The European Dogshow 2010

MIŠA · 129505

Lojze

• *
Odgovori #120 : 05 Avgust 2010, 12:44:21
boticelli, na spletni strani EDS Celje je seznam razstavljalcev.Če se ne motim,sem tvoje ime videla napisano,kar pomeni,da so potrdili tvojo prijavo.Sicer pa kolikor vem,bodo vsa potrdila prijav pošiljali po 10.09.2010.Tolikokrat,kolikokrat si napisan na seznamu razstavljalcev toliko psov imaš prijavljenih.
Tjaša

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #121 : 05 Avgust 2010, 15:35:20
Ja vem, mi pošiljajo na facebook posodobitve :)

Jaz se sploh ne sekiram, sem ziher da bodo poslali :)

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #122 : 05 Avgust 2010, 18:21:47
So na seznamu tudi JH-jevci? Mogoče, če kdo ve jaz sem ta denen poslala tako da me še ni gor in ne morm vedet. :)

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

esta

• *
Odgovori #123 : 05 Avgust 2010, 18:47:46
Mene tudi še ni gor  :-\

''In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.''

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #124 : 05 Avgust 2010, 22:11:11
Na strani piše, da dajejo vsak petek gor. Če je prijavnic veliko naenkrat, bo verjetno trajalo tudi več kot 1 teden da jih objavijo.

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #125 : 05 Avgust 2010, 22:44:44
Ja saj to me ne moti če bo dlje trajalo, zanima me samo če dajo tudi junior handlarje na seznam..
Sicer bomo pa septembra dobili potrdila.. res upam da se ni kaj zgubilo. :)

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

Janusa

• *
Odgovori #126 : 06 Avgust 2010, 10:34:02
Eno telebansko vprašanje, pa ne se mi smejat, prosim  ::) (prvič v življenju se namreč prijavljamo na razstavo, navodila za prijavo pa niso napisana za telebane) : če prav razumem, postopek prijave poteka tako: prek spleta plačaš prijavnino in sprintaš potrdilo, da si plačal. Potem sprintaš še prijavnico, jo izpolniš in pošlješ po pošti skupaj s potrdilom o plačilu in kopijo rodovnika na navedeni naslov. Septembra dobiš potrdilo o prijavi po pošti domov.
A gre tako? Plizz ???

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #127 : 06 Avgust 2010, 10:42:06
Ja Janusa je tako. :)

Janusa

• *
Odgovori #128 : 06 Avgust 2010, 10:54:32
Hvala :o

Lydia

• *
  • Tarin
Odgovori #129 : 12 Avgust 2010, 21:21:05
Jaz in mi vsi doma bi želeli v času evropske razstave psov pri nas doma gostiti razstavljalce in njihove pse. Če poznate koga, ki bi želel dneve razstave preživeti v bolj domačem okolju na odlični lokaciji z vsem konfortom in za sprejemljivo minimalno ceno mu/jim, prosim, posredujte moj email naslov, da se dogovorimo o podrobnostih. Imamo prstora za 6+6 ljudi v dveh hišah (Celje in Velenje). Za vse podrobnosti prosim, da se interesenti javijo na moj email: [email protected]. Hvala!

Lp

Lidija

MihaMiha

• *
Odgovori #130 : 16 Avgust 2010, 21:08:25
Jst sem mojga Corsa prijavu... :P :D Hehehe  :-[

Ivan Il teribile 1. Custodi Nos-> EU Dog Show Celje 2010->VP1, Europe Winner Male Puppy,BOB Puppy.
Sempeter,27.11.10; Excellent1, Winner Junior Male, Best Junior Of Breed, Best Of Breed;
International CACIB Ljubljana 16.1.11,SLO Junior Winner, Excellent1, Winner Junior Male.

ewchy

• *
Odgovori #131 : 17 Avgust 2010, 15:38:19
Pozna mogoče še kdo kakšen poceni hotel/motel ali karkoli za čas evropske razstave?

Lp, Eva

esta

• *
Odgovori #132 : 17 Avgust 2010, 18:53:22
Jaz in mi vsi doma bi želeli v času evropske razstave psov pri nas doma gostiti razstavljalce in njihove pse. Če poznate koga, ki bi želel dneve razstave preživeti v bolj domačem okolju na odlični lokaciji z vsem konfortom in za sprejemljivo minimalno ceno mu/jim, prosim, posredujte moj email naslov, da se dogovorimo o podrobnostih. Imamo prstora za 6+6 ljudi v dveh hišah (Celje in Velenje). Za vse podrobnosti prosim, da se interesenti javijo na moj email: [email protected]. Hvala!

