Zbiranje kovancev

tita · 24013

Gargamel

• *
Odgovori #30 : 27 Junij 2006, 21:46:47
Če hočes jih lahko zadržiš do 2. zakljčune akcije in jih potem prineseš še več ;D....bo veeeeeelik kg na tehtnici pokazalo ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #31 : 27 Junij 2006, 21:48:26
Tudi sama sem bila tam, prispevala  tako nekaj cekinčke kot  na srečelovu. Jadranka in tako Tetičkova sta bile super, tudi vse ostalo, samo malo ljudi je pa res bilo. Rumba pa je prava carica, samo čohala bi se ;) ;D Drugače pa bravo pesjanarji, da toliko cekinčkov skupaj ste nabrali :) :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #32 : 27 Junij 2006, 22:19:03
Pesjanka je ves čas flirtala z vsemi....veš da je prevzela tudi mene ;D

Je malo po gospdarju ne :P ;D

Lp nina

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
Odgovori #33 : 28 Junij 2006, 00:16:02
Mene je pa "šiht" zmotil in sem kovance dala znanki, ki jih je prinesla. Je rekla, da jih je pustila kar tam, ker se ji je mudilo. Kdaj bo pa naslednja oddaja?
lp
T.

8)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #35 : 28 Junij 2006, 11:34:31
 :o :o "Moja" Rumba pozira z slavno osebo :o Tole bomo razvili in dali v okvir na steno :P

Lp nina

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #36 : 28 Junij 2006, 11:37:48
Hmmm ... imam sploh kaj še za povedat?

Bilo je fino, Spoznal sem Majo, ki me je vsem predstavljala kot da sem nevem kako pomemben človek :D V resnici pa ste pomembni vsi ki ste/smo prispevali, pa tudi če samo tistih par kovancev ki se nam nabirajo v avtu.
Rumba je seveda osvajala vse po vrsti, zanjo smo ljudje pač naprave za čohanje :D
Tisto z deklico in sendvičem pa je bila usodna kombinacija :D Saj ima rada oboje ... drugače pa je bila glede na vročino kar pridna.

Glede kilaže je nina že povedala ... tako da še enkrat bravo vsem ki ste v nedeljo prinesli svoj drobiž (sem komaj nesel škatlo v eni roki ;))

Kot je bilo omenjeno pa bodo pri DZZŽ-LJ akcijo podaljšali do septembra oz. konca leta, tako da kar začnite zbirati kovance  8)

Ima kdo idejo kaj naredimo z priznanjem?

Lp, Črt

Gargamel

• *
Odgovori #37 : 28 Junij 2006, 12:06:57
ninci: nekako je bilo mišljeno,da bi bili na sliki vsi trij, torj z Črtom vred, pa se je Črt nekako ponižno umaknil Rumbi, ki je seveda v trenutku prevzela spotlight :D 

Črt: pomembna osebost praviš? Jaz pravim, da ste vsi pomembni in okoli vsakega tak cirkus ponavadi zganjam ;D, verjetno je to moj način da pokažem kako hvaležna sem za ves trud...kako so hvaležni kosmatinci :) :) :) :)

Zahvalo pa kr v okvir hehe :D zraven Jadranke!

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #38 : 28 Junij 2006, 15:00:39
Ima kdo idejo kaj naredimo z priznanjem?

Jaz! Javijo naj se mi vsi, ki so na srečanju prispevali vrečke z drobižem ;)

Lp nina

Xena

• *
Odgovori #39 : 28 Junij 2006, 15:14:31
Gargamel,

odlične fotke in U IBR simpatični komentarji!! :o

lp, inšpektor Repka 8)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #40 : 28 Junij 2006, 16:50:09
Gargamel odlične fotke. Jaz sem na pesjanarsko srečanje pozabila prinesti vrečko drobiža, zato ga včeraj kar tja v KUD-a  prinesla, ker v vsakem primeru nameravala priti :)

Gargamel

• *
Odgovori #41 : 28 Junij 2006, 19:35:08
Zelo lepo, da ste pohvalili fotke, glede na to, da sem ukradla ta srednjeveški digitalen fotoaparat 1h prej iz službe...zadeva se je kar okrog rotirala kot tiste kocke (rubikove?), ki smo jih sestavljali ko smo blili majhni :D No lepo, da mi je uspelo vsaj nekaj skup spacat, predvsem skrivati računalnik pred direktorjem danes, da ni videl kako urejam fotke :P Razlog, zakaj je tako malo "notranjih" fotk pa lahko sklepate sami - vse rdeče, kot bi slikala na Marsu plus fotič ni toleriral nič gibanja!

