Nemške doge iz Zagorske doline

Gost · 199776

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #870 : 01 April 2008, 17:47:38
Oi!
Super slikee
Kaj,tukaj so se igrali "kdo dalje prinese bratca/sestro?"  :P

Toraa Vse najboljše za tvoj R.D.  :-*

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #871 : 01 April 2008, 18:54:01
Urša jaaaa, verjetno sta se šla to igrico, ampak seveda ni šlo in sta se šla potem drugo  :P :P :P Hvala za čestitke.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Dina

• *
Odgovori #872 : 08 April 2008, 11:51:42
Če znam še kaj računat, potem je najnovejša pridobitev danes stara 4 mesece  :o Čestitke Utari, lupčke in čohce pa če bo vse po sreči prinesemo osebno. 8)

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #873 : 08 April 2008, 13:37:59
Ja. Utara je danes stara 4 mesece, Ojeki pa so bili včeraj 3 :)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #874 : 08 April 2008, 13:41:08
Čestitke Utari :-* :-*

Dina

• *
Odgovori #875 : 08 April 2008, 13:41:31
Čestitke tudi vsem O-jekom :) :-* :-* :-*

...sledi svojim sanjam

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #876 : 08 April 2008, 14:50:26
Čestitke!

A je še kateri doma?

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #877 : 08 April 2008, 17:06:39
Hvala vsem trem. Od Ojekov je doma še O.K.

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #878 : 08 April 2008, 17:53:26
Kako dobro ime!  :o :D

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #879 : 12 April 2008, 14:54:41
Danes pa smo imeli na društvu vajo v urbanem okolju (naslednji teden imamo pa že izpit :) ). Henna ga sicer za program A še ne potrebuje, ampak ji vseeno ni škodilo malo socializacije. Načeloma je bilo o.k. razen vlekla me je mal preveč, ponavadi pa me sploh ne. Tudi s poslušnostjo sem bila kar zadovoljna, še posebno zato, ker je bil Dejan z nami na poligonu in ponavadi Henna ne naredi z mano nič, če je on  kje blizu. Danes pa je in to celo na mokri travi :)
V tem tednu naju čaka sicer še ogromno dela in popravkov, ampak jaz verjamem da bo šlo. Držite pesti za nas in seveda še za vse ostale sotrpine, da nam uspe.  :)

Dina

• *
Odgovori #880 : 12 April 2008, 15:22:03
Bomo držali pesti za vse, ki greste drug teden na izpit ;) Drugače je pa Henna v tvojih rokah postala ena super psička, tako, da ne dvomim, da vama bo uspelo :) :-* :-*

lp

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #881 : 12 April 2008, 15:50:21
Bomo držali pesti za vse, ki greste drug teden na izpit ;) Drugače je pa Henna v tvojih rokah postala ena super psička, tako, da ne dvomim, da vama bo uspelo :) :-* :-*

lp

No ja. Res je, da smo v zelo kratkem času ogromno napredovale. Upam, da se bo to obrestovalo tudi na izpitu. Če ne pa pač prihodnjič. Če bo delala tako kot danes pravijo, da bomo zrihtale.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #882 : 12 April 2008, 15:57:17
No ja. Res je, da smo v zelo kratkem času ogromno napredovale. Upam, da se bo to obrestovalo tudi na izpitu. Če ne pa pač prihodnjič. Če bo delala tako kot danes pravijo, da bomo zrihtale.
O seveda se bo obrestovalo in izpit bo uspešno za vama. Bova z Asko držali pesti in tačke naslednjo nedeljo :)

Dina

• *
Odgovori #883 : 12 April 2008, 15:57:41
Če bo delala tako kot danes pravijo, da bomo zrihtale.

V to sploh ne dvomim ;)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #884 : 12 April 2008, 16:02:08
INES pomoje te nima kaj skrbet.. Ta teden se malo delajte na sedi, prostor (sploh na mokri travi - baje se naslednji vikend obeta slabo vreme  ::)) ter na odpoklicu, ampak tudi s takimi malimi napakicami boste izpit sigurno opravile  ;) Saj sodnik razume, da pac nekateri psi se nocejo usest lih v vsako luzo..  :P

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #885 : 12 April 2008, 18:13:08
O sem vesela telih vzpodbudnih besed. Bojo pomagale :)

Ovcka ta teden bo zame in zate zeloooooo delaven, kajne  :P :P :P :P

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #886 : 12 April 2008, 19:09:56
Ovcka ta teden bo zame in zate zeloooooo delaven, kajne  :P :P :P :P

Jap, jap..  ;) Ampak se bo izplacalo  :P

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #887 : 12 April 2008, 19:45:01
Jap, jap..  ;) Ampak se bo izplacalo  :P

Upam, da res. Vsaka plus točka bo štela :)

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #888 : 13 April 2008, 20:28:46
Današnje srečanje je za nami in moram rečt, da sem se imela zelo fajn. :) Hvala Katarina za odlično pecivo in za varstvo Tare :) :) :) Sem ti dolžna eno ogromno uslugo :)
Slike še pridejo.

Lp, Ines.

