Loto!!

jenny3 · 15426

jenny3

• *
Odgovori #30 : 13 Julij 2006, 16:32:07
Je res, da potem vsako leto daš določeno vsoto državi(provizija, al nekaj tazga... :-[

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #31 : 13 Julij 2006, 19:27:34
Sedmica je rezervirana za nas :) ;D ..Za v nedeljo(9.7.) sem jaz pisala loto in, če bi namesto številke 10 napisala 12 bi dobili sedmico >:( ..

Lp

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #32 : 13 Julij 2006, 20:27:57
Sedmica je rezervirana za nas :) ;D ..Za v nedeljo(9.7.) sem jaz pisala loto in, če bi namesto številke 10 napisala 12 bi dobili sedmico >:( ..

Lp

Torej imate šestico??

Lp nina

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #33 : 13 Julij 2006, 20:33:03
Torej imate šestico??

Lp nina

Nimamo, nimamo..Sem prej spustila še eno številko(sem gledala iz loto listka).. :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Se opravičujem :-[

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #34 : 13 Julij 2006, 21:05:04
potem pa le hitro petico vnovčit :D

Lp, Črt

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #35 : 14 Julij 2006, 08:12:03
No no naslednja sedmica je vaša ampak tale je tako rekoč v najinih rokah in tačkah :P ;D ;) Lars mi je že pokazal kako hišo hoče in katera soba v njej bo čisto njegova! ;D :D Zdaj že vsi razmišljamo kaj bi s tem denrjem naredili in gradimo gradove v oblakih, potem pa bo sedmica odletela in se bomo veselo ampak s kančkom žalosti smejali ... ;D :D
Ampka mislim da bo tale državi ostala sej veste je treba predsedovanje Slovenije EU plačati. :o :P

S1b

• *
Odgovori #36 : 14 Julij 2006, 16:40:01
Je res, da potem vsako leto daš določeno vsoto državi(provizija, al nekaj tazga... :-[

državi daš 15 % celotnega dobitka, ki ga dobiš pri lotu.. No mi vsi sanjamo in upamo, delamo zadnje dni bolj leno, ker mamo v mislih loto hehe :) samo to ne bo tako lahko, ker kombinacij je ogromno pa tudi loto se mi zdi malo sumljiv... od očita bratranec je zadel sedmico na lotu par let nazaj pa jih bilo toliko, da je na koncu dobil samo 80 000 € . Pa čudno se mi zdi, da ni nobene kombinacije, ki bi bila dobitna do zdaj... Baje je bilo 1:3 možnosti da nekdo zadane sedmico v zadnjih treh krogih... Mogoče imajo kakšno finto, da vlečejo kombinacije dlje in dlje dokler ne dobijo dovolj keša... Lahko da imajo nekatere žogice namagnetene ali pa je razlika v teži oz. materialu pa tako naštimajo da ni zmagovalne kombinacije...

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

Sunshine_1

• *
Odgovori #37 : 14 Julij 2006, 18:02:45
Če jaz zadanem... Nekaj milionov v zavetišča, kupim hišo v franciji, angliji in škotski, se preselim v ZDA in tam ostanem... Čez nekaj let pridem nazaj z aussijko ter se odpravim živet v Francijo. In aja, potujem po Evropi. Hehe, sanjati ni nikoli greh...  ::)

Lp

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
Odgovori #38 : 14 Julij 2006, 20:51:20
v tujini (Italija , Avstrija) se bolj splača igrati loto! Tam pa so cifre vedno zelo velike. Ne vem koliko vendar bom se pozanimala, vem da je v primerjavi s slovenijo mnogo več.

Res je.  :(

Jaz sem običajno igrala loto v Angliji, ker tam so res bili vrtoglavi zneski, pa nisem imela sreče... :'(

Če pa bi slučajno dobila na lotu pa eeeh častim ves forum :D pol pa dalje...

