5. PeSjanarsko srečanje

Sunshine_1 · 224092

kala,runo,bella

• *
Odgovori #480 : 28 Oktober 2006, 11:35:36
Aho!
Kako pa je s pijačo a prinesemo kaj ?
Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #481 : 28 Oktober 2006, 11:58:06
Ninci jaz imam kostanja 1 košaro...

...če ti kaj več pomeni:4kg

Smo se pa odločili da pridemo brez pesjanarja pa bomo malo več fotkali pa mrcvarili druge (sploh polarce pa njufke :-*)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Rinchy

• Moderator
Odgovori #482 : 28 Oktober 2006, 12:06:07
Jaz bom pa za Rinchy lazla :D če me ne bo stran nagnala  :P ;D
Ne bom,ne bom!  ;)
Tudi jaz ne poznam vseh,ampak se bomo na novo spoznali!  :)

lp

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

husky_girl

• *
Odgovori #483 : 28 Oktober 2006, 14:18:07
Ti šment :'(
Škoda,ker nisem vedela za srečanje.Drugače bi mideve s Sany rade prišle ???

Pa drugič ;D

Lepo se mejte ;D ;D ;D

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. (Josh Billings)

http://saniya.moj-album.com/

zoe

• Moderator
Odgovori #484 : 28 Oktober 2006, 14:20:21
Husky_girl, po mojem lahko s Sany še vedno prideta  ;)

Jaz sem v zadnjem hipu ostala brez prevoza, ker je Agnes zbolela  :'( ima kdo še frej plac zame in za Ginny - iz Ljubljane?

lp

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Rinchy

• Moderator
Odgovori #485 : 28 Oktober 2006, 14:35:51

Jaz sem v zadnjem hipu ostala brez prevoza, ker je Agnes zbolela  :'( ima kdo še frej plac zame in za Ginny - iz Ljubljane?

lp
Bomo te mi prišli iskat.Ob desetih bo uredu?  :)

lp

www.varstvopsov.si

zoe

• Moderator
Odgovori #486 : 28 Oktober 2006, 14:38:47
Ooo najlepši hvala  :-* :-*

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #487 : 28 Oktober 2006, 16:16:38
No ja, drugače tudi nam ne bi bilo problem, ker je čisto spotoma, da ne boste Rinchy delali ovinka iz Domžal. Mislim meni je vseeno - mi gremo dejansko mimo Zoe, tako da no problem :)

Rinchy

• Moderator
Odgovori #488 : 28 Oktober 2006, 16:20:55
Nam ni problem zavit še v Ljubljano,se nam nikamor ne mudi.Lahko pa gre s tabo,to naj pa sama pove   ;)

Mi imamo dobro kilo kostanja.Kako ugotoviš,če je kostanj še dober? Mi ga imamo namreč že 14 dni v kleti,pa ne vem ali je še dober ali ne  ???

lp

www.varstvopsov.si

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #489 : 28 Oktober 2006, 16:25:48
Nam ni problem zavit še v Ljubljano,se nam nikamor ne mudi.Lahko pa gre s tabo,to naj pa sama pove   ;)
Hehe, se sliši kot da se tepeva za Zoe.  ;D :o Saj sem rekla - nam ni problem. Sedaj pa kakor komu paše. ;)

Citiraj
Mi imamo dobro kilo kostanja.Kako ugotoviš,če je kostanj še dober? Mi ga imamo namreč že 14 dni v kleti,pa ne vem ali je še dober ali ne  ???
Meni se zdi, da to dejansko ugotoviš ko je pečen/kuhan. Za foro skuhaj eno pest kostanja in ga potem preglej pa boš videla. Običajno po tem času postane že črviv (če se ne motim).

zoe

• Moderator
Odgovori #490 : 28 Oktober 2006, 16:26:20
Hm... ne vem, če je obema vseeno, potem bi šla kar z Rinchy, ker smo že zmenjeni  :)

lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #491 : 28 Oktober 2006, 16:27:24
Rinchy naš je biu tudi 14dni v kleti...
Vsi tisti ki so mehki so zanič,vsi tisti ki imajo lukence so zanič...ostali so (preverjeno)-vsaj večina še čisto ok :).

Midva s Tigrom ravno nehala rezati,kokosove kocke se lepo hladijo,baterije za digitalca se polnijo,kartica prazna...komaj čakam jutri :)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #492 : 28 Oktober 2006, 16:29:15
Hm... ne vem, če je obema vseeno, potem bi šla kar z Rinchy, ker smo že zmenjeni  :)

Ok. :)

Če še kdo potrebuje prevoz iz Ljubljane (z manjšim kužkom) naj kar pove. Ker toliko prostora še imamo.   :)

TMT - daj prosiiiiim napiši recept za kokosove kocke!   :-[ :o Sem te že v eni temi (nekaj v zvezi z recepti) spraševala, pa ni bilo odgovora.  :(

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #493 : 28 Oktober 2006, 16:52:48
Ojla

Torej 4 kilograme kostanja prinese TMT... bo treba še malo nakupiti.
Nekaj ga prinese tudi Rinchy, kaj pa Rina?

Če ima kdo "toukeca" oz. domači jabolčni mošt, se priporočamo, drugače pa bova midva z nino večinoma kupila za piti.
Vode na poligonu res ni  :-\ Ampak kot rečeno je Sava in poizkusila bova tudi kako plastenko prinesti s sabo.

Kaj čem še reči... upam da lepo vreme in se vidimo jutri ;)

Lp, Črt

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #494 : 28 Oktober 2006, 17:37:43
Prinesem tudi jaz nekaj kostanja, malce čez eno kilco ga je in upam, da je še vredu....lp

Rinchy

• Moderator
Odgovori #495 : 28 Oktober 2006, 18:06:03
hm,kar nekaj kostanjev je mehkih  ??? Ali vseeno prinesem s sabo,pa bo kar bo  ;D ali pustim doma?