Dina

• *
Odgovori #889 : 13 April 2008, 21:13:07
Tudi meni v dogaški družbi ni čisto nič manjkalo ;) No ja...razen moje srčice Dine, ki me je čakala doma (ampak, to morate razumet :-[). Tara je ena super, super kužica :-* :-* :-* in z veseljem jo še kdaj vzamem na rentadog :D vsaj za kakšen sprehodek, če ti bo slučajno zmanjkalo rok ;D O tem, da je bila največja atrakcija srečanja itak ni treba izgubljati besed :)

Tudi vsi ostali kužki so bili super pridni, prijazni, uglavnem bilo je fajn in tistim, ki niso prišli je lahko pošteno žal.

Imam nekaj slikc, ki si jih bom dovolila nalimat kar v vašo temo, pa upam, da ne boš jezna, ker niso nič kaj profi :-[ večinoma so gor kužki, vodnikom pa manjkajo roke, noge, glave... ::)

Glede peciva pa - sem naredila z veseljem ;) ker to rada počnem - pa ne me tako hvalit, da se ne bom poslabšala :P :P :P

No, še obljubljene slikce:

Pozdravčke ;)

...sledi svojim sanjam

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #890 : 14 April 2008, 12:42:59
Jst sm bla pa prepozna :-\ Sem ob šterih okol kinološkega tavala pa ni blo nobenga več. Kaj naj zdaj, sama sem si kriva. Bom mogla dat naslednič v opomnik al kej ;) No, sem pa vesela, da se je dobro izteklo.  O čem je pa veterinar govoru?

love animals

Dina

• *
Odgovori #891 : 14 April 2008, 12:51:23
Hej, hej sošolka :D

Jah, drugič bo pa treba mejčken prej vstat :P ja veterinar-ka je imela zelo zelo poučen govor - zdaj me bo še bolj strah, ko vem kaj vse lahko moji lubic začne falit :D ...pa mislim, da nisem osamljen primer :P

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #892 : 14 April 2008, 14:28:08
Nina. Veterinarka je govorila predvsem o preventivi. Malo pa je omenjala tudi probleme v vzreji in tako. Na koncu pa je vsak lahko kaj vprašal. Škoda, da se nismo nič videli. Mi smo bili takrat že na pici v bowlingu :) Škoda, da nisi poklicala.

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #893 : 15 April 2008, 08:59:06
Ja hudiča da res! A greste kej razstavljat drug mesec u Novo Mesto. Pa zanima me, če je na razstav vseen, če pes menja dlako. Moj jo že en mesec matr, tko de ga nimam skor nč u stanovanju ker je pol čist grozn :P

love animals

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #894 : 24 April 2008, 21:51:16
No evo. Pri nas je bilo malo internetnega mrka. Moram priznati, da mi je kar pasalo :) Nina - tolaži se s tem, da sedaj vsi psi menjajo dlako. Želim vama, da se na razstavi čimboljše odrežeta :)

S Henno izpita nisva opravili. Ne vem kaj je bilo krivo. Malo je k temu pripomogla mokra trava, moja nervoza. Največ pa dejstvo, da Henna še ni dovolj utrjena.  Nikakor pa nisva odnehali in nadaljujeva drilanje do jeseni. V malo šolo gre jutri prvič tudi Utara, tako da bo zelo pestro. Najbolj zahtevno delo pa je za nama. Henno sem uspela v zelo kratkem časlu  fajn socializirat in trenutno je v zelo stabilnem stanju in to je bil moj prioritetni namen. Izpit je bil bolj v smislu če bo bo, če ne pa naslednjič. Videla sem na čem smo in kaj moram še bolj delati z njo. Največji problem je odlaganje in čakanje. Ampak sedaj bo vse lažje. Glede na to, da jo en mesec nazaj niti pod razno nisem spravila na prostor, sedaj pa ga naredi brez težav, bomo uspele izpilit tudi te vaje.  :) :) :)  Ostajam optimist :)

Drugače pa je za nami tudi celjska razstava. Tora je bila ocenjena odlično, Marshall pa je bil na svoji prvi razstavi zelo perspektiven.

Ogromno slik čaka na objavo. Upam, da mi uspe že jutri.

rapgirl

• *
Odgovori #895 : 25 April 2008, 20:49:23
Priporočam ti, da če se ti psička noče vležti na mokro travo prostor in sedi najprej vadiš na mokri brisači. Ta je najprej čisto malo volažna potem pa vedno bolj.

lp

maja

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Dina

• *
Odgovori #896 : 25 April 2008, 20:51:29
Ja, pa to preverjeno deluje? Glede na to, da je govora o dogicah? :D

...sledi svojim sanjam

rapgirl

• *
Odgovori #897 : 25 April 2008, 20:53:04
Delovalo je pri ostalih pasmah. Na mojem tečaju pa žal še ni bilo nobene doge. Tako, da na dogah ni preizkušeno.  ;D Je pa na nekaj kratkodlakih pasmah.  ;)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Dina

• *
Odgovori #898 : 25 April 2008, 20:55:25
Ja, ker baje se dogice res ne usedejo na mokra tla...pa nočjo ven če je dež... zato vprašam, če je preverjeno :)

Moja žvau se itak ne sekira - še rajš se na mokr zabriše :D

...sledi svojim sanjam

rapgirl

• *
Odgovori #899 : 25 April 2008, 20:59:38
No, poznam udi nekaj takšnih pasem, npr. en rotwailer se sploh ni hotel usesti na mokro travo, pa je delovna pasma. Tako da smo z mokrimi brisačami probali, pa je šlo.  ;)