Ne vem kako naj napišem za Klifija. Po eni strani je bil vedno vesel in razigran po drugi strani pa je imel vedno neko smolo. Avgusta 2002 je Dejan s kolegi pripravljal zbor motoristov, ko je en od njih pripeljal Kliffa iz Radeč, kjer je nekaj dni hodil okrog nekega bara in baje so ga našli nekje ob Savi predtem. Ko sva ga z Dejanom videla sva ga morala vzeti. Kmalu smo z veterinarjem ugotovili, da ima zlomljeno rebro, verjetno zaradi kakšne brce, ker se je vedno bal noge od tujcev. Pet let smo srečno preziveli, dokler ni lani pojedel ogromno količino strupa in smo ga v nedeljo zjutraj štiri ure z veterinarjem oživljali, ker je bil klinično že mrtev. Tisti dan je do večera tulil tako, da jaz kaj takšnega še nisem videla in sem klicala veta, če ga lahko pride uspavat, ker je bilo grozno. Pa je vet rekel, da že bo in da ne bo prišel evtanazirat. Pa je res kmalu nehal tulit, vendar sta bila naslednja dva meseca peklenska. En mesec je hodil samo v krogu, neglede na to ali je bil doma ali sva šla na sprehod, kjerkoli. Ampak to res ves čas, dokler ni padel dol in zaspal. Ljudem ki so naju srečevali ni bilo nič jasno zakaj sploh še vztrajam. Ko so se ti krogi čez čas pomirili, pa smo ugotovili, da ne vidi. Zaletaval se je v vse kar mu je prišlo na pot, pa sem vseeno vztrajala ... in čez čas je bilo nekoliko bolje, le kadar se je vznemiril sem ga težje pomirila kot prej. Zdaj pa je bilo že zelo dobro z njim. Zjutraj je še normalno jedel, pil, šel ven z Dejanom, ko pa se je Dejan vrnil iz službe pa ga je našel mrtvega. Spomnim se, da mi je veterinar tistega nesrečnega dne rekel, da ga najbolj skrbi, da bo imel posledice na jetrih in da ne moremo nič naredit glede tega.
Kadarkoli sem videla, da ima kakšen slab dan, me je Dejan potolažil s tem, da mu je od takrat vsak dan podarjen.
Kakorkoli. Jaz se Kliffa spominjam kako sta sta se z Dejanom vozila na motorju, po njegovem cihanju, kadar je bil vesel, po tem, kako se je veselil Jašode in ji kradel dude in igrače in po tem, kako zelooo ni maral poštarja.
Dom brez njega pa se mi zdi, da ne bo več isti in tako navihan.