No, se tukaj.... mi pridemo v skoraj polni zasedbi. (tamala dva psa ostaneta doma - edino, ce se kdo ponudi za prevoz in varstvo male hiperaktivke

Mi namrec tudi tako malo prostora nimamo frej, da bi 6 kg psa notr stlacili

Leonora, Gabi... bi bilo pomoje dobro, da se zmenimo eno okvirno uro in nekje skupaj odrinemo,da priblizno enako prispemo na cilj, ker Atumu se bo srce paralo, ce bo moral cakati na Bibo in Brunota par ur

Ce pa niste ravno prehitri vozniki se pa ponudim tudi za voznjo za vami, ker Kranj ni ravno moja plus tocka.

Midva, ter njuf cez cel zadnji sedez... se ne da ravno divjati

Se rado zgodi, da kdaj kje zalutam... tako, ce me slucajno ne bo - je problem v tem. Hotela priti ampak se zgubila

Nekje v blizini sem sigurno

Drugace pa se opravicujem, ker nisem prebirala vseh stvari za nazaj .. zato me zanima, ce je kaj za placati za srecanje in kam se nakaze denar oz. ali se osebno prinese ali kako? Da me nakoncu pa birokracija ne zafrkne
Ceprav resno premisljujem, da bi bilo bolj pametno ostati doma. Ker mi kombinacija full ljudi, veliko psov ter predvsem palacinke v kombinaciji z mojim psom ne gre ravno skupaj

Pa na palacinke se gredo... ljudje so bolj problem. Ko enkrat zacnes cohati si pecen. Tako da obvescam vse... ne stegujte rok proti Atumu, ce nimate vsaj pol ure casa