Novofundlandec Atum ter ostala druščina

Nelly · 76321

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #30 : 22 December 2006, 01:17:10
Danes, 22.12.2006 Atum praznuje 1. rojstni dan  :-* :-*

Atum, vse naj naj, nagajaj se naprej, kravzljaj zivcke, preslini vse mogoce in nemogoce, me obracaj okrog z svojim "nic nisem kriv" pogledom, treniraj moje zivcke, dajaj poljubcke, oznacuj svoj "teritorij" na moji pravkar oprani bundi z svojimi blatnimi sapami in.. in... bodi se naprej preprosti TI!

Zdi se, da gre eno leto v trenutku mimo... ko pa pogledamo malo bolje je pa lahko 1 leto tudi cas velikih, skoraj nemogocih sprememb...dokaz :

Iz cisto majhnega..

...zraste v malo vecje...

... in potem v ogromno kosmato kepo..

Atum, se enkrat vse naj naj  :-* :-* :-* :-* :-*

Kast

• *
Odgovori #31 : 22 December 2006, 01:29:13
Atum, VSE NAJBOLJŠE tudi z naše strani  :-* :-* :-*
Barbara & Soča

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #32 : 22 December 2006, 09:32:28
Nelly,

tebi in tvojemu Atumu želim, da bi skupaj preživela še veliko veselih in zdravih let. Za tvojo kosmato kepico   :-* :-* :-*

Missa

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

šnufi

• *
  • Janko
Odgovori #33 : 22 December 2006, 10:46:26
Atum,

ob 1. rojstnem dnevu ti želiva samo najboljše stvari: ogromno dobrih keksov, ogromno cartanja, ogromno igranja in ogromno norčij.  :-* :-* :-*

Lili, tebi pa veliko srečnih trenutkov v kosmati družbi,

bratec Janko in Saška

Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali vedele, da ljudje ne mislijo (anon.)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #34 : 22 December 2006, 12:26:27
nelly tudi iz najime strani želimo tebi in tvojemu Atumu vse najlepše še naprej!!!!Atum use naj naj!!! :-* :-*

leonora

• *
Odgovori #35 : 22 December 2006, 12:42:58
Atum,vse najboljše za tvoj rojstni dan moj nori znanstvenik  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Želim ti,da bi bil deležen vsaj toliko ljubezni kot do sedaj(več že ni mogoče),čimveč poškotkov in najbolj skrhane škarje,da ti ne bodo mogli več kvariti frizure  :-*  :-*,pa še naprej tako pridnega šoferja,da te pripelje do mene  :P  :o
Lili,tebi pa čestitke,ker si preplavala to prvo leto sline in naj ti hrbtenica še naprej tako dobro služi,da ne bo popustila pod to težko ljubeznijo  :-*  :-*

alki92

• *
Odgovori #36 : 22 December 2006, 12:58:37
Atum VSE NAJBOLJŠE!! Hvala za vse lepe trenutke, Vse nagajivosti in vse poškodbe zunaj avta in v avtu. :P ZAkon si!
Vse najboljše, zdravja ljubezni in lepih trenutkov. Obljubim, da nate nepadem več in da te danes prečoham čist in čist. Slinko mali! Vse najnaj.  :-* :-*

Ko se zaljubiš se zaljubiš v njufa!

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #37 : 22 December 2006, 14:55:38
Atum:

Vse najboljše!  :-*

Želiva ti nešteto ur igranja in ogromno novih zanimivih dogodivščin..... ter, da boš dobil za rojstni dan veliko igrač in pasjih sladkarij....  :)

Taj in Tina

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #38 : 23 December 2006, 04:29:39
Najlepsa hvala vsem za cestitke  :-* :-*

Mi smo uspesno preziveli praznovanje 1. rojstnega dne. Slike z torto zaenkrat niso  ratale, ker je spet fotoaparat nekaj zatail  >:( >:(

Je pa bilo eno izmed daril,  da smo sli iskati sneg.. iskanje je bilo uspesno. "Mali" je nadvse uzival... in mislim, da je bilo to darilo, ki mu je bilo  najbolj pisano na   kozo.   Nanoreli smo se ze 2 meseca v naprej in za nazaj. Sneg je res nekaj  carobnega  ;)

Nekaj utrinkov :

Zacudeno poziramo na snegu...

Sprememba v crno-belega njufka...

