Hja, no, saj teorija je veliko, ampak moras se zavedat, da je VEDNO lazje govoriti/brati, kot delati. Sama sem vedela zelo veliko o pekincanih in o n. bokserjih, preden sta prisla v moj dom. Pa je cisto drugace

Tamali je cisto bolj priden, kot sem pricakovala. Pravi angel. Tavecja je pa zelo tezavna, tezak karakter - spet kontra pricakovanj. In sem imela dosti problemov z njo - no, se zdaj jih imam, ampak se popravljamo
Kje dobis prakso? Tukaj gor se sigurno najde kdo, ki bi ti pustil delat druzbo svojemu kosmatincu cel dan - ce si blizu mene lahko prides k meni

Jaz sem imela prakso vsak drugi dan pri dedku in babici. Kaksna prijateljica je imela psa in sem se veliko druzila z psom. Zdaj nazadnje, preden sem kupila bokserko, sem nasla ene par iz blizine, ki imajo bokserje in se druzila, peljala na sprehod, psa spoznala. Drugace pa se grem stavit, da je dosti vzrediteljev, ki bi ti pustili preziveti dan z njihovimi psmi in njimi- kar bi ti olajsalo zadevo, saj bi jih lahko vprasala VSE, kar se ne ves, lahko bi ti povedal, ce si pripravljena ipd.
Saj sem bila sama cisto ista, kot avtorica

preden sem imela svojega psa. Ni mi zal, ne za enega, ne za drugega. Ampak sem bila veliko vec prikrajsana, kot pa recimo sovrstnice. In dan danes povem, naj se strinjajo vsi clani druzine, naj psa sprejmejo vsi, njegove dobre lastnosti, prav tako slabe (vsaka slaba prinese ogromno smeha - poleg sekundne jeze heheheheh).
Punce, mlade ste. Za psa imate se cas. Ne kupujte nespametno. Pa ne mislim s tem cisto nic slabega, v bistvu je nekaj najlepsega, ko prides domov in te pozdravi pes z brezpogojno ljubeznijo. Pravi srcki so. Oni dajejo brezpogojno ljubezen, dajte se vi zivali to - vsi. Pes bo cutil, ce ne bo zazeljen