5. PeSjanarsko srečanje

Sunshine_1 · 224043

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #240 : 10 Oktober 2006, 12:54:11
A tako, potem pa lahko pripeljem še mojo šestmesečno hčerko  ;) .

Tudi lahko ;D Bomo naredili igralni kotiček ;D

Lp nina

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
Odgovori #241 : 10 Oktober 2006, 13:28:55
Ti kar pripelji Kast, tudi šestmesečno. Mogoče znam pa tudi še previt dojenčka, he, he.....čeprav bom sama imela samo še pasje dojenčke, človeških pa ne več!

Moj tamal bo pa ziher zelo navdušen nad porivanjem vozička - tako da Leonora in Kast, ne delajta si skrbi, otrokom res ne bo dolgčas. Na moje roke pa lahko obe računata, samo če bom kaj na tleh, ne samo v zraku in za Brunotom.... Bi bilo pa res dobro vzet kakšen badminton, žogo in kaj podobnega s seboj....Ninci, a je tak teren?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #242 : 10 Oktober 2006, 13:44:45
Ninci, a je tak teren?

Raven travnat teren. Nekaj fotk si lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani: http://www.klub-vrpk.si/ kliknite na šolanje in fotografije 2005. Tako da bo prostor za badminton, nogomet, odbojko, med dvema ognjema... samo v tem primeru bo najbrž potrebno pse nekam pripet, ker se mi zdi, da bi se drugače oni tudi radi igrali ;D

Lp nina

p.s. ena lepa fotka je tudi če kliknete na kontakt

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #243 : 10 Oktober 2006, 17:09:16
Za tiste tamaučke bo pa Tiger primeren (če pribrca do Kranja >:D)...

Jaz pridem,za Rona še ne vem...še prej so 3-je tedni šole :'(.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #244 : 10 Oktober 2006, 20:41:51
NInci prostor izgleda čudovito  :o

TMT če sem pa js pršla čez Černevc pa še do Šenčurja bo pa še Tiger pribrcal do Kranja  ::) Sej ma skor po ravnem samo po glavni cesti do Kranja nej pazi - če pozna nej kakšno okoliško ubere ker glavna je katastrofa kar se prometa tiče. Sem večino po bankini vozila pa še to je smrtno nevarno ko ti kak tovornjak 2mm stran pelje  >:( >:(

Do srečanja sta pa samo še 2,5 tedna  ;D ;) Rona pa maš da s sabo prpeleš  ;)

Za varvanje otrok pa...če pride moja mami zraven bo še en par rok ki ni tako navdušen nad psi in ima raje otroke  ;) Pa mene baje ni več potrebno za rokco držat  :'( :'( ;D  :D

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #245 : 11 Oktober 2006, 00:22:21
No, se tukaj.... mi pridemo v skoraj polni zasedbi. (tamala dva psa ostaneta doma - edino, ce se kdo ponudi za prevoz in varstvo male hiperaktivke ;) :P Mi namrec tudi tako malo prostora nimamo frej, da bi 6 kg psa notr stlacili ;D

Leonora, Gabi... bi bilo pomoje dobro, da se zmenimo eno okvirno uro in nekje skupaj odrinemo,da priblizno enako prispemo na cilj, ker Atumu se bo srce paralo, ce bo moral cakati na Bibo in Brunota par ur  ;D  Ce pa niste ravno prehitri vozniki se pa ponudim tudi za voznjo za vami, ker Kranj ni ravno moja plus tocka.  ;) Midva, ter njuf cez cel zadnji sedez... se ne da ravno divjati :D  Se rado zgodi, da kdaj kje zalutam... tako, ce me slucajno ne bo - je problem v tem. Hotela priti ampak se zgubila  :D Nekje v blizini sem sigurno ;D

Drugace pa se opravicujem, ker nisem prebirala vseh stvari za nazaj  .. zato me zanima, ce je kaj za placati za srecanje in kam se nakaze denar oz. ali se osebno prinese ali kako? Da me nakoncu pa birokracija ne zafrkne  ;)