Xena: tvoja pohvala me še posebej veseli, ker vem da si že profesionalka v foto biznisu hehe  ;D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #42 : 28 Junij 2006, 20:10:00
 ;D Sem gledala 24 ur in v pop in-u videla kako si se v ozadju "borila" z Rumbo na štriku ;D

Lp nina

_lily_

• *
Odgovori #43 : 28 Junij 2006, 20:25:31
pa Črta so tudi posneli ;D je že cela zvezda ;) (koliko minut slave je še ostalo? ;D )  (Rumbe pa jaz nisem videla ???)
pa pohvale vsem, ki so akcijo izpeljali ;) :D
povedali so tudi, da je nek anonimnež daroval pol miljona tolarjev (upam, da sem prav slišala) :o ;D

lp, Tina

Gargamel

• *
Odgovori #44 : 28 Junij 2006, 20:25:38
Sem ravnokar hotla pofirbcat, če je kdo gledal - smo bli luštni  ;D Tisti, ki ste zamudili pa morate zdaj kar do 00:30 bedet, da vidite ponovitev 24h hehe :P Kar se pa tiče navihane Rumbe - posneli so naju ravnokar takrat, ko se je pojavila deklica z snedvičom...sem kar poletela za njo :o No, pa je Črt dvakrat s prsti tlesknil pe je bila že nazaj, sedela, mahala z repkom in zgledala nedolžna hehe ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #45 : 28 Junij 2006, 20:31:37
pa Črta so tudi posneli ;D je že cela zvezda ;) (koliko minut slave je še ostalo? ;D )  (Rumbe pa jaz nisem videla ???)

Črta pa jaz nisem videla ::) Zgleda bom morala gledati ponovitev :P
Lp nina

Mašy

• *
Odgovori #46 : 28 Junij 2006, 21:02:58
Jutri zjutraj je tudi ponovitev - ob 6:55. :) Jaz bom takrat gledala, ker nekaj čez 7:00 itak že pridem s shujševalnega sprehoda s Tysem, prispevek pa naj bi bil bolj proti koncu, ane?

Lp

Gargamel

• *
Odgovori #47 : 28 Junij 2006, 21:05:43
proti koncu ja - zdnjih 5 min ;)

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #48 : 28 Junij 2006, 22:59:42

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #49 : 28 Junij 2006, 23:07:37
kanchy hvala za link :)

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #50 : 29 Junij 2006, 00:09:30
Sem se zdajle spomnil ... tisto glede darovanega pol miljona tolarjev, če me spomin ne vara je to nek podjetnik iz grosupelj ki je dobil od občine nagrado in jo je podaril DZZŽ-LJ ... svaka čast.

Drugače pa se res tudi mene vidi na posnetku  :-[ Pa je šel trak v nič :D
Rumbo pa se vidi mislim da 2x .. enkrat lepo pridna sedi mislim da ob Maji... enkrat pa jo vleče proti deklici :D

Lp, Črt

Xena

• *
Odgovori #51 : 29 Junij 2006, 07:43:07
Simpatičen članek o tej prireditvi je v današnjem DELU, stran 17. Barbara Hočevar, hvala! :)

lp, Katarina

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #52 : 29 Junij 2006, 08:26:20
jsz tudi nisem mogla pridet.....kje vam lahko odložim kovance...kako??

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #53 : 29 Junij 2006, 08:27:40
Sem se zdajle spomnil ... tisto glede darovanega pol miljona tolarjev, če me spomin ne vara je to nek podjetnik iz grosupelj ki je dobil od občine nagrado in jo je podaril DZZŽ-LJ ... svaka čast.

Drugače pa se res tudi mene vidi na posnetku  :-[ Pa je šel trak v nič :D
Rumbo pa se vidi mislim da 2x .. enkrat lepo pridna sedi mislim da ob Maji... enkrat pa jo vleče proti deklici :D

Lp, Črt

oo črt kje lahko vidmi posnetek???  ;D :D ;) :)

aha najdla

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

Gargamel

• *
Odgovori #54 : 29 Junij 2006, 08:43:06
mislim, da tale gospod, ki je daroval pol miljona  ni bil ne veterinar, ne podjetnik ampak zdravnik  ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #55 : 29 Junij 2006, 08:58:20
Na posnetku se vidi tudi Šapo in asko mislim, da. Šapo 100%.