Lp

Lidija

Dva posta gor imaš objavljeno eno ponudbo ;)

''In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.''

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #133 : 17 Avgust 2010, 20:03:01
Ravno danes me je klical en gospod iz Slovenskih Konjic, da so mu Slovaki odjavili cel hotel. Žal ne vem imena hotela, telefonska pa je 037575700.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #134 : 17 Avgust 2010, 20:13:19
Ravno danes me je klical en gospod iz Slovenskih Konjic, da so mu Slovaki odjavili cel hotel. Žal ne vem imena hotela, telefonska pa je 037575700.

Glede na številko je to hotel dravinja http://www.hotel-dravinja.com/?str=a0

ewchy

• *
Odgovori #135 : 18 Avgust 2010, 15:41:28
Hvala vsem za odgovore! Esta, ja saj sem videla tisti post, ampak je vedno fajn imeti še kaj na zalogi  ;).

LP, Eva

TYASHY

• *
Odgovori #136 : 19 Avgust 2010, 21:33:27
Kopiram iz druge teme.. =)
Torej, iščem prevoz, iz Lj, sem majhna, ne zasedem veliko prostora, pripravljena sem prispevati za bencin in po potrebi pomagati na sami razstavi... =)
Lp, Tjaša

Barchica

• *
Odgovori #137 : 30 Avgust 2010, 23:38:23
Kopiram iz druge teme.. =)
Torej, iščem prevoz, iz Lj, sem majhna, ne zasedem veliko prostora, pripravljena sem prispevati za bencin in po potrebi pomagati na sami razstavi... =)
Lp, Tjaša

Če si pa majhna te pa me vzamemo  :)

Medvedka

• *
Odgovori #138 : 31 Avgust 2010, 22:14:16
ali lahko kot gledalec na tako razstavo prideš s psom???

*sara*

• *
Odgovori #139 : 31 Avgust 2010, 22:16:07
Huh, po pravici ne vem zakaj bi rinil psa s sabo. Najbrš bo že tako in tako obupna gneča, tako da res ne vem, kako kvalitetno si boš lahko ogledovala sojenja, če boš imela s seboj še svojega psa  :-\

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Beka

• *
  • Herkules Slnko Zemplina
Odgovori #140 : 31 Avgust 2010, 22:20:46
Se strinjam. Sicer res lahko pripelješ svojega psa s sabo, ampak ti povem iz lastnih izkušenj, da če pes ni vajen gužve... jaz sem bila z mojim 1x in sem skoraj živčni zlom dobila, ker ne moreš nikamor prit, gužva za znoret, pes je živčen, non stop me je bilo strah, da ga bo kdo ugriznil... No, seveda, če je pes za v torbico, potem ni teh problemov. ;)

barbara10

• Vzreditelj
  • *
  • Moji musketirji in cebelice...
Odgovori #141 : 01 September 2010, 10:32:48
Jaz peljem na socializacijo (mnozica ljudi in mnozica psov) tudi mesance (s taksnimi in drugacnimi problemi) na pasje razstave, a vedno na odprte (npr. Trbovlje) - cez cas bi ze lahko sel na zaprte (zaprt prostor ala "Gospodarsko razstavisce" v Ljubljani ali "Celjski sejem" v Celju), a se stvari, ki jih je potrebno postimat, postima lahko na odprtih.

Barchica

• *
Odgovori #142 : 01 September 2010, 11:50:22
lp!

Tudi jaz bom peljala obe  :)Ena bo tekmovala druga bo spala  :D ...

lep pozdrav

deteljica

• Pravi Pesjanar
Odgovori #143 : 01 September 2010, 12:46:48
Huh, po pravici ne vem zakaj bi rinil psa s sabo. Najbrš bo že tako in tako obupna gneča, tako da res ne vem, kako kvalitetno si boš lahko ogledovala sojenja, če boš imela s seboj še svojega psa (če ne razstavljaš)  :-\
jaz sem pri tistih,ki imajo vedno radi pse sabo- celo, ko gremo v lunapark z otroki jih imam sabo. Ampak pasje razstave  pa sem ugotovila,da se res NE SPLAČa imet sabo psa  :-\.

