Jaz sem bila tokrat tudi navdušena nad organizacijo in vsem.
Bila sem sicer samo na specialki in brez kakršnihkoli pričakovanj, saj sem vedela,da bo konkurenca huda.
Ampak sta oba moja papillončka zmagala v svojih razredih, tako da Paco je dobil ZP1 v razredu najmlajših, Athos pa CAC v odprtih in sem res presrečna. Sta mi pa tokrat res oba odlično delala v ringu in sem prav ponosna na njiju.
Opise smo dobili, se je pa zgodilo, da je top papillona na, ki je na EDS dobil BOB, ta sodnik na specialki dal šele na 4. mesto. Tako da se dogajajo takšne razlike. Je pa res da je pri tej pasmi toliko različnih tipov, linij, da je na koncu tudi odvisno kakšen tip je sodniku všuč. Sem pa vseeno bila zadovoljna z ocenjevanjem, saj je ta dan BOB dobil tudi zelo lep samec.
Me pa nekaj zanima. Malo nazaj je bilo napisano, da če si na obeh razstavah osvojil CAC, da je priznan šampionat. Kaj pa če imaš že 3 CAC (2 iz CACIB razstav) in potem še zraven enega iz Evropske specialke, tudi velja ( ampak še ni preteklo 366 dni od prvega do zadnje evropske specialke)? Me zanima že je to z Evropsko kaj drugače,da ne bom še dodatnih nabirala.