Ceprav resno premisljujem, da bi bilo bolj pametno ostati doma. Ker mi  kombinacija full ljudi, veliko psov ter predvsem palacinke v kombinaciji z mojim psom ne gre ravno skupaj ;D Pa na palacinke se gredo... ljudje so bolj problem. Ko enkrat zacnes cohati si pecen. Tako da obvescam vse... ne stegujte rok proti Atumu, ce nimate vsaj pol ure casa  ;)

leonora

• *
Odgovori #246 : 11 Oktober 2006, 07:45:33
Ni problema,se bomo slišali in odrinili skupaj.Brez hitre vožnje,je moj v službi.Mi bo takšno kazen napisal,da bom sesula družinski proračun.
Jaz se javim za čohljanje Atuma,sedaj je kar nekaj kandidatov za crkljanje hčerkice,tako da bom imela proste roke.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #247 : 11 Oktober 2006, 15:33:11
Hehe neyka...saj ne rečem...saj brcal je že daleč samo koliko bo pa kaj volje ::).Pa skrbi me,da potem ne bodo spet kakšne pesjanar avanturce ::).
Za Rona pa res ne vem...ker sploh več ne vem kako se bo obnašal :'(.Z okoliškimi psi se ful dobr razume,tam bo pa spet vsepovprek naskakoval >:( >:( >:(.

P.S:Če te je pa treba za rokco držat,ti bomo pa kakšnega bolj primernega našli >:D

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

valvasor

• *
Odgovori #248 : 12 Oktober 2006, 10:14:05

Ojla!

Ste tolk napisali, da ne grem vsega brat- bi pa prisla na to srecanje, ce mi poveste kdaj , kje in ce sem seveda dobrodosla????

Ker imamo mal pouzo z razstavami so sobote in nedelje fraj  :D :D

Cao-Slavi

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #249 : 12 Oktober 2006, 10:19:24
nedelja 29.10.2006 v Kranju. Zemljevid je priložen malo višje. Prav tako podatki glede prijav in plačila.

lorry

• Vzreditelj
  • *
  • imejte radi svoje žival'ce
Odgovori #250 : 12 Oktober 2006, 11:52:24
Oh, škoda, da bo v KR. Malo daleč se mi zdi za vožnjo s še ne 3mesečno psičko. Bom videla, če bom mojega nahecala, da naju pelje...pol lahko jaz zadaj poleg nje sedim. Ampak bova verjetno kar na 6. srečanje počakati...ne vem kako bi se obnesel ta piknik, s tako malo pipiko.  :P

Rinchy

• Moderator
Odgovori #251 : 12 Oktober 2006, 15:12:47
    Ojla!

Ste tolk napisali, da ne grem vsega brat- bi pa prisla na to srecanje, ce mi poveste kdaj , kje in ce sem seveda dobrodosla????

Ker imamo mal pouzo z razstavami so sobote in nedelje fraj  :D :D

Cao-Slavi
Seveda si dobrodošla!Pa čimveč dogic s sabo pripelji!  ;)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #252 : 12 Oktober 2006, 20:26:42
Še enkrat, da ne boste brali vse za nazaj, so Tule navodila kako do prostora in kako je z plačilom.

Dobrodošli ste vsi, z malimi, veliki, starimi, mladimi in pridnimi pesjani, to je edini pogoj ;)

Lp nina

Malko

• *
Odgovori #253 : 12 Oktober 2006, 23:46:13
Živjo vsem.
Mogoče pridem s tole zverinico v avatarju (seveda prej jurčka nakažem)
Pa s to kapco na psu.
Samo ne znam peči palačink (baje so zelo dobre s čokolado  ;D ) Stopiš čokolado in namažeš s tem palačinke  :P
HovHov Mal pravi, da so odlične  :P
Znam pa naredit odličen golaž v kotlu na ognju, kotel tudi imam, škoda da ne delamo golaža  :'( , sicer je pa premajhen kotel za nahranit vse :( celo vojsko lačnih pesjanskih ljubiteljev  ;D
Imam pa gorilnik in ponev za palačinke.
Lp  :-\

katya

• *
Odgovori #254 : 13 Oktober 2006, 09:43:07
No jaz sporočam(očitno je Marko pozabil), da nas na to srečanje ne bo, saj greva na morje. Sicer pa bo tako najboljše, da se nas ne naveličate preveč.  :P

Drugače se pa lep mejte in upam, da neboste imeli preveč hladno  :)

:)Tvoj ljubljenček je odsev tvoje osebnosti!!!

