Evo pa se končno oglašamo tudi mi (selitev pač prinese s sabo to, da si tudi odklopljen od interneta

)
Najprej hvala vsem, ki ste se srečanja udeležili, tokrat v še večjem številu, psi so se z eno izjemo lepo obnašali, ni bilo renčanja, pretepov, naskakovanja, skratka vse pohvale našim pesjanom in vam kot lastnikom seveda.
Hvala:
- klubu in Julki ki je zrihtala prostor
- Andreju za predavanje, upamo da bomo kaj podobnega lahko organizirali čim prej, mogoče z malo drugačno tematiko, ki bo prav tako zanimiva za vse lastnike psov.
- Albi, Satin, Cowtarini, Črtu, Lari za peko palačink bile so odlične

- Tjaši in Klemnu, ker sta že doma narezala ves kostanj
- vsem za vse dobrote, ki ste jih prinesli s sabo, marmelade, peciva, piškote, kostanj, toukec (ja Marko imeli smo ga

)...
- in posebno hvala Leonori za prinešeno kavico, ker bi "kafetarce" brez nje kar pobralo

mi na to res nismo mislili, obljubimo da prihodnjič bomo.
Kdaj bo naslednje PeSjanarsko srečanje... zaradi osebnih razlogov organizacija iz najine strani ne bo mogoča vsaj do junija (ob zaključku šolskega leta... tako kot lani ko bo čas za čevapčiče, pleskavice in solatke ...

)
Zdaj moramo pa samo še vržt skupaj koliko ste nakazali in koliko smo porabili, sem 100%, da je nekaj ostalo da naredimo iz tega še nekaj dobrega za kakšno zapuščeno dušo.
Še ... glede kašlja je tudi pri nas vse ok, sicer ne vem točno koliko ampak najbrž ima ta zadeva tudi neko inkubacijsko dobo, torej se ne pokaže iz danes na jutri ampak recimo v cca. 14ih dneh

, točno koliko pa v temi o kašlju ko preverim.
Lp nina