Nemške doge iz Zagorske doline

Gost · 199787

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #390 : 08 November 2007, 14:04:48
kera lepa fotka....bi jo kr k seb stisnla pa polupčkala :) :)

love animals

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #391 : 08 November 2007, 14:19:16
Ana, ja kje si pa ti doma?  :o :P

Jašoda je pa čisto prava za vaju, ne?  :D

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #392 : 08 November 2007, 15:16:50
Aho!

Andreja čist komot lahk rečem da je moj drugi dom v Zagorju en čas pri Jeleni ( corky) en čas pa pri Ines  :D, čeprav se me bodo kmal naveličal pa me ven vrgl  :D

p.s. Jašoda je pa en tak srčkan otročiček pa full je že zrasla  :-*
Lp
Ana

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #393 : 08 November 2007, 18:41:35

Neyka - no super, potem tudi ta varianta odpade  :( Na srečo imajo Claudiini mladički veliko beline, Darmnini sicer malo manj. Moram pa še primerjat med obeme legloma, ker bodo potem itak skupaj. Saj po glavi jih pa ne bi farbala, pa tudi kje drugje po telesu ne. Mislila sem samo po nohtih, ki  so roževinasti in jim ne bi nič škodilo praktično. Nekaj si bo že treba izmislit. Vsaj do tetoviranja moramo zdržati  :)

Lp, Ines!

Lah za nohte ostane na dlaki. SIcer naši so meli ful puha, doge majo mal manj ampak dlaka je dlaka, do kože povpršen nanos bolj težko pride ;)

Prej sem pozabla nekje sem videla je nekdo za n predlagal Neon....prosim NE  >:D

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #394 : 08 November 2007, 22:37:11
Rashy saj ti že veš, da Jaši rada kar spančka. Še takrat ko pridejo obiski samo zanjo, bi ona to najraje kar prespala  ::) ::)

Andreja res je prava za naju. Pa še sprehode obožuje, tako da bodo čez par let naši kosmatinci veliko na sprehodu  :) :)

Ana ne bi nobenega ven vrgli. Tebe pa še najmanj  :P :

Neyka ne bo noben Neon  :o  Brez skrbi :-* Sem se jaz tudi na tvojega lepotca spomnila. ;)

Sicer pa so mladički in mame o.k. Na teži lepo pridobivajo, požeruščki so tapravi in mamice jih zadovoljno futrajo  ;D ;D Kakšne dva tri tedne bo še mirno, potem pa se bo akcija začela.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

orange

• Gost
Odgovori #395 : 08 November 2007, 23:06:38
sem vesela da so vsi vredu... zdaj pa mislim da kar vsi pričakujemo kar največ slikic  ;D

:-* :-* :-*

LP, Lucija

m_tejch

• *
Odgovori #396 : 09 November 2007, 10:56:04
sicer malo pozno, ampak čestitke za oba legla :)

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #397 : 09 November 2007, 11:40:50
Mateja hvala. Na žalost pa je ponoči umrl en Claudiin samček. Najprej smo mislili, da ga je poležala, vendar je bolj verjetno, da mu je voda zalila pljučka, ko se je skotil, ker mu je Claudija prehitro pregriznila popkovino, ko je bil še v ovoju. Malo smo jokali, hudo nam je še vedno, vendar gremo naprej ... ni druge.

Upam, da mi  bo v kratkem uspelo narediti kaj lepih novih slik. Trenutno imamo ogromno dela.

orange

• Gost
Odgovori #398 : 09 November 2007, 12:47:05
Ines sožalje za malčka  :'(
upam da bodo vsi ostali zdravi in živahni kužki.. pa tudi Darma in Claudia.  glede dela ti pa vrjamem, si ne morem predstavljati kako je če imaš doma toliko psov  ;D
in kako je ponoči?? mene bi ful skrbelo in pomoje nebi mogla spat..  :D

:-* :-* :-* za vaše kosmatince in komaj čakam na slikce  ;D

LP, Lucija

kala,runo,bella

• *
Odgovori #399 : 09 November 2007, 12:49:17
Aho!