Oh, kako velikodušno.  :-*

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #39 : 15 Julij 2006, 07:40:53
Oh jaz že imam načrte:

Jz kupim v Ljubljani bajto za 98.000.000  :D Imam že ogledano.  8)
30.000.000 gre v dobrodelne namene
30.000.000 gre v zavetišča
Pol pa potujem
Velik vložim v firme  8) (mami je dala idejo - jaz bi itak kam drugam dala)  ::) ::)
Kupimo 3 avtomobile
Indiju naredim zraven naše velike bajte en ogrooooooomni boks  ;) z lastno posteljo in hladilnikom hahahahahah  8)
Pol grem pa v Avstralijo  ::) z Indijem  8) zraven pa povabim še Tjašo in Rona  ;D pa še če kdo hoče it, nej se najavi - jaz plačam (če zadanem)  ;D ;D

Pol pa verjetn nč ne ostane .. hahah  :-\ - itak ne bom zadela  >:( :'(

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
Odgovori #40 : 15 Julij 2006, 09:18:11
Uf pri meni bi šlo pa čisto drugače... No ja povem ko zadanem  ;)
lp
T.

8)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #41 : 15 Julij 2006, 10:06:45
1/4 od tega je hec LoL  8) :P

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #42 : 15 Julij 2006, 15:47:31
Nastya,najlepša hvala za tole povabilo.Veš da grem 10000000000000000000% takoj s tabo.Ravno prejle sem sanjarila kako bo tam dol...no ja,saj grem enkrat dol tudi,če ne zadanem :D.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #43 : 15 Julij 2006, 16:20:25
Nastya,najlepša hvala za tole povabilo.Veš da grem 10000000000000000000% takoj s tabo.Ravno prejle sem sanjarila kako bo tam dol...no ja,saj grem enkrat dol tudi,če ne zadanem :D.

Tjaša preberi zadnje prispevke v temi CC od Satin ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #44 : 19 Julij 2006, 18:51:31
Dajmo kdo jo ima ??? Vemo da je v Ribnici, Mariboru in Murski soboti. Upam, da so jo dobili kakšni revčki, ki si bodo z njo polepšali življenje in jo znali prav porabit.

Lp nina

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
Odgovori #45 : 19 Julij 2006, 19:01:10
Dajmo kdo jo ima ??? Vemo da je v Ribnici, Mariboru in Murski soboti. Upam, da so jo dobili kakšni revčki, ki si bodo z njo polepšali življenje in jo znali prav porabit.

Lp nina

Na žalsot sem jaz pozabila vplačati...  :( Šmrk, šmrk.  :'(

maja01

• zverinica ;-)
  • Pesjanar
Odgovori #46 : 19 Julij 2006, 19:33:25
Dajmo kdo jo ima ??? Vemo da je v Ribnici
Ziher Deso, pa zdaj z Lucho ze frcita v Juzno Ameriko...  ;D

-- You become responsible, forever, for what you have tamed. --

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #47 : 19 Julij 2006, 19:52:37
Ziher Deso, pa zdaj z Lucho ze frcita v Juzno Ameriko...  ;D

;D ;D Mogoče, mogoče.

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #48 : 19 Julij 2006, 20:13:26
Ah, jaz sem pozabila vpisati. Pa sem čutila, da je moj srečni dan...  ::) Je pa moj dragi prvič v življenju nekaj zadel - sicer zgolj petico, ampak "bolje išta nego ništa"  ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #49 : 19 Julij 2006, 21:42:30
Naši pa danes niso vplačali,ker je bilo preveč gužve...mislim,halo ::).

Če je kak bogataš dobil moja parcela v Avstraliji še vedno čaka ;) 8).Ninci hvala da si me poslala k CC-jem :-*.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #50 : 19 Julij 2006, 22:04:45
No nažalost Andreja ni vplačala na pravem mestu, tak da bo Lars bolj ali manj potoval po Sloveniji to leto, kaj nam pa naslednje prinese bomo pa še počakali in se pustili prijetno presenetiti :P ;D :D No sanje so ostale sanje, zaenkrat še nedosanjane ampak kot pravijo modreci upanje umre zadnje, tako da ni vrag da enkrat tudi mi ne pridemo na vrsto ;) mogoče že naslednjo rundo ;) :P :D :o ;D