Lp nina

Mašy

• *
Odgovori #56 : 29 Junij 2006, 12:02:24
jsz tudi nisem mogla pridet.....kje vam lahko odložim kovance...kako??

Tole je podobno vprašala že kanchy:
Joj, jaz pa nisem mogla priti  :( a kovance se vam lahko še kako dostavi?  :)

Odgovor pa je tukaj:
Če hočes jih lahko zadržiš do 2. zakljčune akcije in jih potem prineseš še več ;D....bo veeeeeelik kg na tehtnici pokazalo ;)

Tako da drugič samo malo bolj preberi pa boš vse našla. ;) :)

Sicer pa super posnetek! Sem gledala na TV-ju pa sem tako iskala Trigija, Rumbo in ostale, da sploh nisem poslušala. Tako, da sem še tega na netu gledala, da sem slišala kaj so sploh povedali! ;D

Gargamel

• *
Odgovori #57 : 29 Junij 2006, 18:21:12
Mašy, hvala za pojasnilo glede neoddanih kovancev ;) No vsi, ki niste uspeli oddati kovančke to lahko storite jeseni, ko bomo verjetno izvedli še eno podobno prireditev, če se jih pa resnično hočete čiprej znebit, bomo pa že uredili ;D

Drugače je bilo sprva kovančkov neuradno za 50.000 sit, potem pa je ta številka skokoma narasla na častitljivih 124.940 tolarjev! :o  - neuradno seveda ::) TOREJ, čaka vas še ena salva hvaljenja hehe: HVALA vsem, ki ste zbirali kovančke (tisti, ki ste jih že oddali in tudi tisti, ki jih še niste uspeli ;)), hvala fanastičnemu gospodu dr. Janezu Merviču, ki nas je z svojo nesebično gesto opomnil, da moramo tudi v najtežjih trenutkih verjeti, trdo delati in vrjeti v dobro, v ljudi, in v to da lahko nekaj spremenimo! Hvala Jadranki Juras in Alenki Tetičkovič; slednja nas je z recitiranjem Byronove pesmi pripravila do solz:

Napis na spomeniku novofundlandskega psa

Kadar se v prah povrne kak zemljan,
ne po zaslugah - le po rodu znan,
takrat na moč potrudi se kipar,
da slava mrtvega blesti se žar,
da sploh ne bereš v glosi slikoviti
kaj bil je - temveč - kaj bi moral biti.
A bedni pes, ta tvoj prijatelj vdani,
ki prvi te pričaka, prvi brani,
ki v tvojem srcu svoje ima srce,
ki srečen je, če zate v ogenj sme -
ta gre v pozabo, ker mu ne prizna
Bog duše, ki na svetu jo ima;
medtem ko človek, ta mrčes mrčesa,
lahko s kesanjem upa na nebesa.
O, človek, bedna, enodnevna muha,
ti hlapčevsko niče, ti cvet napuha!
Kdor te spozna, te s studom zapusti,
ti grudica izprijene prsti.
Prijateljstvo ti je le goljufija,
ljubezen - strast, smehljaj – hipokrizija.
Če na dve nogi vstala bi žival,
bi se lahko v dno duše sramoval! -
Kdor pred to žaro si postal - odidi!
ni vredna, da ti jo oko sploh vidi:
prijatelju v spomin ta grob stoji;
le enega sem imel - tu leži.

Hvala vsem obiskovalcem, hvala vsem, ki ste izkazali podporo: Repkovi, Pesjanarji, mojpes.net-ovci in še mnogi drugi!
H V A L A!!!!

Gargamel

• *
Odgovori #58 : 29 Junij 2006, 18:26:20
 Hvala tudi KUD-u za gostovanje! In nazadnje hvala tudi mladim pevkam pod vodstvom Ene Kobentar, ki je opravila izjemno nalogo, hvala tudi Klemnu in Simonu iz impro skupine Kivi Koktejl; oboji ste bili super, požrtvovalni in predvsem dobrodelni ;)

Gargamel

• *
Odgovori #59 : 29 Junij 2006, 18:33:38
Seveda tudi hvala tudi luštnemu POP-tvju in Barabari Hočevar! ;)

Zdaj pa mislim, da sem naštela prav vse...ali pač ::)