Ines sožalje za malčka, te čist razumem kako je ko zgubiš enga takega malega črvička  :-*

:-* :-* ostale malčke

Lp
Ana

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #400 : 09 November 2007, 13:03:53
INES sozalje  :'( :'(

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #401 : 09 November 2007, 13:10:53
Ines, sozalje  :'( :'(

Upam, da bodo ostali zdravi in lepo napredovali... joj, to bo se veselo pri vas cez par tednov  ;) :-* :-* :-*

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #402 : 09 November 2007, 20:28:55
Ponoči je pri malih Dejan, če je treba ga zamenjam. Punčka spi, tako da se potem nekako zorganizirama, da je pošteno za oba.

Ana - takšno je življenje. Še pred kratkim sem jaz tolažila tebe, sedaj pa ti mene. In to za isto situacijo.

Jaz verjamem, da umre samo telo, duša pa se reinkernira. Zato ne smemo na smrt gledati negativno, vendar jo je treba sprejeti za nov začetek.

Smo pa končno dali naše tamalčke in mami tudi na našo spletno stran, tako da Vas vabim, da si ogledate nekaj slik http://www.nemskedoge.net/mladicix.shtml

Obljubim, da Vas bom redno obveščala, ko bomo dodali nove.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #403 : 09 November 2007, 21:52:36
Aho!

Ja Ines imaš prav samo ti si mene osebno jaz pa te žal ne morem  :(
Upam pa da mi uspe vas pridit kaj pogledat  ;)

Pa Darma se na eni slikci tako ponosno drži  :-*

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #404 : 09 November 2007, 22:10:28
to pa so ene male kepice... takoooo so lušne na slikcah  ;D upam da jih bo čim več  ;D  pa spletna stran je tud dobra

LP, Lucija

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #405 : 10 November 2007, 11:09:07
Rada bi samo opozorila, da sem spet izvedela za en primer kužnega kašlja v Zasavju, zato pazite svoje pse. Če pa Vaš kuža že ima kakšne simptome pa čimprej k veterinarju po antibiotike, da se ne razvije pljučnica, ki je lahko usodna, če pravočasno ne zdravite.

Tule pa je tudi več opisa o kužnem kašlju: http://www.pesjanar.si/index.php/2007/503

Lp, Ines!

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #406 : 10 November 2007, 12:42:57
INES da ni kaksen kuza iz nasega KDja? Zadnjic je en ovcar prav grdo kasljal..  ::)

Pa hvala za opozorilo!

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #407 : 10 November 2007, 12:50:24
Saj je bilo že avgusta nekaj težav. Treba je samo opozoriti lastnike, da morajo čuvat. Marsikdo pač to ignorira. Pa cepljenja so tudi pomembna, čeprav na žalost niso obvezna (kljub očitnim  epidemijam)  in po mojih lanskih izkušnjah včasih tudi ne pomagajo. To leto imamo mi srečo, vendar trkam na les. Nikoli ne veš.

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #408 : 11 November 2007, 17:22:04
INES da ni kaksen kuza iz nasega KDja? Zadnjic je en ovcar prav grdo kasljal..  ::)

Pa hvala za opozorilo!

Je čisto verjetno, ker je ta kuža tudi član in obiskuje tečaj.

Sicer pa nove slike:

Darmini "otroci"

Lubčka :)

Lp, Ines!

rapgirl

• *
Odgovori #409 : 11 November 2007, 17:28:21
Hej!

Opazila sem, da so eni od vajinih psic preklicali rodovnik. To piše v novem kinologu. Pa me zanima v kakšnem primeru prekličejo rodovnik? Če pes umre ali še je še kaj drugega lahko? Drugač imata pa ful dobre pse! Meni so ful zanimive harlekin doge!

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #410 : 11 November 2007, 19:02:34
Hej!

Opazila sem, da so eni od vajinih psic preklicali rodovnik. To piše v novem kinologu. Pa me zanima v kakšnem primeru prekličejo rodovnik? Če pes umre ali še je še kaj drugega lahko? Drugač imata pa ful dobre pse! Meni so ful zanimive harlekin doge!