Za pecivo se bom pa še odločila,če ga bom spekla  ;)

www.varstvopsov.si

kala,runo,bella

• *
Odgovori #496 : 28 Oktober 2006, 18:16:32
Aho!
Pecivo je uspelo tako da prinesem čupavo katro in sadni kruh. Upam da vam bo okusno. ;)
Se vidimo
Lp
Ana

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #497 : 28 Oktober 2006, 18:19:43
Rinchy ti kar prinesi, sej , če kak kostanj ne bo ok bo pa v koš šel ;) ;D...lp

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #498 : 28 Oktober 2006, 18:45:54
Vode na poligonu res ni  :-\ Ampak kot rečeno je Sava in poizkusila bova tudi kako plastenko prinesti s sabo.
Črt - samo eno vprašanje, ker nimam trenutno svojega gorenjca pri sebi.
A je to vadbišče pri "Zarici" (emmm, to sem napisala tako kot sem svojega dragega razumela)? Ker če je to to, je potem Sava zraven baje ful onesnažena, ker je tam nekje čistilna naprava in se vse odplake v Savi do tam zbirajo in nato prefiltrirajo? Ker meni je tako moj razložil... Pa ne vem, če se gre za isto vadbišče, ni pa mojega zraven, da bi mu pokazala zemljevid.  :-\
V primeru da je, je potem Sava bojda tam preveč umazana in neprimerna za pitje kužkov. Mislim - to je vse na "baje" stil.

Mašy

• *
Odgovori #499 : 28 Oktober 2006, 19:21:37
Meni je žal, ampak me tokrat ne bo. Tisočaka pa kar imejte. Lahko ga prihranite pa mi naslednjič ne bo treba plačat ;D

Pa uživajte in veliko slikc! :P

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #500 : 28 Oktober 2006, 19:32:15
Aja pozabila dodati... Mi2 z Rino prideva tudi na predavanje!  :o Torej se vidimo že ob 11ih...

zoe

• Moderator
Odgovori #501 : 28 Oktober 2006, 20:14:47
Črt - samo eno vprašanje, ker nimam trenutno svojega gorenjca pri sebi.
A je to vadbišče pri "Zarici" (emmm, to sem napisala tako kot sem svojega dragega razumela)? Ker če je to to, je potem Sava zraven baje ful onesnažena, ker je tam nekje čistilna naprava in se vse odplake v Savi do tam zbirajo in nato prefiltrirajo? Ker meni je tako moj razložil... Pa ne vem, če se gre za isto vadbišče, ni pa mojega zraven, da bi mu pokazala zemljevid.  :-\
V primeru da je, je potem Sava bojda tam preveč umazana in neprimerna za pitje kužkov. Mislim - to je vse na "baje" stil.

Oj,

Črt ti žal ne bo mogel odgovoriti, ker je trenutno brez interneta.

Rinchy

• Moderator
Odgovori #502 : 28 Oktober 2006, 20:24:43
Takrat ko smo imeli srečanje tam, noben ni omenil,da je voda kaj onesnažena.Psi so skakali notri,jo pili pa ni bilo nobenih problemov.

lp

www.varstvopsov.si

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #503 : 28 Oktober 2006, 21:16:17
Takrat ko smo imeli srečanje tam, noben ni omenil,da je voda kaj onesnažena.Psi so skakali notri,jo pili pa ni bilo nobenih problemov.

Ok hvala. Saj sem rekla... vse je samo na "baje", ker se nekako z mojim nisva uspela uskladiti za katero lokacijo gre. Sedaj pa ga žal ni tukaj, da bi mu pokazala zemljevid.

LP,
M

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #504 : 29 Oktober 2006, 06:10:12
Komaj čakam danes  :o :o :o Baterije se polnijo, dobrote pečejo, Živa je že v pričakovanju da bo spoznala vaše pesjanarje, jaz pa tudi komaj čakam da vas spoznam...

Se vidimo.  ;)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #505 : 29 Oktober 2006, 08:47:10
Waaa,a je v Kranju tudi taka megla?Tukaj bi jo lahko rezal...

Aja Črt,če te okoli 11h kliče kakšno izgubljeno dete je to Tiger,ki  se je zgubil sredi Kranja ;) :-[.Sicer ima 2 zemljevida in 3 navodila pa vseeno,hehe.

Se vidimo :o!

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #506 : 29 Oktober 2006, 09:18:19
Ojla

Torej 4 kilograme kostanja prinese TMT... bo treba še malo nakupiti.
Nekaj ga prinese tudi Rinchy, kaj pa Rina?

Mah, našega so črvi pojedli. 8) Da bi šli pa novo rundo nabrat pa ni bilo prilike...

Los je car!

zoe

• Moderator
Odgovori #507 : 29 Oktober 2006, 09:28:02
Jaz sem pa že eno uro preveč pokonci, ker sem pozabila, da se ura prestavi... dobro, da me je oči spomnil, drugače bi verjetno z Ginny čakali na Rinchy in se jezili zakaj zamujajo  ;D ;D

lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #508 : 29 Oktober 2006, 09:48:46
Khm :-\...a še kje drugje dežuje :o?

jenny3

• *
Odgovori #509 : 29 Oktober 2006, 13:46:12
no v Kranju je pa sonček :D
upam da uživate-naslednič pa tudi jaz pridem(pa tako blizu sem... :( ;))

P.S-pa ogromno slikic hočem ::) ;D