 : 27 Junij 2006, 20:51:01
Zdravo!
Tudi jaz bi pohvalila organizacijo srečanja. Bilo je lepo, zanimivo, predvsem pa so me presenetile naše "zverine", ki so prenašale toliko pasje bližine. Bilo mi je všeč in upam, da se na podobnih srečanjih še vidimo.

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
Odgovori #833 : 27 Junij 2006, 20:58:50
Rosa! Fulll dobre fotke  :P Pa naj se vidi kdo je bil najbolj lačen. Haha!! Še sreča, da nihče ni slikal Valija!  :P :P

Ni bil tvoj ;D Nekdo manjši, hiter in bolj spreten ;) Sem imela še kos piščanca na krožniku, sem šla po pijačo in ... vmes je moja hrana izginila, Marko je rekel da ni bil on ;D čeprav... ;D

Pa še malo kruha je bilo zraven. Kdo je pa imel hitre prste oz. hitre tačke pa.......  ::) ::) ::) ::) ::)

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
Odgovori #834 : 27 Junij 2006, 21:01:56
Rosa, da popravim tvoj link do slik.  8) Za pivo vse!  ::)

http://alenkakompan.moj-album.com/album/3859509/

rosa

• Alenka
  • *
Odgovori #835 : 27 Junij 2006, 21:04:53
Rosa, da popravim tvoj link do slik.  8) Za pivo vse!  ::)

http://alenkakompan.moj-album.com/album/3859509/

Velja!   ;)

Pes je edini prijatelj ki ga lahko kupimo.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #836 : 27 Junij 2006, 21:11:27
Zdravo!
Tudi jaz bi pohvalila organizacijo srečanja. Bilo je lepo, zanimivo, predvsem pa so me presenetile naše "zverine", ki so prenašale toliko pasje bližine. Bilo mi je všeč in upam, da se na podobnih srečanjih še vidimo.

Tudi mi upamo, da se nam še kdaj pridružite... imam nekaj slik Lune in Neže samo se jih še nisem spravila objavit. Danes ali jutri dopoldan, odvisno kdaj bo več energije, naredim tudi to.

Lp nina

anana

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #837 : 27 Junij 2006, 21:34:00
Ni bil tvoj ;D Nekdo manjši, hiter in bolj spreten ;) Sem imela še kos piščanca na krožniku, sem šla po pijačo in ... vmes je moja hrana izginila, Marko je rekel da ni bil on ;D čeprav...  ;D

In to je bila seveda naša tečna svinja :-[ ::). Doma pridno vadi ob mizi - se še zaveš ne, ko se po hitrem in natančno izračunanem izstreljenju na mizo že muči s hlebcem kruha >:(.
Kakor ste opazili je bila ves čas pri mizah in skakala na klopce ::).

vali

• *
Odgovori #838 : 27 Junij 2006, 22:35:33
Ninci, Črt - še z moje strani vse pohvale za organizacijo.  :P

Marko, te pooblaščamo za uradnega kuharja - vse čestitke! Sploh za to, da si nahranil Lukata, ko je bil takoooo lačen! ;)

Prostor čudovit, udeleženci več kot prijetni.... Vsi psi razen našega "norca" pa lepo vzgojeni. Da boste vedeli, Ninci se sedaj v sosednji temi že nagiba k dogam :o (sem vedela, da jo bo minilo ;) po Kingovem nastopu. Pa da boste vedeli - Valyja niste čisto nič nahranili (čeprav sumim, da je odgovoren za Ninino lakoto ::) ), je bil tako lačen, ko smo prišli domov.....

Žalosti me le, da vsi niste dobili Juretove torte. Slike bo (upam, da kmalu) naložil Jure (Marko ena je prav dobra, boš videl! ;))
Spoznali smo nekaj novih in srečali veliko že znanih - vse skupaj pa lepo pozdravljam!

Januša

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #839 : 27 Junij 2006, 22:42:16
vali ninci je bila nagnjena k dogam veliko prej preden se je nagnila h CC-jm, tako da nič se bat, me želja po CC-ju ni niti malo minila ;)

Uradno objavljam, da Valy ni odgovoren za mojo lakoto ;D

Lp nina