In midva, pri vsakodnevne opravilu..  lupckanju ter objemckanu...Atum vsenajboljse...  :-* :-*

Za nami je uspesno prezivet  1.rojstni  dan...  slike tortice nazalost niso uspele... ampak imam obcutek da mu je   norenje po snegu pomenilo veliko bolj kot pa  najbolj slastna torta. Pac, nori na sneg  ;D ;D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #39 : 23 December 2006, 08:04:20
Vse naj naj ATum :-* :-*

Lp nina

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #40 : 23 December 2006, 08:19:57
Vse najboljše tudi z moje in askine strani Atumu :-*

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #41 : 23 December 2006, 10:56:36
Vse naj naj Atum...Kje ste pa našli sneg?

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #42 : 28 December 2006, 17:43:42
nelly luštne slikce  ;) ja kje ste ga našli, mi smo ga imeli samo eno popoldne pa je potem šel po gobe  :'( :'(

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #43 : 30 December 2006, 14:51:38
Hvala vsem za lepe zelje. Upam, da se uresnicijo, predvsem tiste glede zdravja  ;) Atum obljublja, da vrne vse poljubcke v dvakratni meri, ko koga od vas kje vidi. Ah ja, slinasti boste  :P  :P

Sneg? Zivimo v dolini, ki jo iz vseh strani obdajajo hribi.. in ker imamo do kamorkoli povprecno 10-15 min voznje nadvse radi izkoristimo kaksen proti trenutek na snegu... dokler se nam ne uresnici zelja in bo pobeljen tudi nas vrt  ;D Ce si kdo zeli snega vljudno vabljen na zasavske konce, vrhovi so se kar beli  :D :D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #44 : 30 December 2006, 23:47:39

Sprememba v crno-belega njufka...

Joj, kakšnega jezička ima - roza in pa črne flekce! :o
Ful je luškan! :o

Lp, Tina

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #45 : 31 December 2006, 08:13:58
Taj, zeleli smo kupiti dalmatinca, pa so nas malo nahecali in ima pikast samo jezik  :P :P V opozorilo vsem, da je res treba pse kupovati pri preverjenem vzreditelju  ;)  :o

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #46 : 31 December 2006, 10:34:56
Nelly, drugič bi mogla pa še kaj drugega pogledat, kot samo jezik.... zdaj pa maš.... :P :P :P

Namesto dalmatinca si dobila črno srčkano kosmato goro... :o :D :D

Ne, res je ful lep, joj kako bi ga počohala! :D

Lp, Tina

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #47 : 02 Marec 2007, 18:33:08
hej

Danes je nasa mala zverinica spoznala Atuma, in je bil cisto navdusen nad njim!  ;D Pa par poljubckov je dobil, pa potalal tudi  :P Atum je res krasen in zelo prijazen kuza, skoda samo, da ga jaz nisem mogla malo precohati, ampak ce bi popustila povodec, bi se nasi zverinici cisto strgalo od veselja  :D

Lp in se par :-* :-* za Atuma od Cosmota   ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Kast

• *
Odgovori #48 : 02 Marec 2007, 18:42:47
Nelly, kaj toliko šparaš s slikami?

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #49 : 03 Marec 2007, 16:50:25
Ovcka  :o :o :o Joj, ce bi prej vedela, da si iz pesjanarja bi rekla kako besedo vec. :-[ :-[

Atum je bil pa tudi cisto navdusen nad Cosmotom... sta si kar poljubcka dajala. :P Meni je uspelo malo roke stegniti proti Cosmotu.. spustiti ga pa tudi jaz nisem upala, da nebi v navalu veselja skocil nanj.. in ce ne drugega ga lahko mocno prestrasi. Drugace je pa taka velika igracka, ki definitivno nebi nikomur storil nic zalega.. v teh 14 mesecih ga se nisem slisala zalajati na koga. Ponavadi lezi na hrbtu vedno, ko je kdo pripravljen malo cohati  ;) Psi so pa itak zakon!!! :D

Nisem vedela, da imamo v Trbovljah tudi tako lepega zlatkota.. mali je res cuker :-* :-* Upam, da se se kdaj srecamo  8)

Kast, ne sparam z fotkami..ampak fotoaparat nekaj "strajka" pa ni ravno veliko novih slik. Smo se potrudili danes tebi na cast in si ga izposodili  :P Sicer ni zdaj ravno ne vem kaj, ker pri nas vliva kot iz skafa... no, slike sledijo.

TYASHY

• *
Odgovori #50 : 03 Marec 2007, 17:35:15
lepa predstvitev! malo pozno ampak ATUM vsa naj naj  pa še na mnogo let :-*  :-* 

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #51 : 03 Marec 2007, 18:20:29
Evo, par slikc... samo toliko, da ne bom obtozena za skopuha  ;) Za ostale cakamo lepse vreme.