-  Ker če imaš psa na vrvici ( ali več psov) si še bolj omejen pri rinjenju skozi množico, ob ringh itak ni prostora, ob stojnicah imaš polne roke,če hošeč kaj pregledat, prebrskat itd.
-  Poleg tega z razliko od razstavljavcev nimaš kletke oz prostora kamor bi psa lahko odložil.
-  Na razstave - žal še vedno pridejo tudi sumljivi razstavljavci z nesocializiranimi psi, nekateri kjub obilo kozmetike imajo gliste ( že videno v iztrebkih), dlaka od česanja in striženja so povsod, nekateri psi imajo kužen kašelj in kdo ve kaj še- v glavnem kar precej možnsti ,da tvoj pes kaj pobere, predvsem, če obredeš vse ringe.

Tako da kdor je od daleč in mora imet psa sabo ker nima druge možnosti- ok, pa še v tem primeru je za razmislit ali ne bi raje parkirali tako,da pes lahko počaka v (odptem) avtu, kdor ima psa za v torbico ok, opcijsko. Sicer pa s svojim psom na sprehod prej in kasneje na razstavo pa sam in "frej ,kot ptiček na vej".

Kdor rabi za socializacijo mu bolj priporočam agility tekme, rally obedience tekme, luringe, srečanja forumovcev, piknike pasem ipd in kakšno manjšo razstavo na odprtem pa seveda - tečaje v klubih  :P
Popolnoma dovolj gužve pa je tudi v mestnih parkih in po mestnih ulicah.

Heraklit: "Psi lajajo samo na tiste, ki jih ne poznajo!

*sara*

• *
Odgovori #144 : 01 September 2010, 12:53:25
Tudi jaz jo imam praktično povsod s sabo, ampak če že gre z mano na razstavo, na kateri se ne razstavlja, ima svoj prostor, box, kje kamor se tudi jaz dam, k kakšnim prijateljem, s sabo jo pa res ne bi vlekla po halah k ringom, ker je čisto premalo prostora in preveč psov/ljudi eden čez drugega, da bi sproščeno gledal kaj se v ringih dogaja

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

McKruster

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #145 : 01 September 2010, 14:31:11
Medvedka, če imam jaz prav v spominu, je tokrat izjemoma vstop psom, ki se ne razstavljajo prepovedan, zato ker se pričakuje prevelika gneča, ki zna postat neznosna, če se bodo gnetli še psi obiskovalcev.

Medvedka

• *
Odgovori #146 : 01 September 2010, 22:47:08
Hvala, McKruster ... to me je najbolj zanimalo ...  :) Moja je drugače posod z mano, gužva ni problem, jo zelo nerada puščam doma, če ni treba, ampak imate vsi prav ... tole verjetno res ne bi bil prijeten izlet zanjo  ;) hvala za odgovore!

Kolibri

• *
  • Seta del Oro: pametna lepota
Odgovori #147 : 01 September 2010, 22:55:49
McKruster - to pomeni, da če bo imel enega psa prijavljenega za četrtek, drugega za nedeljo - da bo moral en pes ves dan nekje čakati? V avtu? Verjetno je mišljeno, da psi obiskovalcev ne smejo priti na razstavišče?

Nasmehni se - nekdo te ima rad!
La vita e bella. Včasih si pes, včasih pa kandelaber.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience

Barchica

• *
Odgovori #148 : 02 September 2010, 08:49:06
Me gremo prvič in mi je kar malo žal ,da smo izbrale tko velko zadevo  :'(

Prvič tekomovati mislim  ,ajoj.. upam,da bo šlo ..

lp

McKruster

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #149 : 04 September 2010, 19:17:14
McKruster - to pomeni, da če bo imel enega psa prijavljenega za četrtek, drugega za nedeljo - da bo moral en pes ves dan nekje čakati? V avtu? Verjetno je mišljeno, da psi obiskovalcev ne smejo priti na razstavišče?

Ne, seveda ne, mislim da je bilo to mišljeno za pse obiskovalcev, ki so drugače na razstavah dobrodošli. Pa tudi tukaj pomoje če prideš v času prihajanja razstavljavcev najbrž ne bo težav  ;)