Snufi mogoce bo pa slo.. ce bo prevoz

Sicer se je pa ze navadil, da ko so v igri psi je skoda da ugovarja... ga vedno preglasimo

Ceprav sem ze enkrat prej izrazila zeljo, da bi full rada Jankota videla pa je rekel zmeni se, te peljem pogledat..tako da tudi teh par km ne bo problem

Atum in druzabnost? Nor na pse... na sprehodu bi se z vsakim igral. Seveda z psi, ki pokazejo zeljo po igri in od prvega trenutka delujejo enako nori kot on. Sprejema normalno in samce in samice, zatakne se edino pri samcih, ki kakor koli hocejo dominirati in zarencijo nanj. Takrat zarenci nazaj.. skocil ni nikoli, ampak ne potuhne se pa ne za mojimi nogami in zarenci nazaj. Pri tem se pa tudi neha. Z psomo z katerim je bilo na zacetku opozorilno rencanje, je potem lezal par ur zraven njega in sta se pac ignorirala. Edino kar ne prenasa je, da ga hoce kdo naskakovati...Ce ga drug pes lepo sprejme ga lepo sprejme tudi on, ce pa kdo zacne lajati vanj preignorira, pri rencanju se pa zatakne. Zarenci nazaj..in se potem ponavadi tudi umakne, oz. ce ga potegnem nazaj je potem mir. Ampak to ga je zacelo metati zadnji mesec,dva.. prej je raj mene pogledal, kot ces, me bos branla?

Kaj ces, poba odrasca.

Njuf nedruzaben? Jaz do sedaj nisem dobila taksnega obcutka. Se strinjam, da niso posesivni da bi v vsakega nepoznanega rinili, ce pa kdo nakaze, da je pripravljen si utrgati minutko pozornosti zanj je takoj na hrbtu. Vsaj pri nasem imam kdaj obcutek, da se kar ozira okrog kje bo slisal: a ga lahko pobozam? .. Takrat je najsrecnejsi pes na svetu

Kar Gabi vprasaj, zadnjic revca se rok ni mogla imeti v zepu, jo je z gobcem butal v roko.. kot daj jo ze vn, pa me cohaj, kaj jo tiscis v zep

Druzaben je do te mere, da moram skoraj njega imeti pod alarmom, da mi ga kdo ne ukrade.. namesto da bi imela Atuma namesto alarma

Pri nas je praznik, ko ga slisimo zalajati, ker je tako redko da... sem vcasih mislila, da ga bom morala sama uciti lajanja