"Razstavni" primerek njufka.. moker, umazan... seveda, nobene luze ne moremo izpustiti  ::)

Zakaj ne smem vec v luzo?? :'(

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #52 : 03 Marec 2007, 19:53:36
Lili kako si kruta  :'( lej kako te gleda. Pravi lepotec je  :-* :-* od strica in pratete  ;)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Kast

• *
Odgovori #53 : 03 Marec 2007, 20:20:00
Umazan, moker...to je ta pravi njufko ;)

Res je ratal pravi lepotec  :-* :-* :-*

se je splačalo sposodit fotoaparat ;)

leonora

• *
Odgovori #54 : 03 Marec 2007, 20:49:37
Ti,jaz te pa bom  >:D  >:D.Kje je frizura ??? ??? :'( .Nisi menda zopet frizirala ta najlepša ušesa?
Daj mu poljubčke še zame ,komaj čakam,da se tale gonitev neha,pa da gremo na en giro de njufko  :o

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #55 : 04 Marec 2007, 04:01:23
Neyka, prateta? Koga z tem mislis? Mah, meni je vseeno ce je oznacen za najbolj groznega njufka na svetu (kar je tudi bil na trboveljsi razstavi, ceprav se ni razstavljal.. se spomnis? ;D ) meni je v prvi vrsti pri psu vazen karakter in tukaj Atum definitivno zmaga- seveda zame. Zavedam se, da ni popoln  ampak kljub temu zame kot lastnika najboljsi v vseh ozirih - pac jaz gledam nanj kot celoto, drugi vidijo samo zunanji izgled.  Izpolnil je vse sanje in pricakovanja in je pac moj srcek ki ga ne zamenjam z nic na svetu.

Kast... ce je pravi njufko umazan in moker potem imamo skoraj vedno pravega njufka doma  ;D ;D Pac sprehajava se ob vsakem vremenu ker svojo dozo (kar pomeni 3 sprehode na dan) mora dobiti ce ne je tecen... in potem se kdaj zgodi, da je pac moker, ko skupaj cofotava po luzah. Ampak se  tolazim z tem, da raje veselega, zadovoljenega in umazanega psa kot pa tipi topi sfriziranega in  depresivnega, ker mu preprecujem stvari, ki mu pomenijo najvec. Umazano dlako bomo ze spravili v red, zato pa imamo vodo  >:D

Leonora... le glej da poklices ko bo "norija hormonckov mimo". Oba komaj cakava, da se srecamo.. atum ze mocno pogresa svojo ljubezen, ceprav je nazalost prepovedala (Neyka ne skaci v zrak... ne bomo nic eksperimentirali  ;) ). Le glej, da das kaksen glas od sebe soseda. :o

Kast

• *
Odgovori #56 : 04 Marec 2007, 06:13:33
Nelly, kdo pa je označil Atuma za najbolj groznega njufka na svetu ??? Haloooo!

Meni je prav luškan, tisti nagajivi, vesel izraz na obrazu  :-* :-* :-*

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #57 : 04 Marec 2007, 13:18:27
Lili meni je Atum krasen  :-* Se ga skoraj ne morem nagledat

Prateta ja jaz  ;D če sem Bibina babi in je Neon Atumov stric sem jaz prateta  ;) ;) ;D :D

Skakala v zrak ne bom več  ;D je Simoni mislim da jasno kje pristane Biba ob takšnihle eksperimentih.  >:D >:D ;)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #58 : 18 Marec 2007, 18:31:57
Evo, da ne bom obtozena da sparam z slikovnim materjalom..smo spravili digitalca spet v red in se malo fotkali  :D

Pa daj no, a mores skos slikat? Zdaj te imam pa ze rahlo dovolj...  >:D

Ena pozerska na poti na Planino...

Ponovno srecanje z mojo lubico...

.. z katero sva se naigrala, naskakala in en drugem znabeljcke grickala  :D

Iskanje stiriperesne deteljice.. misija neuspesna  :-\ :P

Kdo pravi, da so njufki lenuhi? Tudi skakat znajo.. seveda, da meni skavzlja zivcke.. mi je kar tema padla na oci  :D (seveda, na vse nacine hoce igraco.. jo ne dobi.. rine v njo.. jo dvignes "fuj" je... on pa pac drugo taktiko, da bi prisel do nje  ;D )

Evo.. jih je dovolj? Ali bo kdo se?  :P

Kast

• *
Odgovori #59 : 18 Marec 2007, 21:15:12
Lili, krasne slike, Atum pa je kljub temu, da ti nagaja  :P en krasen njufko  :)  :-*