Neyka, prateta? Koga z tem mislis? Mah, meni je vseeno ce je oznacen za najbolj groznega njufka na svetu (kar je tudi bil na trboveljsi razstavi, ceprav se ni razstavljal.. se spomnis?

) meni je v prvi vrsti pri psu vazen karakter in tukaj Atum definitivno zmaga- seveda zame. Zavedam se, da ni popoln ampak kljub temu zame kot lastnika najboljsi v vseh ozirih - pac jaz gledam nanj kot celoto, drugi vidijo samo zunanji izgled. Izpolnil je vse sanje in pricakovanja in je pac moj srcek ki ga ne zamenjam z nic na svetu.
Kast... ce je pravi njufko umazan in moker potem imamo skoraj vedno pravega njufka doma

Pac sprehajava se ob vsakem vremenu ker svojo dozo (kar pomeni 3 sprehode na dan) mora dobiti ce ne je tecen... in potem se kdaj zgodi, da je pac moker, ko skupaj cofotava po luzah. Ampak se tolazim z tem, da raje veselega, zadovoljenega in umazanega psa kot pa tipi topi sfriziranega in depresivnega, ker mu preprecujem stvari, ki mu pomenijo najvec. Umazano dlako bomo ze spravili v red, zato pa imamo vodo

Leonora... le glej da poklices ko bo "norija hormonckov mimo". Oba komaj cakava, da se srecamo.. atum ze mocno pogresa svojo ljubezen, ceprav je nazalost prepovedala (Neyka ne skaci v zrak... ne bomo nic eksperimentirali

). Le glej, da das kaksen glas od sebe soseda.