Ana - živčki delajo sto na uro, non stop neki migamo, ker sploh ne moremo biti na miru

Včeraj ponoči sploh nisem mogla spati in sem šla kar imena pisat, da sem se malo pomirila

Pa tudi Darmo malo dajejo, Claudija pa že ve kaj jo čaka, ker je že izkušena mamica in večino časa kar prespi.
Jogi, ki ga je Darma dobila od soseda pa je že kar konkretno načet in smo ga morali že okrog obrniti. Jaz ji pustim, da koplje, ker se tako pripravlja. Ko bodo mladički ga tako ne bomo več rabili. Sicer sta pa zelo veliko tudi z nami v stanovanju, da jih malo razvajamo.
Ines Shocked kar dve Shocked Shocked Tebi pa ne bo zmanjkalo dela naslednja dva meseca Wink Upam, da je Jašoda pridna, če ne se ti bo zmešalo v riti Roll Eyes
Kdo sta pa srečna očeta?
Lp nina
Tole si pa ful fajn napisala

Jašoda je res pridna, saj sva v MB s Črtom govorila, da je ona v nasprotju z vajino hčerkico najbolj srečna, kadar lahko leži v posteljici. Samo da nima praznega želodčka, mokre ritke in da lahko gleda svoje igračke. Kako dodatno mečkanje ji gre kmalu na živce. Ampak se pa bojim, da bo potem s plazenjem preveč gangstrska. Na srečo Dejan še ni izkoristil dopusta in ga bo sedaj, brez njega pa res ne bi šlo

Kombinacije pa so:
Boss From long neck:
Claudia From long neck:
In
Apiss de la Benjamine:
Darma From long neck:
Pri izbiri samcov smo upoštevali mnenja g. Plestenjaka in g. Šinka in smo zelo zadovoljni z obema kombinacijama. Upam, da bodo moje besede potrjene. Sicer pa, samo da bodo mame in mladički zdravi.