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #255 : 13 Oktober 2006, 09:45:06
No jaz sporočam(očitno je Marko pozabil), da nas na to srečanje ne bo, saj greva na morje. Sicer pa bo tako najboljše, da se nas ne naveličate preveč.  :P

Drugače se pa lep mejte in upam, da neboste imeli preveč hladno  :)

KDo bo pa zdaj toukec prinesel??  :o

Lp nina

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #256 : 13 Oktober 2006, 18:58:50
Malko,a hecaš?A res prideš?Noroooooooooooooooooo...pol pa nam manjkala 10000000000% :-[...

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #257 : 13 Oktober 2006, 20:29:24
T.M.T..Malko z Malom res ne sme manjkati, bomo proskrbel, da ne bo ;) ;D..Očitno , če Blond z Luno res pride bo to še obenem eno mini srečanje bratca in dveh sestric :o ;D ;D....lp

CowTarina

• *
Odgovori #258 : 13 Oktober 2006, 20:39:46
Hojla, a ena naspidirana pesjanka z dvema lenuhoma tud lahko pride?  :-[ Sej če bo Slavi prišla, bojo tko al tko njene dogice Cubina glavna tarča. Slavi, obljubim, da jo bom privezala, če jih bo preveč ganjala okrog  ;)

Seveda prinesem domačo marmelado pa tud čokolado s smetano lahko tam skuham, kot je že Malko omenil (njami). Maso za palačinke pa tudi prinesem, pa ponev. Gorilnika pa na žalost nimam.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #259 : 13 Oktober 2006, 20:48:53
CowTarina seveda, si dobrodošla :)..lp

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #260 : 13 Oktober 2006, 20:57:00
CowTarina do zdaj smo se še vedno zmenili kdaj bo kdo odpet, kdo se bo s kom igral itd. tako da sploh ne dvomim da bo tako tudi tokrat  :)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

CowTarina

• *
Odgovori #261 : 13 Oktober 2006, 22:04:01
o super, pol se pa vidimo!  :o

valvasor

• *
Odgovori #262 : 14 Oktober 2006, 11:45:50

Ojla!

Bom jaz tut pripeljala eno naspidiranko, da bo imela Kuba koga za ganjat  :D :D Zsa-Zsa namrec stalno najeda drugim doma, tako da je zadnji cas, da vidi kako zgleda, ce ti nekdo tezi  :o :o :o

Cao-Slavi

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #263 : 14 Oktober 2006, 16:17:19
   Ojla!

Bom jaz tut pripeljala eno naspidiranko, da bo imela Kuba koga za ganjat  :D :D Zsa-Zsa namrec stalno najeda drugim doma, tako da je zadnji cas, da vidi kako zgleda, ce ti nekdo tezi  :o :o :o

Cao-Slavi

O, a od Črta ljubica pride ;D potem moramo pa Rumbo doma pustit, da ne bo ljubosumja :P ;D
Lp nina

CowTarina

• *
Odgovori #264 : 14 Oktober 2006, 20:26:50
O slavi, super da obstaja še ena "malo" večja Cuba. Komaj čakam da jo spoznam!  :o

valvasor

• *
Odgovori #265 : 14 Oktober 2006, 21:57:09

No, saj tolk naspidirana pa tut ni  ;) ;) ;) Ce bi bla priblizno kot Kuba, bi bla pa to ze katastrofa  :D :D :D

Cao-Slavi

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #266 : 14 Oktober 2006, 22:03:32
Obljubim da bo Neon vztrajno poskušal "zletat" vse ND na srečanju  :D  ::) Doga lover uglavnem  :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #267 : 16 Oktober 2006, 11:26:15
Do sedaj potrjena prijava z plačilom:
petrca +1
Alba

Lp nina

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #268 : 16 Oktober 2006, 11:39:17
uuuu...kolk nas je  :D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #269 : 16 Oktober 2006, 11:41:39
uuuu...kolk nas je  :D

;D Sej tistih, ki že imajo številko računa za nakazilo je malo več, samo rabijo čas da pridejo do banke  ;D Tako, da pomoje nas bo na koncu spet lepo število, upam no :-\ Če ne ne bomo niti stroškov najema prostora pokrili ::)

Lp nina