V kinologu je objavljen preklic rodovnika zato, ker smo  izgubili rodovnik od IndraDyumne From long neck  in morajo v Kinologu to objaviti preden izdajo novega v slučaju, če ga je kdo našel.

Hvala za pohvale. Tudi meni so všeč  ;D

Lp, Ines!

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #411 : 12 November 2007, 14:53:37
Pa še Indra (polsestrica) in Hena (polteta) N-jekov na včerajšnjem sprehodu  ;)

Lp, ines!

orange

• Gost
Odgovori #412 : 14 November 2007, 21:52:04
Oj!
Kako so malčki in mamice, ter seveda, kako se držite vi? A bo tudi kakšna slikica??

LP, Lucija

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #413 : 15 November 2007, 10:23:39
Oj!
Kako so malčki in mamice, ter seveda, kako se držite vi? A bo tudi kakšna slikica??

LP, Lucija

Mi smo kar fajn. Skoz nekaj migamo :) Sem mal deloholika tako da mi to kar paše. Mali so tudi fajni. Cukri ta pravi, se jih kar ne morem nagledat. Darma in Claudia se počutijo fajn, vse ostale so pa tudi pridne in zelo potrpežljive. Slikce se morajo naložit, potem pa vam jih pokažem.

Dina

• *
Odgovori #414 : 15 November 2007, 10:29:13
JJJJJJjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa, daj no hitr slikce :D

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #415 : 15 November 2007, 10:58:37
Darmini mladički so že shodili   ;D ;D. Sem zdajle prvič opazla. Včeraj še niso, zjutraj pa so zizali in spali, tko da nisem mogla videt

Dina

• *
Odgovori #416 : 15 November 2007, 11:06:27
Hej, Ines, a si ti kdaj kaj ljudi sposodiš, da pelješ tole celo hordo na sprehod ;D A je Hena iz vajinega legla? A to mata na novo? Nazadne, k sem gledala vajino stran sta imela še 5 dogic :)

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #417 : 15 November 2007, 12:31:29
Hej, Ines, a si ti kdaj kaj ljudi sposodiš, da pelješ tole celo hordo na sprehod ;D A je Hena iz vajinega legla? A to mata na novo? Nazadne, k sem gledala vajino stran sta imela še 5 dogic :)

Včasih res pomaga Corky (jelena), pa včasih tudi Ana če pride k nam. Vsak dan jih Dejan vse skupaj pelje na društvo, da se zlaufajo. Potem pa jaz čez dan še peljem vsako mal na plaz al pa kam dlje, vendar največ dve skupaj. Odvisno od časa. Pa veliko laufajo okrog hiše. Tako da dolgčas jim ni.

Henno pa imamo sedaj kakšne tri mesece. Je pa iz H legla From long neck, ki si ga lahko ogledaš tule: http://www.doggedog.net/legloh.shtml

Dina

• *
Odgovori #418 : 15 November 2007, 12:42:02
A več kot dve pa ne gre :D kaj pa če bi jih rečmo privezala kot kakšne huskye na uno vprego namesto sank bi pa ti tam na koncu držala :P ;) Kako to, da ste vzeli še eno dogico? A boste iz teh dveh legel, ki jih imate tudi kakšno obdržali?

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #419 : 15 November 2007, 13:08:47
A več kot dve pa ne gre :D kaj pa če bi jih rečmo privezala kot kakšne huskye na uno vprego namesto sank bi pa ti tam na koncu držala :P ;) Kako to, da ste vzeli še eno dogico? A boste iz teh dveh legel, ki jih imate tudi kakšno obdržali?

Dejan si upa vzet tri. Jaz pa samo dve. Vzamem jih toliko, da jih lahko kontroliram. Zihr je zihr. Pa kako naj pobiram kakce npr. s tremi dogami na povodcu  :P :P Pa kardel pa te fore.

Vzel smo jo, ker nam je bila ful všeč. Ampak to je pa sedaj maksimum. Od mladičkov pa ne bomo nobenega doma obdržal.